Xfinans

xfinans

Gjennom lån megler Xfinans kan du låne opp til 600 000 i 1-15 år, noe som er svært uvanlig, de fleste banker og lån meglere har et tak på 500 000 NOK. Hvis du gjør din søknad før middag. 14:00 vil bli besvart samme dag og deretter det tar normalt 2-4 virkedager før pengene er på bankkontoen din hvis banken du låner fra å tilby lån med BankID signering.

Den effektive renten for lån Xfinans formidler starter på 3,7% (APR 2,95%), og det er veldig lav, men det kan også være så høyt som 29,6% hvis kredittvurdering er relativt dårlig. De fleste vil imidlertid rentene som er dobbel.


Hvis private lån i korte trekk

 • Lånebeløp: 5000 – 600 000.
 • Forfall: 1-15 år.
 • Penger på konto: Normalt får du svar på sin søknad samme dag hvis gjort før kl.14: 00 en ukedag. Siden lånet er utbetalt innen 1-3 virkedager for banken å låne tilbudet signering med BankID og 1-2 dager senere, pengene på bankkontoen din. På papir avtaler, tar det et par ekstra dager.
 • Effektiv rente: 3,70 til 29,60%, nominell rente 2,95 til 24,00%.
 • Gebyrer: Låne Xfinans formidler en registreringsavgift på 495 NOK og et administrasjonsgebyr på 35 NOK / måned.
 • UC: Ja, men bare én (1) UC.
 • Signering med BankID: Avhengig av hvilken bank du velger.
 • Åpningstider: Hverdager 08:30 til 16:00.
 • Eier: Xfinans Danmark, men samarbeider med Axo Finans AB som formidler Aktive lån.

Krav

 • Inntekt Krav: 150 000 / år
 • Alder: 25 år.
 • Lån med bemerkning: No.
 • Andre: Inntekter fra fast ansettelse, midlertidig, private bedrifter eller pensjon.

Xfinans – danske selskapene i samarbeid med Axo Finans

I 2017 er det dukket opp en rekke nye lån meglere som samarbeider med anerkjente lån megler som har vært på markedet en stund, og det gjelder også Xfinans. Xfinans er et dansk merke som partnere med Axo Finans i Sverige og Norge.

Xfinans er per definisjon ikke et lån før en mellommann, men heller en av Axo Finans vender ut, som du kan lage din søknad, en applikasjon som deretter behandles av retten Axo Finans. Man kan si at de formidler lånesøknader til reelle megleren. Dette er, som jeg sa, ikke noe nytt. Selv Lendo og Freedom Finance har slike partnerskap, Lendo merkevare Look Lån og økonomisk frihet med dansk Loan Butler.

Så egentlig det spiller ingen rolle hvis du besøker Xfinans og gjøre søknaden din der, eller hvis du gjør det riktig Axo Finans. Det er behandlet av samme offiser, og du får et svar på forespørselen så raskt uansett hvor du fyller ut søknaden din.


Hva långivere samarbeide med Xfinans?

Hvis du gjør din søknad til Xfinans når opp til 12 kreditorer. Gjerne de skriver på sin hjemmeside at det er om bare åtte kreditorer, men hvis du ser på sine vilkår for tjenesten, det viser seg at de, i likhet Axo Finans, samarbeider med tolv stykker, inkludert med Swedbank, BlueStep, margin og frosk hale. I vår gjennomgang på Axo Finans se som alle tolv er.

Men det er litt rart at du som har dårlig kreditt ikke kan få et lån gjennom Xfinans eller Axo Finans fordi de arbeider med BlueStep og Frog Tail som gir kreditt historie når du søker om et lån direkte med dem. I BlueStep, har du opp til 10 notater og Frog Tail gjør en individuell vurdering. Så hvis du har dårlig kreditt, bør du enten velge en annen lån consolidators eller sjekk ut våre långivere som aksepterer det.


Gjennomgang

Nå oppsummerer vi våre inntrykk av Xfinans og se på fordeler og ulemper du få hvis du er ute etter å teste deres tjeneste:

 • Gode: Veldig lav interesse. Du kan låne 600 000, som ikke er veldig vanlig (men bare hvis gjelden er god nok, selvfølgelig). Rimelig inntekt krav på 150 000. Fornuftig alternativ til lønning lån hvis du kan vente på penger i opptil en uke fordi du kan låne så lite som NOK 5000. Bare en akkurat som i enhver annen mellommann, men det er mulig at noen banker innhente ytterligere informasjon om deg uten å ta en ny, for eksempel ved å kontakte deg.
 • Negativt: Mye lengre behandlingstid enn lønning. Xfinans bare arbeide med 12 kreditorer, men det trenger ikke være så negativt fordi de fleste lån meglere fortsatt ikke kontakt med alle sine partnere. Høy modenhet Godtar ikke kreditt historie til tross for at minst to av sine partnere faktisk gjør det.
 • Sms lån på dagen og minuttet i Norge

 • Les mer her: Sms lån – Søke på dagen og minuttet i Norge! 1.000kr – 500.000kr