Eika

Eika er en hel sammenslutning, eller allianse som de kaller seg selv. I denne alliansen finner du hele 69 lokale banker, Eika Gruppen og Eika Boligkreditt. Til sammen har denne alliansen over en million kunder og 3 000 ansatte. Du blir derfor antagelig ikke overrasket over å høre at dette er en av de største selskapene på det norske markedet.

Det hele startet i 1997. Opp gjennom årene har det vært en rekke utvidelser og oppkjøp, blant annet kjøpte de Postbanken Eiendomsmegling. I 2009 kom OBOS inn som aksjonær og i 2012 ble det som da het Terra omdøpt til Eika med helt ny strategi med på kjøpet.

klikklån

Lånebeløp: 10 000 – 70 000 kr
Nedbetaling 24 – 60 måneder
Aldersgrense: 21 år
Hvor populær: De siste 5 dagene har 298 personer valgt dette lånet

SØK SMÅLÅN NÅ💰

Svar på skjermen

Du kan bruke pengene som du vil

Hos KlikkLån kan du låne på den måten som passer deg best

Les mer ➜

Annonselenke

Representativt eksempel: eff. rente 27,20%, 25 000,-, o/5 år, kostnad 18 389,-, totalt 43 389,-.
Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

thorn lån

Lånebeløp: 10 000 – 70 000 kr
Løpetid: 24 – 60 måneder
Aldersgrense: 21 år
Betalingsanmerkning: Ikke

SØK PrivatLån💰

✓ Ikke krav om sikkerhet for lånet

✓ Du får pengene på kontoen din samme dag

✓ Individuell kredittvurdering basert på søknaden din

Les mer ➜

Annonselenke

Representativt eksempel: eff. rente 23,59%, 70 000,-, o/5 år, kostnad 44 478,-, totalt 114 478,-.
Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

Tjenestetorget_logo

Lånebeløp: 50 000 – 500 000 kr
Nedbetalingstiden: 1 – 15 år
Aldersgrense: 18 år

 

Forbrukslån Tjenestetorget💰

Folkets favoritt

✓ Du bestemmer selv hva du vil bruke pengene til

✓ Forbrukslån uten sikkerhet

Les mer ➜

Annonselenke

Eksempel: eff. rente 11,9 %, 150 000 o/5 år, kostnad: 46 000, totalt: 196 600 kr

Eikas tjenester og tilbud

Eika har i hovedsak tre ulike tilbud til eksisterende og nye kunder. De tilbyr billån, smålån til refinansiering eller oppussing, sparing og forsikring. Vi skal ta en titt på hver av de ulike tilbudene.

Lån til bil eller andre kjøretøy

Dersom du skal kjøpe bil trenger du mest sannsynlig å låne penger for å finansiere kjøpet. Hos Eika kan du låne til både bruktbil og ny bil. Du kan også låne penger for å kjøpe bil hos forhandler eller privat. Selskapets billån kommer i tre ulike varianter:

  • Vanlig billån – Dette er billån der det tas pant i bilen
  • Grønt billån – Dette er lån til miljøvennlige biler. Du får lavere etableringsgebyr og enda bedre rente
  • Kaskofritt billån – Dette er for deg som kjøper billig bruktbil og ikke trenger annet enn ansvarsforsikring på bilen. Du kan låne opptil 100 000 kroner og bruke maks fem år på nedbetalingen.

For billån gjelder det generelt at du kan låne opptil 100 % av kjøpesummen og få en nedbetaling på inntil ti år. Du kan også søke om lån til kjøp av moped, motorsykkel og andre typer kjøretøy. Dersom du skal ut og se etter bil og ønsker å ha med deg et bevis på at du får låne penger, tilbyr Eika også et lånebevis som er gyldig i tre måneder. Det er helt uforpliktende, hvilket betyr at du ikke trenger å ta imot tilbudet.

Smålån til oppussing eller refinansiering

Et av tilbudene til Eika er smålån til oppussing eller refinansiering. Dersom du skal gjennomføre et oppussingsprosjekt hjemme eller har mye kredittgjeld og annen gjeld du ønsker å samle på ett og samme sted, er det altså mulig å få hjelp.

Du kan søke om å låne mellom 10 000 og 500 000 kr. Den nominelle renten ligger på mellom 7,9 og 13,9 %, og du kan bruke mellom tre måneder og fem år på å betale ned lånet. I tillegg tilbyr Eika deg at du kan betale ned hele eller deler av lånet ditt når du måtte ønske, og uten at det koster deg noe ekstra.

Forsikring fra Eika

Hos Eika kan du tegne følgende forsikringer:

  • Bilforsikring – Her får du en startbonus på 50 % samt samme bonus for både bil 1 og 2. Det er også mulighet for leiebil og hjelp dersom du fyller feil drivstoff.
  • Innboforsikring – Denne forsikringen dekker blant annet brann- og vannskader samt tyveri.
  • Husforsikring – Her er du dekket mot skader ved slike ting som brann samt ombygging dersom en ulykke gjør at du har behov for det. Leier du ut får du fri rettshjelp og hjelp dersom du taper leieinntekter.
  • Reiseforsikring – Denne forsikringen dekker deg på reise enten det er på fritiden eller i forbindelse med jobb. Reisen kan vare i opptil 77 dager. Du har også hjemtransport ved sykdom og avbestillingsforsikring.
  • Hytteforsikring – Dette er en forsikring som kan hjelpe deg dersom hytta blir rammet av brann eller innbrudd. Du får også fri rettshjelp og en forsikring mot følgeskader dersom håndverkeren har gjort en feil.
  • Ung-forsikring – Denne dekker innboet ditt for inntil 500 000 kr. Inkludert er også reise- og ulykkesforsikring.

Når du tegner forsikring her får du det som er blant markedets beste betingelser. Du får også rabatt for flere forsikringer. Du tegner forsikringene dine enkelt på nett, og det er også her du kan melde fra om skade eller annet. Eikas forsikringstilbud er ganske omfattende, og du har også mulighet for å legge til plus-forsikringer som gjør at dekningsgraden din blir enda bedre.

Sparing med Eika

Lån og forsikring er viktige tilbud, men det er kanskje enda viktigere å spare penger. Det har du mulighet til her. Sparing er nemlig et av de tilbudene Eika har. Du kan velge mellom flere former for sparing. Du kan åpne en konto for aksjesparing, spare i fond eller IPS, individuell pensjonssparing. Eika er medlem av bankenes sikringsfond, og det betyr at sparepengene dine er helt trygge.

Slik søker du om lån

Dersom du ønsker å søke om lån uten sikkerhet hos Eika, kan du gjøre dette på nettet. På bankens nettside finner du et søknadsskjema som du fyller ut. Etter at du har klikket på send-knappen, vil søknaden din gjennomgå en automatisk kredittvurdering.

Resultatet av denne vil avgjøre hvilket rentetilbud du får og hvor mye du får tilbud om å låne. Husk at det er den effektive renten som forteller deg hvor dyrt lånet blir. Renten løper i hele nedbetalingsperioden, så her er det viktig at du ikke bruker lengre tid enn nødvendig på å betale ned lånet ditt. Den effektive renten er altså individuell, men det er alltid et godt utgangspunkt å søke hos banker som Eika. Det er fordi denne banken tilbyr en av de billigste & beste rentene på markedet, og da er sjansen god for at du får et godt tilbud.

Kundeservice

Selv om Eika har en flott hjemmeside, der du ikke bare kan sende inn søknad, opprette sparekonto eller tegne forsikring men også lese mange artikler om personlig økonomi, kan det hende du trenger å snakke med noen. Til dette formål har banken opprettet en kundeservice med svært lange åpningstider. Du kan nemlig kontakte Eikas medarbeidere fra mandag til fredag mellom 07.00 og 23.00 samt lørdag og søndag fra 09.00 til 23.00. Du kan trygt si at denne banken alltid er der for deg.

Tilbudet ditt signerer du med din egen BankID og det er også den du bruker til å logge deg inn på din egen profil, der du har oversikt over alle dine tjenester fra banken.

Besøkendes vurdering