Zmarta

zmarta

  • Låne 1000-500.000kr
  • Sammenligne 20 banker gratis
  • Gir også betalingsmislighold

   

  Zmarta er et lån megler som ønsker å tilby et bredt spekter av sammenligninger. Her er det ikke bare lån sammenligning kan gjøres uten selv sammenligninger av kredittkort, sparing, mobilt bredbånd og forsikring. Mesteparten av den private økonomien, er det. Denne artikkelen vil imidlertid fokusere utelukkende på formidling av forbrukslån på dagen.


  Hvorfor Zmarta?

  Med navnet “Zmarta” antyder foretak at det vil være smart å gjøre bruk av deres tjeneste. Det er også – i mange aspekter.

  Den store fordelen med gjeld consolidators er at de gjør jobben som de selv ikke trenger å bekymre deg så mye for å få en virkelig god pris på et privat lån. Hva du trenger å gjøre er å fylle i mengden og nedbetalingstid og personlig informasjon og sende ut søknaden. Deretter la Zmarta over 20 private lån selskaper gi svar vedrørende renter og gebyrer på denne forespørselen. Tjenesten sparer deg derfor god tid når du ikke trenger å kontakte alle disse på egen hånd.

  Den andre store fordelen er at det bare vil være en enkelt kreditt selv om 20 banker gir lånförslag. Skal du søke om et lån med 20 banker ville generere så mye som 20 kreditt. Grunnen til at du bør unngå dette er sjansen til å få et lån innvilget redusert hvis det er mange kreditt-rapporter. Nemlig, er dette noe som mange banker er å sette inn i den samlede vurderingen av en klients økonomi.


  Størrelse og amortisering

  I Zmarta kan lage et program for lån mellom 5000 NOK og 500.000kr. Er dette det største utvalget av norske låne consolidators tilby? Mest sannsynlig. De fleste starter lånet beløpet i 10 000kr men Zmarta har valgt å utvide den ytterligere. Zmart!

  Nedbetalingstiden kan velges fra 1 år og opp til 15 år, som også er i toppen. Selvfølgelig er det også lånet skal tilbakebetales på forhånd hvis ønskelig.


  Rentesats

  Når renten er variabel, kan det endre seg over tid. I februar 2017, den laveste satsen de kunne tilby på 3,54%. De skriver at de “som regel” har rente på mellom 3,54% og 18,15%. Dette er det normale området av interesse for personlige lån. Det er noen få lån selskaper som tilbyr renter under 3%, men det er ekstremt vanskelig å få sitt laveste hastighet. Å tilby fr. 3,25% gir svært gode karakterer. Heller ikke de tilbyr høyere enn 18,15% er bra.

  Men man bør huske på at det er “normalt”, som betyr at du kan få høyere rente enn 18,15%. Litt inn i lånet prosessen, får du også klarere svar. Den sier at den effektive renten er 4,17 til 33,40%. Ønskelig at informasjonen var klart fra begynnelsen.


  Ta et lån gjennom Zmarta

  Ved å trykke på knappen øverst på siden begynner en lånesøknad til Zmarta. Det første du må velge er om lånet er å “samle lån”, “Consumer” eller “Car lån”. Årsaken er at dette kan fortelle hvilken interesse kan deretter bli tilbudt.

  Deretter velger du ønsket beløp og nedbetalingstid. Her er imidlertid en liten detalj at selskapet kan forbedre. Det er mulig å velge lån for å være på et så lite beløp på NOK 1000, men at det skal være organisert i 15 år. De er selvinnlysende at det ikke er bank med slike avtaler, og i dette tilfellet, derfor kunden ikke har noen bank som sendes inn forslag på lånebetingelser og renter.

  Visse andre lån meglere og långivere har valgt å sette en barriere som gjør det umulig å ta ut små lån på lange amortisering perioder. Dette er fortsatt en liten detalj som ikke trekke ned helhetsvurdering av lånet megleren så mye.

  I dette trinnet må du også fylle ut hva pengene skal brukes, og dette er annerledes Zmarta betraktelig mot mange andre lån meglere. Her er 17 forskjellige alternativer som spenner fra tannlegebesøk og bryllup til forretninger og ferie. Det enkleste er likevel å svinge “Annet” for de som ikke ønsker å si hva pengene skal brukes.


  Samarbeider med

  Zmarta har valgt å være helt gjennomsiktig når det gjelder hvilken banker og institusjoner de arbeider med. Disse er presentert med en kort presentasjon av hver bank på nettstedet. The Villa Bank, margin bank, husk Lending, Spring, Forex Bank, Nordax, Bank norsk Consumer Credit Collector bank, Santander, ICA Banken, Wasa Kredit, Ikano, Resource Bank, SevenDay, Svea, Selene, Credento, MoneyGo, Halens, Credex, BIGBANK, AvidaFinans og Cash Buddy.

  Det kan virke innlysende, men et stort antall lån meglere velger å ikke vise frem som de arbeider med. Det skaper en uklar sammenligning når kunden ikke vet hva som virkelig kan sammenlignes.

  Med Zmarta blir det klart hvilke som blir sammenlignet og dermed klart hvilke banker er hinsides sammenligning, og den som låner kan kontakte hvis du ikke er fornøyd med forslagene som tilbys.


  Krav

  Det er noen grunnleggende krav til en lånesøknad til å bli jobbet videre med Zmarta.

  1. Personen ansökar lånet må være minst 18 år.
  2. Årsinntekt må være minst 100.000kr
  3. Personen må ha fast bopel i Norge.
  4. Ingenting utestående gjeld

  Det er mulig å låne selv om det er betalingsanmerkninger. Men sjansene er mindre og utvalget av banker som vil gi lån forslag færre. Du bør også være forberedt på renten som tilbys er vesentlig høyere enn ellers.


 • Oppsummering

  Selskapet Freedom Finance har 11 års erfaring i kredittvirksomheten og det viser at de har benyttet seg av sine erfaringer når de bygget opp tjenesten Zmarta. En stor fordel er at de tilbyr flere tjenester som forbedrer den private økonomien. Dette både med lån, sparing og kredittkort. Som med alle andre lån meglere, tjenesten er helt gratis og enkelt for privatpersoner å ta den riktige avgjørelsen. Beslutninger som kan gjøre deg spare tusenvis per år.

  Når det gjelder lånebeløp og nedbetalingstid, den høyeste rating, siden de kan være det beste lånet donor om dette punktet. Selv om renten serien er positive.

  Den eneste ulempen er at det er mulig å sende en lånesøknad til NOK 1000 med nedbetalingstid på 15 år (og lignende). Det bør være en lås for ingen bank gir lån.

  Deres klarhet om samarbeidende banker er også veldig bra.

 • Sms lån på dagen og minuttet i Norge

 • Les mer her: Sms lån – Søke på dagen og minuttet i Norge! 1.000kr – 500.000kr