Beste og billigste forbrukslån med lav rente

Når du ønsker å søke om et forbrukslån kan du, enten det dreier seg om et større eller mindre beløp, sende inn en søknad elektronisk og få svar relativt kort tid etter. Dette skyldes at du i dag finner søknadskjemaet på nettet, og at bankene har automatisert systemene som sjekker søknaden din og enten avslår den eller kommer med et tilbud.

Søknaden blir sjekket opp mot kriteriene i den banken du har søkt om lån i samt mot en rekke offentlige registre, som ligningsregistret. Avhengig av når og hvor mye du søker om er det mulig å få svar om søknaden har blitt godkjent eller ikke.

Tjenestetorget_logo

Lånebeløp: 50 000 – 500 000 kr
Nedbetalingstiden: 1 – 15 år
Aldersgrense: 18 år

 

Forbrukslån Tjenestetorget💰

Folkets favoritt

✓ Du bestemmer selv hva du vil bruke pengene til

✓ Forbrukslån uten sikkerhet

Les mer ➜

Annonselenke

Eksempel: eff. rente 11,9 %, 150 000 o/5 år, kostnad: 46 000, totalt: 196 600 kr

ferratum bank

Lånebeløp: 1 000 – 50 000 kr
Løpetid: 3 – 58 måneder
Aldersgrense: 20 – 70 år
Betalingsanmerkning: Ikke

SØK LÅN NÅ💰

✓ Folkets favoritt

✓ Lån uten sikkerhet

✓ Gratis å søke

 Les mer ➜

Annonselenke

Låne eksempel: Ferratum Fleksikreditt: 48,17% effektiv rente, 30.000,-, o/12 mnd, 39,97% nominell rente, kostnad 6.494,72 kr. Total: 36.494,72 kr. Ingen minimum tilbakebetalingstid. Minste månedsavdrag 500,- eller 8% av lånebeløpet, hva enn som er størst.

klikklån

Lånebeløp: 10 000 – 70 000 kr
Nedbetaling 24 – 60 måneder
Aldersgrense: 21 år
Hvor populær: De siste 5 dagene har 298 personer valgt dette lånet

SØK SMÅLÅN NÅ💰

Svar på skjermen

Du kan bruke pengene som du vil

Hos KlikkLån kan du låne på den måten som passer deg best

Les mer ➜

Annonselenke

Representativt eksempel: eff. rente 27,20%, 25 000,-, o/5 år, kostnad 18 389,-, totalt 43 389,-.
Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

thorn lån

Lånebeløp: 10 000 – 70 000 kr
Løpetid: 24 – 60 måneder
Aldersgrense: 21 år
Betalingsanmerkning: Ikke

SØK PrivatLån💰

✓ Ikke krav om sikkerhet for lånet

✓ Du får pengene på kontoen din samme dag

✓ Individuell kredittvurdering basert på søknaden din

Les mer ➜

Annonselenke

Representativt eksempel: eff. rente 23,59%, 70 000,-, o/5 år, kostnad 44 478,-, totalt 114 478,-.
Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

forbrukslån

Hva er forbrukslån?

Et forbrukslån, som også kalles smålån, mikrolån, privatlån eller lån uten sikkerhet, er nettopp et lån uten sikkerhet. Det vil si at banken eller den som låner deg pengene ikke tar pant i bolig eller andre verdigjenstander.

Et forbrukslån kan være så lite som noen få tusenlapper og strekke seg opptil 500 000 kr. Normal nedbetalingstid er gjerne 5 år, men for noen av de mindre beløpene kan denne tiden være noe kortere. Et lån uten sikkerhet har flere fordeler, som at du ikke trenger å forklare hva du skal bruke pengene til. Det mest vanlige er å bruke forbrukslånet til refinansiering, oppussing, kjøp av bil eller til å betale uforutsette regninger. Det finnes dog mange andre bruksområder, og det er du som bestemmer.

Forbrukslån uten sikkerhet

Slik vi allerede har nevnt er et forbrukslån uten sikkerhet et lån der långiver ikke tar pant, eller sikkerhet om du vil, for lånebeløpet. Det vil si at långiver løper en viss risiko, og denne risikoen tar de seg betalt for gjennom en høyere rente enn det du må betale for lån med sikkerhet.

Beste forbrukslån uten sikkerhet i test

Tjenestetorget_logo

Lånebeløp: 50 000 – 500 000 kr
Nedbetalingstiden: 1 – 15 år
Aldersgrense: 18 år

 

Forbrukslån Tjenestetorget💰

Folkets favoritt

✓ Du bestemmer selv hva du vil bruke pengene til

✓ Forbrukslån uten sikkerhet

Les mer ➜

Annonselenke

Eksempel: eff. rente 11,9 %, 150 000 o/5 år, kostnad: 46 000, totalt: 196 600 kr

Forbrukslån lav rente

Når du skal søk om forbrukslån er det en fordel å finne et lån med lav rente. Det du skal se etter er det som kalles effektiv rente. Denne består av nominell rente og eventuelle gebyrer, som termingebyr og etableringsgebyr, og viser deg dermed hva lånet ditt faktisk kan komme til å koste.

Det finnes mange långivere på det norske markedet, og det kan dermed være en stor og tidkrevende jobb å sjekke den effektive renten hos alle sammen selv. Denne jobben kan du overlate til en sammenligningstjeneste.

En sammenligningstjeneste er ikke en aktør som låner ut penger, men som sammenligner alternativene som finnes og gir deg en oppdatert liste over de beste. Dermed er det en simpel jobb å finne et forbrukslån med lav rente.

Forbrukslån best i test: Kriterier som vurderes

Når vi hos NorgeLån.com skal vurdere forbrukslån for å kunne gi deg en oppdatert og nyttig liste over hvilke som er best i test tar vi utgangspunkt i en rekke ulike kriterier. Vi skal her gjennomgå de viktigste av disse.

  • Beste lånemegleren for forbrukslån – Ved vurdering av en låneformidler ser vi på hvor mange banker de samarbeider med og sender inn søknaden din til. Videre tar vi også en kikk på hvilke andre tjenester de tilbyr deg. Noen overlater nemlig sammenligningen til deg, andre gjør den for deg og sender deg resultatet.
  • Bankenes lånestørrelse – Et forbrukslån kan komme i flere størrelser. De som går fra 5 000 til 70 000 kalles gjerne dyre smålån, mens de fra 70 000 til 500 000 ofte kalles forbrukslån. Noen banker låner kun ut de minste beløpene, mens andre låner ut beløp fra hele skalaen.
  • Nedbetalingstid – Nedbetalingstiden har mye å si for kostnaden på lånet ditt ettersom renten løper i hele perioden. De fleste banker tilbyr inntil 5 år, mens du ved refinansiering ofte kan få bruke opptil 15 år. Vi sjekker også om de tar gebyr dersom du ønsker å betale ned fortere eller innfri hele lånet før tiden.
  • Laveste nominelle og effektive rente – Renten forteller deg hva lånet vil koste, og det er viktig at denne er så lav som mulig. Vi sammenligner alle rentene og forteller deg hvilke banker som har lavest rente akkurat nå.
  • Termingebyr og etableringsgebyr – Dette er to av gebyrene du som regel ikke kommer unna, men det finnes banker som ikke tar gebyr. Vi forteller deg hvilke samt hvilke som har de laveste gebyrene.
  • Effektiv saksbehandling (hvor lang tid det tar før du kan få utbetalt pengene til kontoen din (0 – 2 dagers utbetaling) – Du ønsker å få pengene tilgjengelig så snart som mulig. Vi sjekker derfor saksbehandlingstiden.
  • Minimumsvilkår – Alle långivere har minimumsvilkår i forhold til alder, inntekt, oppførelse i folkeregisteret og så videre. Dette tar vi hensyn til når vi går långiveren nærmere etter i sømmene.

Norges beste og billigste forbrukslån

Vår visjon er altså å gi deg en oppdatert liste over de beste og billigste forbrukslånene. Det gjør vi ved å overvåke markedet og sammenligne tilbudene bankene har. Deretter setter vi dette sammen til en liste du kan benytte deg av når du skal søke lån.

Det er viktig å ikke betale mer enn nødvendig for et lån. Noen få prosentpoeng i renteforskjell og noen kroner mindre i termingebyr kan gi store besparelser hvert eneste år. Tjenesten vår er attpå til helt gratis og uforpliktende for deg. Her er du altså i en vinn-vinn-situasjon er du sparer både tid og penger på å utnytte vår liste over de beste og billigst forbrukslån.

Refinansiere forbrukslån

Dersom du har fått for mange små og store forbrukslån eller føler at du betaler mer i rente enn det som er nødvendig, kan du søke om refinansiering. Det vil i prinsippet si at du tar opp et nytt lån som du bruker til å betale ut dine eksisterende lån med. Da får du bedre oversikt og mer pusterom i budsjettet ditt.

Du finner det beste forbrukslånet for refinansiering i vår oppdaterte liste over långivere som tilbyr lån med lav effektiv rente.

Forbrukslån: Søk og få svar umiddelbart

Dagens teknologi har virkelig hatt stor betydning for søknadsprosessen når du skal søke lån. Du slipper å vente på time hos kundebehandler eller langtekkelig postgang. Takket være internett og andre tekniske løsninger søker du greit på nettet ved å fylle ut søknadsskjemaet du finner på bankens nettside.

Når banken mottar søknaden din vil de gjennomgå denne og sjekke opplysningene dine opp mot en rekke offentlige registre. Dette skjer også gjennom en automatisert prosess, og tar derfor ikke lang tid. Har du søkt tidlig på dagen er det derfor ikke umulig at du får svar før arbeidsdagen er over.

billigste forbrukslån

 

Uforpliktende å søke forbrukslån

Det er viktig å vite at du ikke trenger å være bekymret for å søke om samme forbrukslån hos mer enn én bank. Det er nemlig helt uforpliktende å søke hos alle de banker og långivere du finner i listen vår. Selv om du får tilslag, står du fritt til å takke nei. Du kan til og med takke nei til alle om du har ombestemt deg. Velger du å takke ja til et av lånene signerer du trygt ved hjelp av din personlige BankID.

Les mer

Du kan også lære deg mer om lån gjennom økonomibloggen vår.

Populære alternativer til långivere som tilbyr forbrukslån:

Besøkendes vurdering