Om oss

office photo

NorgeLån.com

..er en uavhengig aktør i gjeld markedet som hjelper forbrukerne å sammenligne långivere for å finne det lånet som passer best til den enkelte situasjon. Lån og kreditter kan være komplisert for mange når det kommer til mange ulike vilkår, lånevilkår som alle har forskjellige forhold.

Med informasjon og guider fra oss, håper vi å hjelpe deg å bedre forstå hvordan alt fungerer, risikoen er og hva som gjelder for deg og hvilke muligheter du har til å låne penger. cash photo
phone photo Våre tjenester er gratis, som er helt gratis for brukerne. Nettstedet og tjenesten er finansiert i sin helhet av långiverne vi sammenligne. Deretter betaler ingenting ekstra for deg å sammenligne långivere og søke om sms lån i norge gjennom Norgelån.com.
Her finner du snarveier til våre forskjellige sider, klikk på for å lese mer – Velkommen til norgelån.com!

happy friends photo

 

PERSONVERN/COOKIES

Norgelån.com er en affiliateside, og et bindeledd mellom lånesøker og bankene. Denne nettsiden er derfor kun for personer over 18 år.

Vårt nettsted samler ikke inn og lagrer personlige opplysninger som kan knyttes til fysiske personer. Vi videresender ikke informasjon om bruken av nettstedet vårt til tredjepart.

Vi lagrer ingen e-postadresser for markedsføring eller lignende. Hvis du sender oss et spørsmål, kan vi slette samtalen etterpå hvis du ønsker det. Vi bruker Googles posttjeneste og antar at informasjonen du sender oss, er trygt hos Google.

Vi kan bruke Google Analytics til å registrere statistikker om nettstedets besøkende. For å identifisere besøkende bruker Google Analytics informasjonskapsler. Google Analytics lagrer ingen personlige data. Du kan forhindre at Google Analytics samler inn data via Cookies ved å installere et tillegg i nettleseren din. Tillegget er tilgjengelig her.