Webfinance

webfinance

  • Låne 10.000-400.000k
  • Rentesats 3,85% -18,15%
  • Ikke lenger aktiv

 

Webfinance eid selskap Leads Som at det å jobbe med web-tjenester siden 2011. I løpet av de siste to årene har over 120.000 mennesker brukte selskapets tjeneste som er å sammenligne renter og avtaler av mange banker til forbruker. Dette med sikte på å kjøre ned prisen på nye lån.

Først skriver de om seg selv på nettstedet, de er designet for å “gjøre det enkelt for deg å velge finansielle tjenester”. Den leser av denne gjennomgangen vil sikre at vi ikke er enig med dette. De som ønsker å direkte velge et lån megler som vi har gitt en bedre vurdering som anbefales Myloan eller Lendo.


Hvorfor Webfinance?

Webfinance er kjent som et lån megler. Dette betyr at de jobber med en rekke långivere og kan hjelpe de som låner å finne riktig lån jungelen. Det gjør at en søknad til Webfinance men få svar fra flere banker eksisterende avtaler og vilkår som de tilbyr på basis av lånet søknaden sendes inn.

Den første fordelen er da du ikke trenger å kontakte en rekke forskjellige banker, men at dette gjøres automatisk av tjenesten.

Den andre fordelen som lån meglere har er at bare en enkelt kredittsjekk vil bli gjennomført til tross for at spørsmålet går ut til flere banker. Fordelen med dette er at det er lettere å få et lån dersom du ikke har så mange kreditt-rapporter ut tidligere.


Størrelse og tilbakebetaling

Det minste beløpet du kan søke om er 10.000kr og det høyeste er 400.000kr. Det er veldig bra som gjør at alle kan finne beløpet du har behov for. Maksimalt beløp som lån mellommann formidler i Norge, men 500.000kr (Ex Lendo og Freedom Finance)

Nedbetalingstiden kan velges mellom 1 og 15. Hvis det er år eller måneder er ikke klart, men det mest sannsynlige er året. Å tilby et så bredt spekter er virkelig god som gjør Webfinance er på toppen på dette punktet.


Rentesats

Hastigheten er satt individuelt og er bevegelig. Dette, som de fleste forbrukslån. Renten i 2017 sto på 3,85 til 18,15%. Men de skriver også at renten “som regel” er det noe som kan bety at du også kan få forslag om høyere renter – selv om det er uvanlig. Rentene er funnet, men ikke lån søknad uten å måtte gå inn i “Om oss” for å finne den.

Når du går inn i lånebeløpet og ønsket Payback angitt verken “Forventet månedlig beløp” eller “Capital”. Det trekker ned karakteren.


Ta lån via Webfinance

Av alle lånförmedlare tilgjengelig på nettet, er det sannsynlig Webfinance nettsiden som gir minst til kunder om informasjon. Hva vises på hjemmesiden er at du kan gjøre en lånesøknad som går ut til flere banker, det er gratis og du får raskt svar. Det i seg selv er selvsagt positivt, men dette kan bli presentert mye kritikk.

På hjemmesiden er det ikke klart hvor mange banker sammenlignes, ikke hvordan det gjøres eller hvordan nå lån megler dersom du ønsker å sende e-post eller ringe. Noen hastighet er heller ikke nevnt i låneprosessen og den klassiske beregning påhengs (som nesten alle) mangler.

De som er interessert i å kontakte selskapene vil gå videre til den eneste bunnen som er det selskapet som er beskrevet. Her er en norsk nummer som går til selskapet fører altså de som eier WebFinance.

Det virkelig føles som manglende informasjon for forbrukerne å kunne ta en god beslutning. Husk å sammenligne side Webfinance mot Lendo å se forskjellen tydelig.

Alle som ønsker å søke om et lån gjennom Webfinance fylle lånebeløpet, nedbetalingstid, e-post og telefonnummer. Dette er det første skrittet. Deretter kan du gå videre med prosessen ved å fylle i detaljene, slik at bankene kan bestemme om det skal gis et lån, og i så fall hva renten.

Den vanligste er at du får et svar innen 14 timer, men de lover at låntakeren har blitt kontaktet i løpet av to dager for lånet søknaden er sendt inn.

Derfra kan du velge å enten gå videre og ta opp et lån på noen av de foreslåtte bank eller gå tilbake og ikke ta opp lånet. Alt er gratis og det er ingen krav til låntaker før låneavtale er inngått.


Samarbeider med:

Fordi de ikke nevne hvor mange banker de arbeider med eller hvilke som er gitt en lav vurdering. Det eneste nevnes er at du kan ha “flere lån tilbud.” Som en låneförmedlares viktigste oppgave er å sammenligne bankene, bør det være oppgitt på nettsiden minst hvor mange de sammenligne.


Krav

På nettet er det ikke en av de krav til låntakere. Sant, det kan selvsagt variere mellom bankene, men i disse tilfellene vanligvis lånförmedlarna oppgi minimumskravene. Selv her selskapet blir veldig dårlige karakterer.


Oppsummering

For å låne gjennom lån meglere har sine fordeler og, ikke minst, er det om å gjøre det enkelt og raskt. Mens det er lett å fylle ut søknaden og både lånebeløp og nedbetalingstid er velproporsjonert. Men det slutter sin fordel.

For å få gode karakterer, må siden gir mye bedre informasjon til låner. Kontaktinformasjonen er ikke synlig, og bare tilby et norsk telefonnummer vil ikke gjøre. I tillegg mangler ODHNER og minst et tall på hvor mange banker de sammenligne. Det er ikke klart om de vil ta en kreditt og hvilke krav som må være oppfylt for å låne gjennom dem.

Kort sagt – vil vi ikke anbefale dem. Velg andre selskaper i stedet. (En av de bedre anmeldelser er Lendo)