Arcadia Finans

arcadia finans

  •  Låne 10.000-500.000kr
  • Sammenligne priser på “20” banker
  • Gratis lån sammenligning

   

  Arcadia Finans drives av det finske selskapet Draivi Media Oy, men er helt i norske tilbud norsk støtte. Det er et lån megler, noe som betyr at selskapet ikke låne ut penger selv, men hjelper enkeltpersoner for å finne personlige lån som best passer. Dette gjøres gjennom et samarbeid med Freedom Finance. Vi anbefaler at lånet søknaden er sendt til Freedom Finance stedet da Arcadia Finans er ikke like klart om informasjon på sin hjemmeside.


  Hvorfor Arcadia Finans?

  Når en person ønsker å ta ut et personlig lån, er det to måter å gå. Stien som tar lengst tid er å sammenligne forbrukslån på egen hånd på dagen ved å kontakte 10-15 banker og be dem om lån forslaget. Dette er for å sammenligne renter og kontrakter på egenhånd. Ulempen er selvfølgelig at dette tar tid, men også at det ville være så mange kreditt til personen som ikke er bra i det lange løp som dette kan redusere sjansen for å få et lån.

  Andre alternativ er å leie et lån megler som er det Arcadia Finans. Men det er én ting som skiller dem mot andre lån meglere. Byrået er ikke lån selv. De formidle lånesøknad til ytterligere lån meglere som i sin tur gjør jobben for kunden.

  Det viser hvor mye du ønsker å låne og nedbetalingstid er ønsket. Da kan du sende søknaden til et annet selskap som tar en enkelt kreditt rapport som deretter brukes til en rekke banker vil komme med lånet forslaget. Med andre ord, både enklere og bedre for økonomien – selv om det kan føles litt vanskelig at de er lån meglere i “andre steg”.


  Størrelse og amortisering

  Arcadia Finans tilbyr personlige lån på mellom 10.000kr og 500.000kr. På det meste kan du låne 500.000kr på personlige lån i Norge, så på det punktet de får gode karakterer.

  Nedbetalingstid er valgbar på 1-15 år som er også veldig bra. Imidlertid bør man være forberedt på den lengste gjenværende løpetid kan ikke oppnås på lavere lånebeløp.


  Rentesats

  Renten som tilbys på lån som er gått er 3,54% -18,15%. Dette er den lånesøknad. Det viser også at Arcadia Finans ikke utfører sammenligningen selv uten Freedom Finance som implementerer det. For tydeligere informasjon kan så disse selskapenes nettsider besøkt. For det er noe som Arcadia Finans blir verre vurdering på det er bare informasjon.

  Kapital:

  Når du går inn i lånebeløpet og nedbetalingstid, en “Månedlig kostnad” opp. Dette er basert på en samplingsfrekvens. Men ikke fjerne lånekapital (total kostnad over lånets løpetid). Det ville ha vært en fordel, selv om det ble presentert så det kan være avgjørende for mengden og nedbetalingstid du velger.


  Ta lån via Arcadia Finans

  Det er svært enkelt å lage en lånesøknad gjennom Arcadia Finans. De tre trinnene er presentert på nettstedet er følgende:

  1. Hvor mye vil du låne og hvor lenge?

  Begynn med å fylle i låne beløp, sum i en boks eller dra glidebryteren. Deretter velges payback.

  1. Fyll ut lånesøknad

  Det er så befolket i e-postadresse og mobilnummer. Ved å trykke på “Søk om lån her” kan du gå videre til trinn to der mer personopplysninger er gitt som personnummer, navn, inntekt, etc. Du kan også velge å ha en medsøker, noe som kan påvirke muligheten til å få lån, men også muligheten til å få noe lavere hastighet. Dette er fordi det øker sikkerheten for banken.

  1. Pengene utbetalt

  Innen 1-3 dager, vanligvis penger som skal betales til konto spesifisert når lånet er signert.

  Det er bra at selskapet klart ønsker å vise hvordan lånet søknaden er gjort på nettsiden. Men det føles som om de savner et viktig punkt. En låneförmedlares viktigste oppgave er å levere lånesøknader til flere banker og deretter presentere disse alternativene til låner. I de tre punktene som er nevnt på forsiden gjør ingen omtale av denne sammenligningen, som føles litt rart. Det er uklart som med andre elementer på siden.

  En ting virkelig mangler er en såkalt låneuträknare. Dette har de fleste lån meglere og er en kalkulator som viser hvor mye den månedlige betalingen ville være hvis du tok et lån av en viss mengde og amortisere dette beløpet på den angitte nedbetalingstid. Noen av disse kan bli testet hva som ville skje dersom renten flyttes opp eller ned. Men noen kalkulatorer er ikke fra Arcadia Finans.


  Samarbeider med

  Arcadia Finans inngått samarbeid med “20 banker og finansieringsselskaper.” Det er det som er skrevet på nettstedet. Men de er ikke klart hvem de sammenligne. I store sannoliket er det dermed Freedom Finance som gjør sammenligningen. Det er et lån megler med bredt utvalg av banker og kredittinstitusjoner. Men det er ingenting som kan sees på denne nettsiden.


  Krav

  Det er tre krav som må oppfylles for å kunne komme til å gjøre en lånesøknad gjennom Arcadia Finans.

  • Alderen på de som låner må være minst 18 år
  • Inntekten til låntaker må være minst 10.000kr.
  • Låntaker må ha ingen gjeld

  Med disse kravene Dermed ser det ut som Arcadia Finans godkjenner lånesøknader selv om du har dårlig kreditt som gjenstår etter at gjelden på lensmannen er betalt. Men det er usikkert om det er slik.


  Oppsummering

  Slik at en kreditt mellommann sammenligne lån med forskjellige banker for et lån som skal signeres er en veldig god måte å finne et godt alternativ. Men i dette tilfellet, er det enda bedre alternativer på lånförmedlare. Må oppgi adresse og telefonnummer for å få tilgang til informasjon om renten, for ikke å avsløre hvilke banker de sammenligne, ikke er tydelig nok på dagens krav ikke gi selskapene mange pluss poeng.

  Betydelig bedre vurdering gitt til Lendo eller Zmarta!