Hvem er NorgeLån.com?

NorgeLån er en uavhengig aktør i markedet som hjelper personer som av ulike grunner ønsker å søke om lån med å finne det lånet som passer best. Lån og kreditt kan være komplisert for mange. Ved å sammenligne banker og låntilbydere som er regulert av Finanstilsynet hjelper vi deg med å finne det beste lånet for din situasjon.

Om oss

Våre tjenester

Det er et stort ansvar å ta opp lån, uansett hvor stort eller lite det er. Derfor er det viktig at du forstår hvilke alternativer som eksisterer på markedet. Hvor kostbart lånet blir avhenger i stor grad av hvilken rente du må betale, og det er altså viktig å få en rente som er så lav som mulig. I tillegg kan det komme andre vilkår som har betydning for økonomien din. Informasjonen du finner på nettsiden vår kan du bruke til å ta et kvalifisert valg når du søker om lån.

Tjenestene våre er helt gratis. Det betyr at du ikke betaler noen ting for å benytte deg av informasjonen vi tilbyr. Det gjelder også når du bruker sammenligningen vi har laget over markedets långivere. Du kan dermed helt uforpliktende søke om lån gjennom Norgelån.com. Tjenestene som tilbys på denne siden er betalt av långiverne.

Vårt formål

Formålet vårt er ganske enkelt at du skal få enkel og rask oversikt over hvilke lån som finnes på markedet, og til hvilken rente. Dette gir deg som skal søke om lån en reell mulighet til å få det aller beste lånet til så lav rente som mulig.

Tjenestene våre er helt gratis og i tillegg til sammenligningstjenesten som kontinuerlig oppdateres, gir vi deg også mye informasjon om det å låne penger. Det være seg enten du trenger å låne penger til bolig, bil, båt eller noe helt annet. Vi har gode artikler om ulike aspekter ved det å låne penger og vi har artikler om ulike långivere.

Vi hjelper deg rett og slett med å navigere i et tøft marked fullt av tilbud og långivere.