Compareking

compare king

  • Sammenligne lån 5000kr-500.000kr
  • Svar innen en dag
  • Velge en nedbetalingstid på 1-15år

 

Til Compareking tilbyr sammenligninger er lett å forstå i deres navn. De sammenligne renter og enighet om personlige lån til enkeltpersoner. Tjenesten de tilbyr kalles låneformidling og går gjennom et lån megler er ofte den beste måten å gå i jakten på lave renter og gunstige vilkår.

Men ikke leve Compareking opp til navnet nest del – King. De er ikke noen konge i bransjen og få en relativt dårlig rating for sin tjeneste.

Fordi de arbeider med Axo Finans anbefalt over lånesøknad via Axo Finans.


Hvorfor Compareking?

Compareking tilbyr ikke personlige lån selv, men i stedet jobber med et lån megler som sammenligner priser på flere banker og viser sammenligningen for de som bruker deres tjenester. For den som låner, er det derfor en stor fordel å gå gjennom dem (eller andre lån meglere) når privat lån for å bli signert. Kun ett program som må gjøres for å Compareking så må presentere en rente sammenligning. Mye raskere enn å kontakte flere banker på sine egne ord.


Størrelse og amortisering

I Compareking kan gjøre lån sammenligninger på lån beløp mellom 5000 NOK og 500.000kr. På dette punktet, meget god score fordi det er et svært bredt spekter. Den gjenværende løpetid som du kan velge mellom er fra 1 år opp til 15 år, som også er veldig positivt.

Imidlertid vil det være litt misvisende på nettstedet. De presenterer Lending, samle lån og små lån. Den som går inn i kategorien Mindre lån kan bare velge å låne 5-50.000kr i 1-10 år. Dette mens Privatlån og Samle lån kan låne opp til 500.000kr og opp til 15 år. Spørsmålet blir da – Kan jeg låne 50.000kr i 11 år eller ikke? Det blir uklart.


Rentesats

Hva rente som du forventer av Compareking er ikke klart. Det eneste som er klart er en “eksempel rente på 5,3%,” På dette punktet, må de bli mye klarere.


Sammenligning av lån via Compareking

Det første trinnet er å velge om du ønsker å sammenligne forbrukslån (les mer om forbrukslån definisjon), samle lån eller sammenligne Mindre lån. Egentlig er det akkurat det samme, selv om forskjellen er størrelsen på lån som du kan søke på.

Via to kontroller kan oppsummere og amortisering justert i henhold til sine egne behov. Når dette skjer, presenterer en “interesse kalkulator” hvor mye den månedlige betalingen vil bli. Dette er riktignok basert på en samplingsfrekvens (5,3%), men det likevel gir en indikasjon på den fremtidige størrelsen på månedlige utbetalinger. Enda bedre ville ha vært dersom renten kan justeres.

Ved å klikke på “låne” du går videre i prosessen. Det du fyller inn hvis lånet er å løse andre lån, personnummer, adresse og telefonnummer.

Hvor lang tid det tar å få sammenligningen er vanskelig å vite. Forslagene som presenteres kan deretter sammenligne på fritid som de er gyldig i 30 dager.


Krav

Kravene til lånet sammenligning bør gjøres for Compareking er som følger:

  • Søkere må være minst 20 år
  • Søkere må ha dagens inkasso eller kreditt historie
  • Den inntekt av søkeren må være minst 10.000kr brutto / måned

Den merkelige ting i denne saken er at de samarbeider med BlueStep slik kreditt. For hva grunnen til at de samarbeider med banken gjør hvis de ikke gjør sammenligninger for folk med denne klagen?


Samarbeider med

På nettsiden står det at “vi jobber med en rekke banker som tilbyr personlige lån”. Det er også banker som vil behandle din søknad der disse fire bankene nevnt Svea Finans, Spring Finance, BlueStep og SevenDay. Skjer kun sammenligning av fire banker? En avstumpet, de er langt bak Lendo og andre store kreditt mellomledd. Sammenligne antall banker? – I dette tilfellet er det svært uklart.


Andre

 Er det støtte?

Compareking kan bare nås via e-post – ingen telefonnummer er ikke nevnt. De også link til deres Facebook (som er et norsk nettsted)

Hvor er kunnskapssenteret?

På “Om oss” skriver du Compareking at de stadig oppdatere sin kunnskapsbase hvor det vil være mange interessante artikler i feltet. Det er en kunnskapsbank som enten ikke er ekte eller de stuet på nettstedet. Det er noen svært vanskelig å finne – hvis det enda finnes.


Sammendraget

De skriver også at “Vi tror at alle skal ha tilstrekkelig informasjon om tilbudene i butikken før du tar økonomiske beslutninger.” Men du Compareking ikke lever opp til det fordi det er nettopp den manglende informasjonen på nettsiden, informasjon om renter, forretningspartnere, databank etc.

Ideen er god i hånden, men så langt de har en vei å gå til de mest etablerte lån meglere i Norge.