Fokuslån

 

  • fokuslånLåne 10.000kr-75.000kr
  • Rentefrie i 3 måneder
  • Rask utbetaling

 

“Lånet, med fokus på dine vilkår”

Fokuslån henvise sine kunder til den nye merkevaren Modus Finans

Det er så Fokuslån markedsfører sine sms lån på dagen. Ser på lånebeløpet, kan det ikke alltid være på den som låner forhold. De låne nemlig bare ut 10.000kr til 75.000kr. Rentemessig er de heller ikke blant de beste. Men de har en unik funksjon som absolutt kan sies å være på “dine vilkår”.

Den største fordelen er at det er mulig å velge rentefri for de første tre månedene. Dermed er det mulig i praksis å låne veldig billig (etableringsgebyr er fremdeles) i denne perioden. Riktignok payback periode på mindre enn ett år, men ingenting sier at refusjon ikke kan gjøres raskere.


Størrelse og amortisering

Med lånebeløpet minst 10.000kr og mest 75.000kr Fokuslån fokus på å tilby personlige lån til lavere beløp. Flere operatører tilbyr personlige lån opp til 500.000kr så på dette punktet er det relativt smale.

Nedbetalingstid tilbys er 12 måneder opp til 80månader. Det betyr ganske enkelt 1 år til mer enn 6,5 år. Som den korteste gjenværende løpetid er 1 år, ville det ha vært enklere hvis de kom inn i valg payback i år i stedet for måneder.

De skriver at du kan “Final Betal når du vil.” Så dette betyr at lånet kan løses på forhånd, uten noen kostnader for den som låner. Det er imidlertid ikke unikt, men gjelder for nesten alle personlige lån og instant lån i Norge.


Rentesats

Som de fleste långivere tilbyr personlige lån har Fokuslån en rente som er individuelt basert på låntakers personlige økonomi. Etter en kredittsjekk er gitt en foreslått rente og personen kan da avgjøre om lånet vil abonnere på renten eller ikke.

Renten som tilbys er 16,80 til 21,60%. Det faktum at det vil være fakturering kostnader, effektiv rente noe høyere. Tatt et lån på 75.000kr og tilbakebetaling er 80 måneder, den effektive renten mellom 18.95% og 24,69%. Men kortere tid eller et mindre beløp, er den effektive renten mye høyere.

Etableringsgebyret er 495kr og administrasjonsgebyr 19kr for direkte belastning og ellers 39kr.

I form av renter og gebyrer som er Fokuslån middels / høy. Dette särskillt gitt at de ikke tilbyr lån til folk med dårlig kreditt.

Rente- og avdrags

Med Fokuslån kan velge en rente og gyldighetsperiode på lånet. Dette er spesifisert når lånet er signert og er gyldig så opp til de første 90 dagene av nedbetalingstid. Med andre ord, er det mulig å låne 75000kr og holde dem i 90 dager uten en krone må tilbakebetales. Da oppstår refusjon etter disse tre månedene (tilbakebetaling vil alltid bli gjort på forhånd om ønskelig) personen har lånt 75.000kr ingen andre enn gebyrstruktur og aviavgifterna avgifter.

Tilbyr tre gratis måneder er åpenbart et pluss. Imidlertid har selskapet valgt å presentere denne tjenesten er noe uklart. Slett faktureringskostnadene i løpet av denne tiden? Kan du er ferdig med denne gangen og begynner nedbetaling i fortiden og gå videre til å forlenge hvis du har valgt en kortere tid enn det maksimale på programmet. På dette punktet, kunne de ha vært klarere. Men i utgangspunktet – god og innovativ løsning.


Ta lån fra Fokuslån

Lån tatt ut lett gjennom Fokuslån gjennom tre stadier.

  1. Velg lånebeløpet og nedbetalingstid

Dette kan enkelt gjøres på stedet, og når de blir presentert beregnede mengden av lånet per måned. Dette er basert på kreditt selskapets laveste renten. Det er bra at de viser omtrentlig månedlige kostnader og også positivt at de viser også lånekapital. Når du prøver å legge inn ulike lånebeløp og nedbetalingstid er vist som område man kan få APR og hva dette ville skape for den totale kostnaden for lånet.

Eksempel: En lån av 50.000kr i 24 måneder, den effektive renten mellom 20,51% og 26,34%. Det gir dermed en kapital 10.375-13.210kr.

  1. Fyll ut informasjonen

Sett i denne modusen av interesse og gyldighetsperioden ønsket. Dette opp til 90 dager. Deretter skriver du inn adresse og personlig informasjon og bankkonto pengene vil bli satt inn. Signering gjøres deretter med BankID.

  1. Du kan svare kort tid

Innen en time vil Fokuslån å svare på anmodning. Dette forutsatt at søknaden er gjort innen arbeidstid (hverdager 8-18 og helger 10-16) Hvis lånet er gitt, er pengene utbetales på dagen for å sende inn søknaden eller neste virkedag.

En fordel med Fokuslån er at noen gjeld må være signert i posten. Dette gjøres på nettet, noe som betyr at kan betales så snart etter en søknad er levert og godkjent.


Krav

Noen klare krav presenteres ikke på siden, men hva kan skjelnes er at den som låner må:

  • Være 20 år eller eldre
  • Ikke å ha kreditt historie

Informasjon om påstander om manglende og ovennevnte opplysninger kan bli funnet på bunnen av søknadsskjemaet. Det er synd at de ikke er like klare krav til den som låner som klarhet de presenterer dagens lånekostnader.


Oppsummering

Fokuslån markedsfører seg med “lån med fokus på dine vilkår.” Nøyaktig hva de mener er vanskelig å vite, men hva skiller dette personlige lån fra mange andre er at du kan velge en gyldighetsperiode i begynnelsen av låneperioden. På denne måten opp til 90 dager. Det er derfor en svært gunstig måte å låne mindre beløp over et par måneder. Men det er større summer skal bedre rente som finnes med andre spillere.

Renter og uklarheter gjør den totale vurdering dratt ned. Merket drives av Thorn også i våre andre vurderinger hadde dårlig karakter bare på grunn av tvetydighet.