Axo Finans (bedre alternativer i test)

Vi beklager å meddele at Axo Finans sine tjenester dessverre ikke lenger er tilgjengelige. Men frykt ikke! Vi hjelper deg å finne det beste tilbudet, og vi har derfor gått gjennom alternativene og funnet fire utmerkede kandidater. For deg som er på jakt etter et forbrukslån kan det være godt å vite at det finnes bedre alternativer til Axo finans. Disse har til felles at de tilbyr rask utbetaling, gode vilkår og samme krav som et forbrukslån med Axo Finans.

Når en dør lukkes, åpnes en ny. Vi er derfor ikke i tvil om at du vil finne et like godt tilbud hos de fire kandidatene vi har funnet. Så for deg som søker etter et lån uten sikkerhet, her er fire banker med et bedre tilbud enn Axo Finans.

Tjenestetorget Finans NO – Søk hos 17 forskjellige banker

TjenesteTorget Finans er en norsk låneagent som tilbyr lån og refinansiering til privatkunder. Selskapet samarbeider med hele 17 forskjellige norske banker, inkludert noen av de aller største på både forbrukslån og refinansiering. Dette sikrer deg et konkurransedyktig tilbud og gode vilkår. Selskapet har høyt fokus på rådgivning gjennom hele søknadsprosessen og du vil få tildelt din egen rådgiver fra A til Å. 

Dette sikrer deg raskt svar fra noen som kjenner saken din om du skulle lure på noe underveis. Tjenestetorget har lang erfaring med å bistå kunder som har en utfordrende økonomi. Ved å knytte seg opp mot noen av de største nisjebankene kan de tilby fleksible løsninger og gode alternativer uansett årsak til refinansieringen. 

Dette tilbyr Tjenestetorget Finans NO

 • Søk hos 17 forskjellige banker samtidig
 • Forbrukslån inntil 500.000,-
 • Personlig veiledning gjennom hele søknadsprosessen

Tjenestetorget_logo

Lånebeløp: 50 000 – 500 000 kr
Nedbetalingstiden: 1 – 15 år
Aldersgrense: 18 år

 

Forbrukslån Tjenestetorget💰

Folkets favoritt

✓ Du bestemmer selv hva du vil bruke pengene til

✓ Forbrukslån uten sikkerhet

Les mer ➜

Annonselenke

Eksempel: eff. rente 11,9 %, 150 000 o/5 år, kostnad: 46 000, totalt: 196 600 kr

Digifinans NO – Lån inntil 500.000,-

Hos Digifinans kan du søke om lån inntil 500.000,- helt uten sikkerhet. Selskapet tilbyr sine tjenester i hele norden, og har hovedsete i Helsinki, Finland. Digifinans har spesialisert seg på deg som har behov for rask utbetaling, eller behov for bistand med en utfordrende økonomi. De tilbyr derfor både forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet. Skulle du være i tvil kan du be om et helt uforpliktende tilbud fra banken.

 Fordelen med en utenlandsk forbruksbank er at de tilbyr sine tjenester i mange land. Dette gjør at de kan øke utlånsvolumene og derfor holde kostnadene nede. For deg som låntaker betyr dette konkurransedyktige vilkår og en god deal. 

Dette tilbyr Digifinans NO

 • Forbrukslån inntil 500.000,-
 • Refinansiering av gjeld
 • Tilbud fra opptil 13 forskjellige banker

Klikklån NO – Fleksibelt lån inntil 70.000,-

Klikklån er en tjeneste fra Thorn Norge Finans, som helt siden 1975 har tilbud nordmenn finansiering uten sikkerhet. Selskapet har høyt fokus på ansvarlig lånevirksomhet og tilbyr derfor svært fleksible løsninger. Du får rask utbetaling, konkurransedyktig rente, og en valgfri avdragstid på opptil 60 måneder. Dette gjør at du selv kan velge nedbetalingstempo. Den økte fleksibiliteten sørger for at du ikke havner i økonomisk uføre på grunn av høye avdrag, men kan heller justere betalingene etter hva økonomien din tillater. 

Fordelen med Klikklån er den automatiske søknadsprosessen som gjør at du kan få innvilget lånet samme dag. Når søknaden din blir godkjent signerer du bare med bankID, så blir pengene utbetalt til kontoen din. Banken stiller ingen krav om sikkerhet, eller spørsmål om hensikten med lånet ditt. Fleksibel finansiering, helt enkelt. 

Dette tilbyr Klikklån NO

 • Lån uten sikkerhet inntil 70.000,-
 • Utbetaling på dagen
 • Fleksibel nedbetalingstid på inntil 60 måneder

klikklån

Lånebeløp: 10 000 – 70 000 kr
Nedbetaling 24 – 60 måneder
Aldersgrense: 21 år
Hvor populær: De siste 5 dagene har 298 personer valgt dette lånet

SØK SMÅLÅN NÅ💰

Svar på skjermen

Du kan bruke pengene som du vil

Hos KlikkLån kan du låne på den måten som passer deg best

Les mer ➜

Annonselenke

Representativt eksempel: eff. rente 27,20%, 25 000,-, o/5 år, kostnad 18 389,-, totalt 43 389,-.
Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

Ferratum NO – Lån inntil 50.000 på dagen

Ferratum NO er blant de raskeste og mest fleksible tilbyderne av smålån i Norge. Hos selskapet kan du låne opptil 50.000 helt uten sikkerhet, eller velge å få innvilget en kredittramme. Da betaler du bare rente på det beløpet du har benyttet, og kan ta ut eller sette inn penger etter behov. Med over 2 millioner kunder i 23 forskjellige land har Ferratum lenge vært en av de mest populære tilbyderne på små lån. Du søker raskt og enkelt på bankens hjemmeside og vil øyeblikkelig få vite om søknaden ble innvilget eller ei. Deretter kan du forvente pengene inn på konto senest neste virkedag. 

Uansett om du bare trenger 1000,- til å betale regninger, eller 50.000,- til depositum kan Ferratum hjelpe deg. Banken tilbyr fleksible løsninger som gjør at du kan låne et lite beløp, eller full kredittramme. Uansett hva du måtte ønske er det helt uforpliktende å be om et tilbud, og svaret får du straks søknaden er fullført. 

Dette tilbyr Ferratum NO

 • Flexikreditt inntil 50.000,-
 • Øyeblikkelig svar på søknaden
 • Muligheten til å sette inn og ta ut penger etter behov, innenfor kredittrammen.

ferratum bank

Lånebeløp: 1 000 – 50 000 kr
Løpetid: 3 – 58 måneder
Aldersgrense: 20 – 70 år
Betalingsanmerkning: Ikke

SØK LÅN NÅ💰

✓ Folkets favoritt

✓ Lån uten sikkerhet

✓ Gratis å søke

 Les mer ➜

Annonselenke

Låne eksempel: Ferratum Fleksikreditt: 48,17% effektiv rente, 30.000,-, o/12 mnd, 39,97% nominell rente, kostnad 6.494,72 kr. Total: 36.494,72 kr. Ingen minimum tilbakebetalingstid. Minste månedsavdrag 500,- eller 8% av lånebeløpet, hva enn som er størst.

Finn bedre alternativer til Axo Finans

Når vi skulle finne bedre alternativer til Axo finans var det viktig å velge fleksible løsninger. Dette sikrer deg som låntaker at du fritt kan velge mellom flere tilbud, eller sammenligne priser før du velger. Det er ingen som ønsker å betale mer for lånet sitt enn det som er nødvendig, derfor har vi valgt ut fire kandidater som tilbyr uforpliktende søknadsprosesser. På denne måten kan du helt enkelt innhente tilbud fra flere banker, og velge det tilbudet som passer din privatøkonomi best.

Uansett om du er på jakt etter flexikreditt, refinansiering av gjeld, eller et forbrukslån kan disse bankene hjelpe deg. Det disse har til felles er at de tilbyr en rask søknadsprosess, god veiledning underveis og muligheten til fleksibel nedbetaling. Dette sikrer deg som låntaker forutsigbarhet på de beste vilkårene.

Slik finner du det beste tilbudet på forbrukslån

Når du skal sammenligne forbrukslån er det viktig å innhente tilbud fra flere banker. Dette sikrer at du får et godt sammenligningsgrunnlag og kan velge det lånet som tilbyr best vilkår. Ved å benytte en tjeneste som TjenesteTorget Finans kan du innhente tilbud fra inntil 17 forskjellige banker med den samme søknaden. Dette sikrer deg en høyere sannsynlighet for innvilget søknad og et konkurransedyktig tilbud. 

Skulle du derimot bare ha behov for et lavt lånebeløp, kan forbrukslån være unødvendig komplisert. Da kan Flexikreditt fra Ferratum eller et lån fra Klikklån være bedre egnet. Disse tilbyr rask utbetaling av små lånebeløp og stiller ingen krav til sikkerhet. Du oppgir bare hvor mye du ønsker låne, signerer med bankid og får pengene overført til din konto samme, eller neste virkedag. Merk deg at denne typen lån er tiltenkt kortsiktig finansiering og kan raskt bli dyrt om du velger lang nedbetaling. Da er det bedre å søke om et fullverdig lån, eller vurdere refinansiering om du sitter på flere dyre smålån samtidig. Tjenestetorget,Digifinans, Aros finans og Eika Gruppen tilbyr de samme tjenestene som Axo finans, men har et nettverk som er bedre alternativer til Axo finans sine tilbud.

Relaterte banker