Beste forbrukslån og lav rente – Søke i Norge!

Beste forbrukslån

Beste forbrukslån og forbrukslån på dagen er et enkelt privat lån, typisk i beløp opp til 500 000 NOK som ikke krever noen sikkerhet (forbrukslån uten sikkerhet). Det ser ut til at man kan låne opp til 500 000 NOK, men det er bare i noen få banker. Forbrukslån kan nedbetales i 1-15 år, og du kan alltid gjøre ekstra innbetalinger eller nedbetale hele gjelden med en betaling.

pengi uten sikkerhet med betalingsanmerkning

Lånebeløp: 5000 – 500 000 kr
Løpetid: 1 – 15 år
Gebyrer: Etabl.geb 950 kr

 1. Bli matchet med lånetilbud – Få opptil 15 lånetilbud
 2. La mer enn 15 banker og långivere konkurrere om deg. Tjenesten er uforpliktende. Sammenlign og velg ditt lånetilbud. Umiddelbart svar på søknaden!

Ex:65 000 kr o/5 år gir. eff.rente fra 16,6 %. . Totalt 93 730 kr.


LÅN NÅ ➜


Tips: Lær mer om hver utlåner av privat lån for å Norgelån.com der det er vurderinger av hver bank, for å se alle vilkårene og betingelsene for beste forbrukslån.


Rente Eksempel: I et forbrukslån uten sikkerhet på NOK 220 000 med en løpetid på 10 år, avslutter nominell rente på 6,22% og effektiv rente på 6,40%. Den totale nedbetaling beløpet vil dermed være NOK 296 019.

 

Hvorfor heter det forbrukslån/privat lån?

Den korrekte betegnelsen på denne formen for lån er faktisk usikrede lån, noe som betyr beste forbrukslån uten sikkerhet. Bakgrunnen for lånet er også kjent som privat lån , er at mange ikke vet hva usikret midler eller tilsier. Det er lett å forstå at bil lån er spesielt utviklet for personer og daglig forbruk, for eksempel å kjøpe en bil, å at båtlån er spesielt utviklet for båt, oppussing og mye mer som du kanskje trenger å låne penger. Du kan faktisk selv låne penger til en motorsykkel med et såkalt mc lån!

 

Renter og andre utgifter

Når du har mottatt forbrukslån uten sikkerhet innvilget av banken sender ut en månedlig regning eller trekkes avdrag automatisk ved direkte belastning. Kostnaden av lånet som omfatter hovedstol og renter, og i visse tilfeller, etableringsgebyr (første avdrag) og administrasjonsgebyr. Selve programmet er gratis, men når lånet er godkjent, du kommer til å betale en ordning avgift til banken behandlet søknaden og administreres lånet. Aviavgiften betalt for å dekke kostnadene for utsendelse av papirfakturaer.

Renten er prisen på lånet, da beløpet som banken vil tjene til å låne ut penger. Renten er en prosentandel av kostnadene, men det som virkelig bestemmer hvor mye et beste forbrukslån uten sikkerhet kostnadene er nedbetalingstid. Hvis du velger en lang nedbetalingstid, få deg til å betale renter i lang tid mens en kort tilbakebetalingstid holde nede lånekostnader.

Avskrivninger og avdrag

Hvor lenge payback eller såkalte modenhet du ønsker å bestemme selv, og det styrer hvor stor månedlig avgift du betaler for lånet. Avskrivning er beløpet som du nedbetale boliglån hver måned. Hvis du lånte $ 100.000 og amortisere NOK 1000 hver måned på personlige beste forbrukslån som gjeld reduseres med NOK 1000 hver måned. I dette tilfellet ville det dermed ta 100 måneder (over 8 år) til å betale ned lånet. Så ikke feil utgaven av amortisering som amortiserings er bare en del av full refusjon.

De fleste banker har en lånekonfigurator på deres nettsted der du kan skrive inn ønsket beløp og nedbetalingstid for å se hvor mye den månedlige betalingen vil bli. Husk å beregne det totale beløpet betalt når lånet er betalt, viser det hva den totale lånet vil koste, og dermed beløpet som betales for lånet vant til.

 


Søknad forbrukslån og sms lån

En søknad om et forbrukslån eller søk sms lån, kan du fylle ut og sende direkte online på mindre enn fem minutter. Søknadsprosessen er derfor ikke en uoverstigelig hindring når du har behov for å låne. Selv utlåner gjennomgang av søknaden din er ferdig veldig raskt, så godt mottatt av de stadier inkludert er automatisk.

Søknad forbrukslån

Søknad forbrukslån – tre trinn

Når du har valgt utlåner (eller kreditt mellomledd er du tre raske skritt som har sendt inn din lånesøknad.)

1. Definere dine lån
Den første fasen definerer du ditt beste forbrukslån i forhold til hvor mye du ønsker å låne (utlåner frames) og hvor lenge nedbetalingstid du ønsker. Normalt er det også i dette trinnet du fylle ut hvis du har en medsøker.

2. Skriv inn dine personlige opplysninger og informasjon om din økonomi
I det andre trinnet, blir du bedt om å fylle ut en rekke opplysninger om deg og din økonomi. I noen långivere er former ganske omfattende, mens andre ikke trenger å fylle inn mye mer enn personnummer, adresse og hva du tjener.

3. Godta betingelsene
slutt lese søknaden din og deretter godkjenne lånebetingelser.

Før du begynner å fylle ut søknaden (eller ringe kundeservice), sørg for at du oppfyller minimumskravene og långivere selv for potensielle låntakere. Møte du ikke er kvalifisert, får du nemlig automatisk avvisning av søknaden. Alle banker, finansieringsselskaper og kreditt fagforeninger har et sett minimum fra. Noen av dem støtter loven, mens andre, som for eksempel långiver angir.

Eksempler på tilstander:

 • Minimum alder av 18, 20 eller 21 år
 • Ingen betalingsmislighold
 • Intet ansvar konto
 • Årlig inntekt på minst x NOK
 • Norsk bankkonto
 • Registrerte telefonnumre

 

Kredittverdighet og betalingsevne

Kort tid etter at søknaden er mottatt av utlåner, ta kontakt med utlåner en kreditt byrå for å samle informasjon om kreditt historie og informasjon om din økonomi som helhet. Kredittopplysningstiden er grunnlaget for obligatorisk inspeksjon som långiver må gjøre før du kan få innvilget forbrukslån uten sikkerhet.

Kontrollen er din evne til å betale og kredittverdighet er i fokus. Når det gjelder evnen til å betale utlåner ønsker å sikre at du faktisk har gratis penger hver måned for å betale tilbake. Ofte starter med en modell kalt KALP (å bo i), som er en slags nett på dine utgifter (inkludert kreditt koster fra både eksisterende beste forbrukslån uten sikkerhet og lån du søker på) trukket fra inntekten.

I kontroll av kredittverdighet gjør utlåner utgangspunktet en vurdering av om du bør overlates lån på grunnlag av tidligere kreditt atferd. Faktorer som tas i betraktning her er antall lån, samlet verdi av utestående lån, ubenyttede kredittfasiliteter og hvilke typer lån og kreditter du har fått.

 

Medsøker og garantist

Den som låner ut penger risikerer ikke å få pengene tilbake, eller få take tidkrevende tiltak for å gjenopprette dem. Det er en risiko utlåner åpenbart ønsker å unngå. En måte å redusere risikoen er å kreve at du som låntaker søker en medsøker eller be noen stå kausjonist for lånet.

Lyst til å søke med en medsøker, som din ektefelle / partner, angi dette i søknaden. Noen garanti er laget i stedet på et senere stadium i søknadsprosessen dersom långiver krever at du arrangere en slik. Co-søkere er solidarisk ansvarlig med deg. Dette betyr at utlåner kan kreve betaling fra noen av dere. Garantisten skal være ansvarlig bare hvis du ikke kan betale.

Godt å vite er at du kan øke sjansene for å få ønsket lån og også muligens få en bedre avtale hvis du sørge for å angi at du ønsker å søke med en medsøker.

 


Forhold

Generelle vilkår for forbrukslån inkluderer både en katalog av grunnleggende forutsetninger for å kunne låne, og de rettigheter og plikter som du som låntaker og långiver har å forholde seg til deg.
Forholdene knyttet til hvert låneavtalen og er dermed alltid gjelder for hvert forbrukslån uten sikkerhet.

Forhold til lån

Forhold som skal låne forbrukslån uten sikkerhet

Når du er i ferd med å fullføre en lånesøknad og sende det på nettet vil du bli kjent med en katalog over krav som du må oppfylle for søknaden i det hele tatt å bli behandlet. Disse forholdene for forbrukslån er helt grunnleggende. Nedenfor er en liste over både de vilkår som må være oppfylt uavhengig av långivere for usikrede lån du slår til, og ikke obligatoriske, men likevel svært vanlige tilstander. Forholdene er alltid presentert tydelig i forbindelse med lånesøknad, og du kan til og med finne dem i utlåner generelle vilkårene for usikrede forbrukslån uten sikkerhet.

Nødvendige betingelser

 • 18+
 • Norsk statsborger
 • erklært inntekt
 • Ingen gjeldskonto tvangsfullbyrdelses Authority

Andre hyppig forekommende tilstander

Den fine print i låneavtalen

Når du har fått ditt lån betalt styrt ditt avtaleforhold med långiver i samsvar med både dataene i gjeld på lånet du har signert digitalt eller på papir, og modellen kontrakt som kommer sammen med gjeldsbrev. Her vil vi se på noen vanlige ord skrevet i standardavtalen, slik at du kan se hvilke rettigheter og plikter du har.

Betaling

Et forbrukslån er betalt tilbake enten som livrente eller rett avdrag. Forskjellen mellom de to måter å telle er normalt ubetydelig, men det er alltid godt å vite hva som er hva. Betaling skal skje hver måned.

Rente

Du trenger ikke betale i tide, er du forpliktet til å betale renter til betaling skjer. Hvordan skal slike renter skal beregnes (renten på lånet pluss) må angis i vilkårene.

Oppsigelse

Det er en håndfull av omstendigheter som långiver har rett til å si opp et lån for umiddelbar full betaling. Et vanlig eksempel er det faktum at den som låner er minst 30 dager for sent med en betaling av et beløp tilsvarende minst 10 prosent av hele gjelden.

Tidlig innløsning

Forbrukeren kan alltid løses helt eller delvis på forhånd. Det følger at renten ikke kan knyttes og at det ikke er fysisk sikkerhet som sikkerhet. For tidlig innløsning avgifter vil aldri komme.

Returrett

Du kan alltid angre et beste forbrukslån, dette er i henhold til lovbestemt angrerett som definert i Consumer Credit Act. Fristen er 14 dager og begynner å løpe fra den gang du logger deg på gjeldsbrev.

Overdragelse

Låntakere kan selge obligasjoner. Det er veldig vanlig, og hvis det er gjort i form av lån, betaler du renter og avdrag til den nye innehaveren av kravet.

Lån uten kredittsjekk

Noe som ikke er spesifisert i detalj i de generelle vilkårene for privat lån er hvordan kreditt er innhentet og hvordan kredittsjekk er gjort. Så du kan for eksempel ikke se om utlåner gir lån uten kredittsjekk, som det så populært kalles.

For å finne standard avtale om en utlåner hjemmeside, se etter overskriften Generelle lånebetingelser (privat lån). Ikke se dokumentet, kan du kontakte kundeservice og få en digital kopi via e-post.

Sammenligne lån på de beste vilkår

Alle långivere er pålagt å gi detaljert informasjon om alle sine detaljhandel lånebetingelser. Dette gjelder både de grunnleggende forhold som står med liten skrift i standardkontrakten. Du har derfor svart og hvitt på alle spørsmål som hva långiver krever at du er i stand til å sende inn en søknad, hvordan å betale ned lånet og under hvilke omstendigheter utlåner kan si opp lånet.

Kostnadene du betaler (gebyrer og renter på beste forbrukslån) og amortiseringsplan gjelder selvsagt også betraktes som et vilkår at du kan sammenligne, men de er spesifikke for din privat lån.

 


Beste forbrukslån med betalingsmislighold

En betalingsmislighold er en oppføring av en kreditt byrå som viser at du har en ubetalt gjeld, har vært sent ute med betalinger eller på annen måte mismanaged finansielle forpliktelser. Hver enkelt kreditt byrå bestemmer på egen hånd hva mangel bør aktualisere en betalingsmislighold, men den herskende / vedtak i Enforcement Authority, tingretten og Skatte gir alltid notater i postene.

Hva kreditt historie er for

Betalings Notes er utviklet for å hjelpe banker og kredittselskaper å gjøre nøyaktige kredittvurderinger. Ved forlengelse, betyr det i praksis at betalingsmislighold beskytter personen påvirket av det. Med en betalingsmislighold blir det vanskeligere å få lån, og for å ta æren, noe som kan hindre en mulig økonomisk trøbbel verre.

I mange tilfeller betalingsmislighold av privatperson perspektiv, men ingen tegn til noen store problemer. Hvis du da trenger å låne penger, kan det være nyttig å vite at det finnes en rekke lånetilbydere privat lån med betalingsmislighold. Påføres med Lånapengar.com å finne de beste forholdene hvis du har dårlig kreditt.

Søke om forbrukslån med betalingsmislighold

Fra en utlåner perspektiv, en betalings merke en advarsel. Ulike långivere vil være annerledes på alvor denne advarselen. Det er klart at de kommersielle bankene, de fleste nisjebanker og de fleste av de store kredittinstitusjoner automatisk avvise en lånesøknad fra en potensiell låner hvis han eller hun har en betalingsmislighold, men det er fortsatt mange långivere som bryr seg mindre om oppføring i kreditt byrå poster. Argumentet er at en betalingsmislighold er de siste synder og ikke automatisk anses som gyldig for fremtidige økonomiske forpliktelser.

Ulemper ved betalingsmislighold

Hvis du har en betalingsmislighold er ikke alltid en absolutt bar å få innvilget et beste forbrukslån uten sikkerhet, men du må regne med at långivere er restriktive i sine utlån. Långiverne vil rett og slett ta mer risiko, noe som kan gi seg utslag blant annet i det følgende.

 • Du må betale høyere renter
 • Du er begrenset til maksimalt tak lavere enn vanlig
 • Du er begrenset til kortere lån perioder
 • Du trenger kanskje en medsøker, alternativt en garantist

Listen over er ikke uttømmende, og hver utlåner ikke nødvendigvis nødt til å jobbe med alle disse metodene for å redusere risikoen. Det er imidlertid klart at tilstanden vil alltid være verre hvis du har en betalingsmislighold.

Oppsummering

 • Det finnes en rekke banker og kredittinstitusjoner som tilbyr deg å ta personlige lån med betalingsmislighold.
 • Utlån til manglende betaling har dårligere forhold i begreper som renter, Mint og lån perioder.

 


Rentesats

renten

Det er mange ting som påvirker renten på et forbrukslån . En ting er långiver sikkerhet. Jo mer selvsikker sikkerheten utlåner har, må den lavere betaling (renter) låntakeren betale for privilegiet av forbrukslån uten sikkerhet. For enkeltpersoner, boliglån, type lån som er absolutt sikreste fra en utlåner perspektiv. Dersom låntaker ikke kan betale renter og avdrag, kan banken rett og slett ta med hjem besittelse og selge den. I den andre enden av skalaen finner vi lønning som utlåner sikkerhet er praktisk talt ikke-eksisterende.

Sikkerhetsslagtall

En forbrukslån uten sikkerhet, som en lønning, lån uten sikkerhet. Den eneste sikkerheten utlåner har er at ved å skrive låneavtalen og motta penger forplikter deg til å betale tilbake lånet med renter og avdrag på en riktig måte. Det er derfor i praksis din fremtidige inntekt som långiver krever investeringer som sikkerhet. Denne sikkerhets er ikke så “safe”, som betyr at renten på et beste forbrukslån uten sikkerhet er høyere enn for eksempel et boliglån. Du trenger imidlertid renten du blir tilbudt ikke være veldig mye høyere enn boliglånsrentene, forutsatt at du har en god økonomi generelt.

Disse långivere se på

Renten på et personlig lån er alltid individuelt basert på en kredittsjekk. Banker og kredittinstitusjoner som tilbyr privat lån er pålagt ved lov å gjøre grundige kredittsjekk på alle potensielle låntakere. Informasjonen som er viktigst i kredittkontrollen er driftsinntekter og totalkapital.

Vanligvis utlåner kontrollen ikke er veldig komplisert, og mange banker og kredittinstitusjoner har modeller for grunnlag av økonomiske data for å lage en såkalt kreditt score. En kreditt kjerne kan uttrykkes i punkter (for eksempel 1-10) eller ved en prosentandel som indikerer fare for tap. Jo lavere prosentandel, dess mindre fare for at låner ikke kan oppfylle sine forpliktelser.

Resultatet av analysen, er långiver da relatert til de rådende markedskurs og utlåner interesse i å ha en margin på sine utlån. Markedsrenten og utlåner margin, kan du ikke påvirke, men du kan selvfølgelig sammenligne noen långivere for å se hvilken som kan gi deg den beste renten.

Oppsummering

Renter på beste forbrukslån prises individuelt og bedre økonomi du har, jo lavere rente du får.
Den utlåner påtar seg kredittrisiko kjerne ved vurdering av hva renten vil bli tilbudt.
Renten på forbrukslånet er høyere enn for boliglån, men lavere i forhold til lønning.


Forbrukslån for boliglån

I dag er det ingen bank, kan du slå til for et boliglån på 100% av eiendommens verdi. Men det betyr ikke at du kan finansiere hele hjemmet kjøp gjennom lån. Boliglån er et sikret lånog de minste margin bankene vil ha sikkerheten er 15%, at de får maksimal godkjenne et boliglån på 85%.

Bankene har imidlertid andre typer forbrukslån som kan brukes til å finansiere et kjøp av bolig. En personlig lån (usikret) er et usikret lån og vanligvis rundt et maksimum på 350 000. I teorien kan du da kjøpe et hus verdt 2.333.333 SEK (inkludert 15% = 350 000). Et unntak er den privat lån inngått med Bank norwegian som kan gi lån på inntil 600 000!

Siden usikret lån er et usikret lån er høyere krav til deg å låne. Du må være i stand til å vise god soliditet, har en fast inntekt og kan betale tilbake lånet innen maksimalt 12 år. Du kan ta opp privat lån i de fleste store banker som også gir boliglån, men ingenting forteller deg at du trenger å gjøre det samme.

 


FAQ

Utlån er den vanligste forbrukslånet og kanskje den minst kompliserte. Du setter din nåværende evne til å betale som sikkerhet, og du betaler tilbake hver måned med hovedstol og renter. Før du søker, bør du være fullt klar over hvordan beste forbrukslån er utformet og nedenfor finner du en rekke vanlige spørsmål med svar som kan gi deg veiledning.

beste forbrukslån uten sikkerhet på dagen faq

Generelle lånebetingelser

Hva er aldersgrensen for å låne?
Det er ikke mulig å konkludere om det kommer til lån eller noe annet, frem til fylte 18 og 18 år har lavest alder. De fleste av långivere tyder imidlertid på 20 eller 21 år som minstealder. Vi har mer nyttig informasjon om alder av vår på vilkår for personlige lån.

Kan jeg få studielån?
Hvis du har en eller flere kreditt historie, antall långivere kan du slå til mer begrenset, og du kan sette opp for å betale en relativt høy rente. Men det er ikke umulig å studielån, forutsatt at det har gått en viss tid fra det tidspunkt saken ble lagt til Enforcement og din økonomi annet er godkjent av utlåner.

Kan jeg låne en gjeldskonto?
Hvis du har en ubetalt gjeld til tvangsfullbyrdelsesmyndighetene ikke kunne søke om et personlig lån.

Må jeg være ansatt for å låne?
Nei, du kan få innvilget personlige lån selv om for eksempel kjører du din egen virksomhet. Det er viktig at du har en god inntekt. Har du nettopp blitt ansatt når du søker, må du supplere med arbeidsgivers sertifikat.

Renter og gebyrer

Hva gjør mitt boliglån?
Kostnaden for forbrukslånet bestemmes av renten på lånet, størrelsen på lånebeløpet og nedbetalingstid du velger. Rentene er satt individuelt basert på din økonomiske situasjon.

Hvor mye kan jeg låne?
For forbrukslån uten sikkerhet fra banker og andre store långivere krever normalt et minimum forbrukslånebeløp på 20 000 og et maksimumsbeløp på 400 000 NOK. Andre finansieringsselskaper og långivere kan ha betydelig lavere grenser, faktisk helt ned til 3000 NOK.

Må jeg betale avgifter?
Noen långivere kreve et administrasjonsgebyr / etableringsgebyr i forbindelse med utbetaling av lånet. Mange tar også et administrasjonsgebyr (administrasjonsgebyr) for hvert sendt ut avi. Rapporter til direkte belastning, trenger du ikke betale faktureringskostnader.

Er renten variabel eller fast?
Renten på et forbrukslån uten sikkerhet er alltid i bevegelse, og kan derfor endre seg over tid. Dersom sentralbanken hever eller senker reporenten er mest långivere typisk med oppover og nedover.

Hvordan vet jeg hvilken interesse jeg har?
Gjeldsbrev angir vilkårene for dine beste forbrukslån uten sikkerhet, herunder opplysninger om renter. Har du søkt om et lån på nettet, har du sannsynligvis ha muligheten til å logge på og som raskt notere detaljene i forbrukslån.

Kreditt

Hva er en kredittsjekk?
Alle långivere er pålagt å gjøre en kredittsjekk. Dette vil danne grunnlag for å vurdere om et forbrukslån skal innvilges eller ikke. Det er først og fremst av løpende inntekter og gjeld og totalt antall utestående lån er analysert.

Utbetaling privat lån

Når får jeg pengene mine?
Hver utlåner har sine egne prosedyrer på hvordan og når betaling av lån gitt er gjort, og noen er raskere enn andre til å starte overføringen. Du kan ha pengene på konto neste dag, men det kan like godt ta fem virkedager før du ser saldoen på personlige konto har økt.

Kan jeg kansellere et lån?
Ja, ifølge Consumer Credit Act, har du 14 dager og denne perioden begynner den dagen du signerer / signere gjeldsbrev.

Tilbakebetaling

Hvordan betaler jeg ikke tilbake?
Usikrede beste forbrukslån er betalt tilbake på månedlig basis, og du vil betale hovedstol og renter på hver anledning. Du kan betale til avi eller direkte belastning. Sistnevnte er den enkleste og det koster ingenting ekstra.

Hvor lenge kan de gjenværende løpetid være?
Payback periode for et personlig lån kan være alt fra noen måneder til tolv år. Hvis du velger et forbrukslån uten sikkerhet på noen av de store bankene og kredittinstitusjoner, er nedbetalingstiden normalt 2-10 år.

Kan jeg betale mer på lånet?
Du kan alltid gjøre ekstra innbetalinger på et forbrukslån. Når du gjør dette, kan du velge å forkorte nedbetalingstid eller lavere månedlige betalingen. Merk at det kan være en annen bank giro eller postgironummer å bruke. Du trenger aldri å betale noen innløsningsgebyr å betale mer på forbrukslånet ditt.

Sen betaling

Hva om jeg ikke kan betale?
Har du ikke penger til en månedlig betaling, kan du kontakte utlåner og kommunisere dette så snart som mulig. Sen betaling medfører kostnader for sent avgifter og forsinkelsesrente i den første fasen, salærene i andre fase og forvaltning av fogd i siste stadium.

Andre saker

Hvordan lån forsikring?
Beste forbrukslån beskyttelse forsikring er at de fleste långivere vil tilby deg å abonnere på. Lån beskyttelse aktiveres i tilfelle du på grunn av sykdom, ulykke eller arbeidsledighet, har mer begrenset evne til å betale de månedlige kostnadene.

Kan du øke forbrukslånet?
Er det plass både når det gjelder hva din økonomi tåler, og i forhold til maxtaket utlåner privat lån, kan du søke om en økning i lån. Normalt må du øke lånet med ikke mindre enn minst mulig lånebeløpet.

Er interessen fradragsberettiget?
Ja, du kan trekke fra rentekostnad på primært renteinntekter og sekundært kapital. Rentekostnader er rapportert inn gjennom til skattemyndighetene at de er undertrykt i erklæringen. Den fradrag er 30% opp til 100 000 og 21% av det overskytende.