Axo Finans

Axo Finans er ingen långiver, men en såkalt låneformidler. En låneformidler er rett og slett en som formidler lån fra ulike banker og långivere. Det vil si at de ikke selv låner ut penger, men sammenligner lånetilbud, slik at du skal få en oversikt over hvilke banker som tilbyr lavest rente. Gjennom Axo Finans kan du søke om å låne mellom 10 000 og 500 000 kr. Lånet blir gitt som et forbrukslån, og det vil si at du ikke trenger å stille noen form for sikkerhet for lånebeløpet. Det vil heller ikke bli spurt om hva du skal bruke pengene til, så dette bestemmer du helt selv.

axo finans

Lånebeløp: 10 000 – 500 000 kr
Løpetid: 1 – 15 år
Aldersgrense: 25 år
Betalingsanmerkning: Ikke

 SØK OM LÅN NÅ💰

Annonselenke

Ex: Eff. rente 13,7%, 100.000 o/ 5 år, kostnad 35.858 kr, totalt 135.858 kr

Slik fungerer Axo Finans

Når du sender inn din søknad til Axo Finans vil denne bli videresendt til alle de bankene selskapet samarbeider med. Dette dreier seg om kjente banker på det norske markedet, og noen av disse inkluderer:

Bankene vet at det er flere som konkurrerer om deg som kunde, og vil derfor strebe etter å gi deg sitt beste tilbud. Når tilbudene kommer inn vil Axo Finans vurdere disse, og presentere det beste tilbudet for deg. Det vil si det tilbudet som har den laveste effektive renten og de beste vilkårene. Dette sparer deg for veldig mye tid, da du slipper å gjøre jobben selv. I tillegg, og det er minst like viktig, sparer det deg for mye penger. Lån koster penger, og da er det viktig å finne det som gjør at du ikke betaler mer enn nødvendig.

Vær oppmerksom på at alle bankene vil foreta en kredittvurdering av søknaden din. Det er denne vurderingen bankene bruker som grunnlag for tilbudet sitt. Derfor vil du kunne oppleve at noen banker tilbyr deg å låne mindre enn det du har søkt om, og i tillegg vil den effektive renten kunne variere.

Låneagentens tjenester og tilbud

Hos Axo Finans kan du søke om forbrukslån, lån uten sikkerhet og refinansiering i størrelsesorden fra 10 000 til 500 000 kr. Selve prinsippet bak disse tjenestene er det samme. Axo krever ingen sikkerhet for lånet og du kan bruke pengene til det du måtte ønske. Dermed kan du pusse opp hjemme, renovere hytta, kjøpe ny bil eller betale tannlegeregningen, eller noe helt annet. Du bestemmer altså selv.

Refinansiering er fremdeles et lån uten sikkerhet, men her bruker du pengene du låner til å refinansiere dyr gjeld du har fra før. På den måten får du bedre oversikt over din egen økonomi, du trenger kun å forholde deg til en långiver, og i tillegg vil du antagelig få lavere utgifter. Dette fordi du totalt sett antagelig vil få en bedre rente og du vil få kun ett termingebyr å forholde deg til.

Det er viktig å huske på at tjenestene Axo Finans tilbyr er gratis for deg som forbruker. Det er banken som får deg som kunde, som betaler selskapet. De får altså betaling for å bringe kunder til banken og du får en tjeneste som hjelper deg med å få det beste tilbudet på markedet.

Derfor bør du bruke en sammenligningstjeneste

Du vet det garantert allerede. Det å låne penger, uansett formål og lånetype, koster penger. Bankene skal selvfølgelig ha betalt og en av måtene de tar betalt på heter rente. Renten løper fra den dagen du mottar pengene og helt til siste avdrag er betalt. For at lånet ikke skal koste deg mer enn nødvendig er det viktig at renten er så lav som mulig og at du ikke bruker lengre tid enn nødvendig på å betale ned lånebeløpet.

Effektiv rente

Det er den effektive renten som er viktig, da det er denne som viser hva lånet faktisk koster. Effektiv rente består av grunnrenten, eller den nominelle renten om du vil, og alle de gebyrer banken legger til. Alle banker er pålagt å fortelle hva deres laveste effektive rente er, men nøyaktig hvilken rente du får tilbud om vil avhenge av kredittvurderingen.

Kort sagt kan du si det slik at desto bedre forhold du har mellom inntekt og gjeld, desto bedre effektiv rente vil du få tilbud om. Likevel kan bankene vurdere den økonomiske situasjonen din ulikt, og derfor er det viktig å søke hos mer enn en bank.

Søk hos mange banker

For å få noe å sammenligne med er det viktig å søke hos mange banker. I og med at det er mange banker og långivere som tilbyr sine tjenester i Norge, kan dette være en ganske kjedelig og stor jobb. Det er her tjenester som den Axo Finans tilbyr kommer inn i bildet. De gjør nemlig hele jobben for deg. Hos Axo Finans vil din ene søknad forhåpentligvis lede til tilbud fra mer enn én bank. I tillegg vil selskapet vurdere tilbudene du mottar. Det eneste du deretter trenger å gjøre er å velge om du vil takke ja eller nei, og eventuelt signere for tilbudet ved hjelp av din BankID.

Slik søker du om lån gjennom Axo Finans

Dersom du ønsker å benytte deg av tjenestene til Axo Finans, kan du benytte deg av søknadsskjemaet du finner på nettsiden deres. Du kan også ringe kundeservice om du trenger hjelp. De har åpent fra mandag til torsdag mellom 08.30 og 18.00, fredag fra 08.30 til 14.00 samt lørdag og søndag fra 10.00 til 14.00. Det skulle derfor være gode muligheter for å få hjelp dersom du ønsker det.

Axo Finans stiller visse grunnleggende krav til sine søkere. Disse kravene er som følger:

  • Du må ha bodd på registrert adresse i Norge i minst 3 år
  • Du må ha norsk mobilnummer og en gyldig e-postadresse
  • Du må ha en årsinntekt på minst 200 000 kr
  • Du kan ikke være registrert med pågående inkassosaker eller betalingsanmerkninger

Dersom du ikke møter ett eller flere av disse kravene, vil du automatisk få avslag på søknaden din. Får du et tilbud fra Axo Finans som du velger å godta, signerer du elektronisk med din personlige BankID. Deretter kommer pengene dine inn på kontoen din. Hvor lang tid dette tar vil avhenge av den enkelte banken. Det vil uansett ikke ta lang tid før du kan sette i gang det prosjektet du søkte om penger til.

Relaterte banker

Besøkendes vurdering