Sambla

 

 • mossGratis sammenligning av 20 banker
 • Renter fra 3,01%
 • Svar innen 24 timer

 

Beste måten å presse lånekostnader er å sammenligne flere banker når lånet vil bli signert. Det er denne sammenligningen at Sambla hjelpe folk med. En gratis sammenligning tjeneste 24 timer sammenligne opptil 20 banker basert på låntakers økonomiske situasjon og behov.

Sambla er dermed et lån megler, noe som betyr at de sammenligne bank renter og betingelser. Siden det er bankene som betaler for tjenesten som det vil være gratis for låntakere. Det er derfor en gratis måte å sammenligne flere banker raskt.


Hvorfor Sambla?

Sambla oppsummerer tre fordeler av sine lån sammenligning tjeneste.

 • Gratis og aldri bindende

Man kan gjøre en sammenligning av personlige lån gjennom Sambla hvor mange ganger du vil, uten å bruke en krone. Det blir dermed en mye enklere vei å gå for å sammenligne personlige lån enn å kontakte en rekke banker og kredittinstitusjoner på egenhånd.

Etter en søknad er innsendt svar gis innen en dag om hva interessentene ønsker å tilby lån. Men det er ikke bindende for noen av disse forslagene må velges. Det er det eneste forslaget som mennesket kan stille vurdere. Ikke tilbys nok lånetilbud du kan nekte alle forslag og se videre på egen hånd. Et alternativ kan også være å prøve å forbedre sin kredittvurdering og foreta en ny sammenligning, noen måneder senere.

 • Effektiv rente 3,01% -22,59%

Hva renten som tilbys på lån avhenger av låntakers betalingsevne og kredittverdighet. Fordelen er at det er så mange forskjellige banker som er i forhold til det er en enkel måte å finne banken som tilbyr den laveste renten.

 • Bare en kreditt

For å prøve å holde antall kreditt er positive. En person som har mange kreditt-rapporter kan anses å ha en lavere kredittvurdering, noe som påvirker muligheten til å få lån. Når en sammenligning er gjort via Sambla selskapet tar en kreditt. Det er informasjon om opplysning at alle låne deltakerne deretter bruke. En person som kontakter 10 banker på egenhånd få så mange kreditt-rapporter – den som går gjennom Collect får bare ett.


Størrelse og amortisering

Bruk av tjenesten Sambla tilbyr flere lån spillere i forhold til lånebeløp på mellom 1 000 og 500 000. Det er en stor fordel, da alle som ønsker å sammenligne renter på personlige lån kan gjøre bruk av tjenesten. Dette er uavhengig av beløp. Get trenger å låne mindre enn 1000 dollar, og du kan ikke låne mer enn 500 000 i Norge gjennom et personlig lån.

Nedbetalingstiden er 1-15 år, som også er veldig positivt.


Rentesats

Sambla velger å bare presentere den effektive renten. Selv om det er positivt da effektiv rente tydelig gjenspeiler hvor mye lånet vil koste låner. Men det er veldig vanlig for långivere og lån meglere både statlige nominell rente og effektiv rente det ville vært en fordel om Sambla valgt den veien.

Den effektive renten som tilbys av deres partnere er 3,01% og 22,59%. Det er en veldig god rente på personlige lån.

Capital: Ingen kapitalkostnadene for lånet er ikke gitt i noen eksempel. Med kapital refererer til hva lånet vil koste for full (på grunnlag av at de har en viss prosentandel av renten). Dette trekker ned karakteren noe som kapitalkostnadene viser tydelig at et lån kan være betydelig dyrere enn først forventet.


Ta opp lån via Sambla

Sambla er et lån megler som sammenligner lån fra ca 20 lånespillere. For å gjennomføre dette lånet sammenligning, og deretter eventuelt ta ut et personlig lån er veldig enkelt.

 • Apply

Søknaden angir hvilken mengde og hvor lenge nedbetalingstid som ønsket. Når det skjer present “Omtrentlig månedlige kostnader.” Her, derimot Sambla noen minus poeng.

For det første er det ikke klart hvordan de månedlige kostnadene beregnes. Det bør indikere andelen som eksempelet er basert på. Dessuten er dette bare renter kostnaden for lånet – ikke hele månedlig betaling. Noe som kan virke misvisende.

For det andre er det mulig å spesifisere et beløp, for eksempel, 50kr. Det bør selvfølgelig ha vært en barriere når ingen av långivere tilbyr dette nivået. Men det er mulig, derfor for eksempel angi et lånebeløp på NOK 50 og nedbetalingstid på 10 år …

For det tredje, står det at “20 banker vil konkurrere om deg.” Det er et uttrykk som andre lån consolidators fått kritikk fra Konsomentverket grunnlag av at det faktisk ikke er en konkurranse. Det kan virke som sofisteri, men når det kommer til lån på flere hundre tusen, er det viktig for informasjon til låntakere egentlig er ganske nøyaktig.

 • Andre banker bud

Når søknaden er sendt, alle samarbeidende parter har mulighet til å gjøre et lånetilbud. Innen en dag, alle reagert på lånesøknad. Disse budene kan da bli satt opp mot hverandre.

 • Velg det beste lånet

Mange velger lån med lavest rente. Men det kan være andre faktorer som påvirker valget av lån spiller. For eksempel har noen lån beskyttelse, mens andre ikke gjør det. Noen tilbyr høyere beløp enn andre, og så videre. Basert på budene som er gitt kan sammenligne og velge det lånet som passer deg best. Hvis du ønsker å hjelpe er muligheten til å få støtte fra Sambla via telefon. Kravene er aldri et lån må være signert. Det er bare gratis lån forslaget.

 • Pengene er betalt

De som velger å ta opp et lån signering av låneavtalen (vanligvis digital) og deretter pengene utbetalt til bankkonto. Hvor mange dager det tar før pengene er tilgjengelig varierer mellom bankene. Men en ordinær tid er 3-5 virkedager.


Samarbeider med

2017 samarbeidet Sambla med 20 forskjellige lån operatører. Dette fra de største bankene som Swedbank til mindre nisjebanker slik Lendify.

De samarbeider med: Collector Bank Coop MedMera Bank, ICA Bank, Ikano Bank, Lendify, Lån & Savings Bank, margin bank, Nordax Bank, Nordnet Bank, Santander Consumer Bank, Resurs Bank, Consumer Credit, SevenDay finans, Sparlån, Spring Finance, Svea Ekonomi, Swedbank, Wasa Kredit, BIGBANK og MoneyGo.

De større lån meglere i Norge arbeider med rundt 20 banker. Så det er Sambla blant de beste. En stor fordel er også at de tydelig skrive ut hva de samarbeidende banker. Alle som ønsker kan dermed gjøre en sammenligning via Sambla og deretter kontakte flere spillere som ikke var inkludert i sammenligningen.


Krav

For en sammenligning som skal utføres, må låntaker oppfylle følgende kriterier:

 • 18 år eller eldre
 • Månedlig (fast) på 10 eller mer 000 kr
 • Registrert i Norge i minst 12 måneder
 • Gjeld gratis fogd deretter 6 måneder

Du kan bruke tjenesten selv om betalingsmislighold. Imidlertid vil det være langt færre spillere sammenlignes.


Andre

Mye informasjon – om det samme

En detalj som oppfattes unødvendig sin “rotete meny”. I menyen kan du for eksempel finne artikler om billån, personlige lån, usikrede lån, båt lån, ta opp lån og låne penger. Det er nesten den samme teksten som presenteres i de forskjellige sidene. Dette er fordi det er alltid det samme lånet sammenligning markedsført. Så det er mye informasjon – om nøyaktig det samme.


Oppsummering

Å sammenligne ulike banker og kredittselskaper før et lån tatt ut er en sterk anbefaling. Det kan gjøre deg spare tusenvis på lånekostnader. Den enkleste måten er å gå gjennom kreditt mellommann, som Sambla er.

Samblas store fordelen ligger dermed i sin enkelhet. Ansvaret for kontakter med banker og gaver innen én dag lån forslag fra opptil 20 forskjellige spillere. De får også god verdi for pengene ‘for å vise hvilke banker er sammenlignet.

Hva trekker ned rating av en er søknadsprosessen. Du kan søke om lån av minimale mengder som ikke er positivt (for en sammenligning er neppe skje da). Heller ikke er det noen eksempler kostnaden for lånet beregnes. Selv om eksempler på kapital tilgjengelig.

God service – med litt mer klarhet kan få en høyere karakter.