Loan Butler

 

  • lån butlerLåne 5.000kr – 500.000kr
  • Sammenligne over 20 banker gratis
  • Betalingsanmerkninger ingen hindring!

 

Loanbutler er en relativt ny deltaker (2017) i lån tjenesteyting. Men de har fortsatt en svært lang erfaring …

Merket er ny, men de jobber med og fremme Freedom Finance som har vært på markedet siden tidlig på 2000-tallet. Et selskap som har fått meget gode anmeldelser.

Det er derfor den samme tjenesten tilbys av Freedom Finance nettsted gjennom Loanbutler. Av de to, anbefales det at du går gjennom Freedom Finance fordi deres hjemmeside gir mer utfyllende informasjon om tjenesten.


Hvorfor gå gjennom låneformidlere som Loanbutler?

Flere og flere forbrukere ser fordelene ved å sammenligne personlige lån gjennom lån meglere. Ettersom etterspørselen blir større også flere operatører har valgt å operere i dette markedet. I dag er det et stort antall lån meglere, selv om de er i stor grad lik den tjenesten som tilbys.

Fordel 1 – Raskt, enkelt og gratis

Gjennom et lån megleren (Ex Loanbutler) sendte et enkelt lån programgruppen. Men det er fortsatt en rekke banker reagerer på lånesøknad. Dermed kan du raskt og enkelt sammenligne ulike bankenes rentevilkår før du signerer lånet. En sammenligning dermed kan spare store summer penger i det lange løp. For selv om det er forskjellig prosentpoeng på renten slik at den kan skape en stor forskjell i kapitalkostnaden.

Fordel 2 – En enkelt kreditt

Hvis du velger å sammenligne de 15 bankene de vil ta totalt 15 studiepoeng. Hvis du går gjennom lån meglere er bare en kreditt. Dette øker sjansen for å få lånet søknaden er innvilget.

Fordel 3 – Alltid samme hastighet

Det skjer aldri noe kostnad for forbrukeren hvis man går gjennom lån meglere. Renten som tilbys av banker gjennom denne sammenligningen er også nøyaktig samme hastighet som de hadde tilbudt hvis du har gjort en lånesøknad direkte til dem. (Kostnaden for sammenligning blir møtt av bankene med det)


Beløp og tilbakebetaling

Den vanligste nivå, nåværende lånebeløpet, er lånet megleren 5.000kr opp til 500.00kr. Det er også på dette nivået som Loanbutler gir lån sammenligninger. Dette vil gi den høyeste rating på dette punktet.

Nedbetalingstiden kan velges er 1-15 år. Selv om det er på nivå med de aller beste. Her skiller de seg, men litt mot de fleste andre lån meglere. Når nedbetalingstid vil bli gitt bør du velge mellom 12-180 måneder. Det føles ikke ganske brukervennlig. Hvor ofte har du ” Jeg ønsker å betale tilbake 60 måneder” i stedet for ” Jeg ønsker å betale tilbake i fem år .” Andre er spørsmålet om alle banker tilbyr individuell payback periode som 53 eller 17 måneder. Det er svært få aktører som tilbyr forbrukslån i Norge som gjør dette på en månedlig basis, men de fleste utlån med nedbetalingstid på faste år.

Hvis du ønsker å betale tilbake raskere enn nødvendig tilbakebetaling er alltid mulig. Du kan også betale tilbake lånet uten ekstra kostnad påløper.


Rentesats

Den effektive renten som du kan få gjennom Loanbutler er 4,27 til 33,0% Det er et svært bredt spekter som er på grunn av arbeider med så mange forskjellige banker med svært ulike kundegrupper.

Du kan også få lån fra Loanbutler tross for å ha dårlig kreditt. Dette er ikke klarheten, men fordi de arbeider med Freedom Finance og informasjonen kan finnes på deres hjemmeside, bør du være i stand til å konkludere. Samlet sett er det nettopp mangelen på informasjon om Loanmarket som trekker ned karakteren.

kapital

Når du går inn i lånebeløpet og nedbetalingstid uttalt “Månedlig kostnad på bare xxx”, men ingen kapital er ikke gitt i forbindelse med dette. Lenger ned på siden er en beregning basert på disse faktorene, og gitt kapital på grunnlag av en samplingsfrekvens. Det er veldig bra fordi det viser tydelig hva den totale lånet vil koste hvis du skulle få en rente på det nivået.

Det hadde imidlertid vært en fordel om presenteres høyere opp på siden som ville ha gjort det klarere for forbrukeren.

Den sier at et lån vil bli tegnet på 5 000 og avskrives over 180 måneder vil se informasjonen “Månedlig pris fra bare 59kr”. Etter all sannsynlighet er det ikke en eneste spiller som tilbyr en kombinasjon … Det bør derfor være en form for barriere som gjør at små pengesummer kan ikke tilbakebetales i så lang tid.


Ta opp lån gjennom lån Butler

Som med de fleste lån meglere er det veldig enkelt å sende en lånesøknad. Skriv inn beløpet som lånes ønsket og velge en nedbetalingstid som passer. Når dette skjer, satt akkurat en “Månedlig pris fra bare ….”

Man skal ikke forvente å motta denne månedlig avgift fordi det tilsynelatende beregnet den absolutte beste pris som du kan få. Men det er fortsatt en målestokk om hva månedlige kostnadene kan være.

Når du har fylt i mengden og nedbetalingstid inkluderer navn, adresse, låne formål og at du godtar vilkårene for tjenesten. Deretter blir programmet signert og sendt inn. Hvor lang tid det vil ta før lån forslag som presenteres av de ulike bankene er ikke klart, men vanligvis av lån meglere til å være mer enn 24 timer.

Låne forslagene som presenteres er ikke bindende. Man kan dermed utføre et lån sammenligning for å se hvilke renten som du blir tilbudt uten å måtte ta opp et lån.

Hvis du velger å ta opp et lån for å avtale med lokale banker vanligvis inngått med Bank ID og pengene utbetales etter et par virkedager.


Samarbeider med:

De som utfører et lån sammenligning ved hjelp Loanbutler få “mer enn 20 banker og långivere” sammenlignes. Men hva disse bankene er ikke klart.

Dette er et av punktene som er klart for Freedom Finance (som dermed er den samme tjenesten som tilbys her)


Krav

  • 18 år
  • Minst 100.000kr i årsinntekt
  • ikke restskatt

Ville ha vært ønskelig om de nevnte kreditthistorie her.

Dette er de grunnleggende krav for lånet sammenligning bør gjøres av Loanbutler. Men de samarbeidende banker er forskjellige krav til låntakere. Det er derfor ikke sikkert at du alltid få lån forslaget fra ca 20 banker, men dette avhenger av ønsket lånebeløp, nedbetalingstid og de økonomiske forholdene.


Andre

En tjeneste fra Freedom Finance

Nederst på siden er en link til “Vilkår Freedom Finance”. De viser tydelig at Loanbutler er markedsfører av lånet megling tjeneste som Freedom Finance tilbyr. Det er blant annet å lese under “Om oss”. Det er veldig positivt at de er klar over hvem som står bak tjenesten. Men Freedom Finance bedre informasjon på sin hjemmeside om partnere og annen informasjon. Søknaden kan da gjøres direkte gjennom Freedom Finance hjemmeside.


Oppsummering

Loanmarket er klart at de samarbeider med store lån megler Freedom Finance. Låne søknader blir tatt vare på denne virksomheten som sikrer at over 20 bankene kan gi lån forslaget. Tjenesten er veldig bra for de som ønsker å sammenligne renter og presse sine lånekostnader. Men mangler litt informasjon for Loanmarket å få så god rating (10/10) som Freedom Finance. Hvis du ønsker å få fullstendig informasjon, anbefaler vi et besøk til Freedom Finance hjemmeside.