Tjenestetorget Finans NO

Tjenestetorget Finans er en norsk lånemegleren som hjelper deg med å ta kontroll på dyre mikrolån og forbrukslån. Selskapet samarbeider med 17 forskjellige banker for å sørge for at nettopp du får det aller beste tilbudet og lavest kostnadene. Du kan søke om refinansiering av forbrukslån, Boliglån, kjøretøylån eller starte på nytt med et skreddersydd omstartslån. Du finner raskt en god løsning for din privatøkonomi og kan hente inn tilbud fra en lang rekke etablerte banker.

På de to årene selskapet har tilbudt sine tjenester i Norge har de hjulpet over 500 kunder med refinansiering av gammel gjeld. Tjenestetorget Finans er en del av Budstikka Media og dermed ikke knyttet til et større finanskonsern. Dette sikrer deg som kunde helt objektive anbefalinger og de beste løsningene. 

Lån til alle formål fra 10,000 kr opptil 15,000,000 kr!

Tjenestetorget Finans No tilbyr en lang rekke muligheter og lån til alle formål. Du kan enkelt søke om det lånet som passer din finansielle situasjon best. Motta et tilbud fra så mye som 17 banker med samme søknad! Via den praktiske sammenligningstjenesten kan du finne alt fra topp boliglån i Norge til refinansiering av forbrukslån og kjøretøylån. Kanskje du har mange dyre smålån som koster deg unødvendig mye? – Ta kontroll på økonomien igjen med et omstartslån gjennom Tjenestetorget Finans!

Mange opplever at de kan spare store summer ved å refinansiere dyre smålån eller samle utestående gjeld i et nytt lån med sikkerhet i bolig. Ofte har forbrukslån og kredittkortgjeld svært høy effektiv rente og du kan spare mye ved å binde de opp i boliglånet. Les mer om 7 feller du bør unngå når du tar opp lån og finansiering her. Nedenfor ser du noen av alternativene du finner hos Tjenestetorget Finans.

Kjøretøylån fra Tjenestorget

Hos Tjenestorget kan du enkelt søke om nytt kjøretøylån, eller refinansiere et eksisterende lån. Du fyller enkelt ut søknadsskjemaet på hjemmesiden og velger hva formålet med lånet er. Deretter vil din søknad sendes ut til 17 forskjellige banker og du mottar helt uforpliktende tilbud.

Sammenlign raskt og enkelt vilkår og betingelser på de forskjellige lånene og velg det som passer din situasjon best. Et kjøretøylån fra Tjenestetorget inkluderer Billån, Båtlån, Mc-Lån og en rekke andre spesialiserte lån for kjøretøy.

tjenestetorget_logoLånebeløp: 10 000 – 2 500 000 kr
Nedbetalingstiden: 1 – 10 år
Aldersgrense: 18 år

 

Kjøretøylån Tjenestetorget🚘

Annonselenke

Eksempel: nominell rente fra 6,90 %. Eff. rente 8,27 %, 250 000 kr o/ 7 år. Kostnad: 78 976 kr, totalt: 328 976 kr

Forbrukslån hos Tjenestetorget

Dersom du har flere små forbrukslån eller utestående gjeld kan det fort bli høye kostnader. Forbrukslån og kredittkort kan ha effektiv rente på opptil 11,9% og raskt bli svært kostbart over tid.

Med Tjenestetorget Finans kan du enkelt hente inn tilbud om refinansiering av forbrukslån uten sikkerhet og oppnå gunstigere vilkår. Søker du om et samlelån for dine forbrukslån hos Tjenestetorget blir søknaden sendt ut til 17 samarbeidspartnere. Du kan velge den banken som tilbyr gunstigste vilkår for ditt forbrukslån og spare på lavere effektiv rente. 

Tjenestetorget_logo

Lånebeløp: 50 000 – 500 000 kr
Nedbetalingstiden: 1 – 15 år
Aldersgrense: 18 år

 

Forbrukslån Tjenestetorget💰

Folkets favoritt

✓ Du bestemmer selv hva du vil bruke pengene til

✓ Forbrukslån uten sikkerhet

Annonselenke

Eksempel: eff. rente 11,9 %, 150 000 o/5 år, kostnad: 46 000, totalt: 196 600 kr

Tjenestetorget Omstartslån

Opplever du at pengene ikke alltid strekker til? – Kanskje har du flere dyre sms-lån eller kredittkortgjeld som tærer på lønnen? Da kan det lønne seg å søke om omstartslån med sikkerhet i bolig. På denne måten kan du samle forbrukslån og annen dyr gjeld i et mer kostnadseffektivt lån med sikkerhet i bolig.

Du oppnår da lavere effektiv rente, minste omkostninger og trenger kun forholde deg til en bank og faktura. Tjenestetorget Finans samarbeider med flere av de ledende bankene for omstartslån i Norge. Du kan raskt og enkelt refinansiere dyre forbrukslån eller få lavere kostnader på ditt kjøretøylån ved å bake det inn i ditt boliglån.

Tjenestetorget_logo

Lånebeløp: 500 000 – 15 000 000 kr
Nedbetalingstiden: 1 – 30 år
Aldersgrense: 18 år

 

Tjenestetorget Omstartslån🔄

Annonselenke

Eksempel: effektiv rente 7,97 %, 2 000 000 kr o/ 25 år, kostnad: 2 298 261, totalt: 4 408 261 kr

Boliglån hos Tjenestetorget

Benytter du tjenesten til Tjenestetorget Finans kan du enkelt hente inn tilbud på boliglån eller refinansiering av forbrukslån med sikkerhet fra 500,000 kr helt opptil 15,000,000 kr helt uforpliktende. Du fyller bare inn opplysningene i søknadsskjemaet før Tjenestetorget gjør jobben med å hente inn tilbud fra sine samarbeidspartnere på dine vegne.

Du kan motta tilbud fra hele 17 norske banker og enkelt sammenligne før du velger. Har du sikkerhet i egen bolig er det ingen grunn til å betale unødvendig mye på et forbrukslån, refinansier raskt og enkelt med Tjenestetorget Finans!

Tjenestetorget_logo

Lånebeløp: 500 000 – 15 000 000 kr
Nedbetalingstiden: 1 – 30 år
Aldersgrense: 18 år

 

Boliglån Tjenestetorget 🏡

✓ Finne gode låneløsninge

✓ Du sparer tid og penger

✓ Helt kostnadsfritt for deg

Annonselenke

Eksempel: nominell rente: 5,19 %. 2 000 000 kr o/ 25 år. Effektiv rente: 5,39 %. Kostnad: 1 592 628 kr. Totalt: 3 592 628 kr

Fordeler med å søke lån gjennom en låneagent

Uansett om du er på jakt etter refinansiering av eksisterende gjeld eller innhente tilbud om nytt lån kan det lønne seg å benytte en låneagent. Årsaken til dette er at du på en langt mer effektiv måte kan hente inn flere tilbud og sammenligne før du gjør en avgjørelse. Nedenfor har vi listet opp noen av de viktigste årsakene til at mange foretrekker å bruke en låneagent.

  • Du søker lån hos flere banker samtidig uten å måtte sende inn flere søknader.
  • Søknaden din blir sendt til bankene du oppfyller krav for lån hos slik at du unngår unødvendige avslag.
  • Konkurranseutsettelse av lånet ditt gjør at du oppnår lavere kostnader ved at bankene må konkurrere med hverandre.
  • Du slipper forholde deg til flere søknadsprosesser samtidig. Alt foregår gjennom Tjenestetorget sin plattform. 
  • Tilbudene du mottar er helt uforpliktende og du kan enkelt takke nei dersom du finner et bedre tilbud et annet sted.

Hvordan du finner det beste lånet hos Tjenestetorget Finans

Som en låneagent henter Tjenestetorget inn et tilbud fra en lang rekke banker. Du vil raskt og enkelt motta et tilbud, men det kan være vanskelig å finne ut hvilket som faktisk passer din økonomiske situasjon best. Uansett om det er forbrukslån, omstartslån eller refinansiering uten sikkerhet er det viktig å velge det rimeligste alternativet.

Med sammenligningstjenesten til Tjenestetorget kan du sammenligne de forskjellige lånetilbudene du har mottatt før du velger et lån og signerer gjeldsbrevet. Før du velger hvilket lån du skal gå for er det noen punkter du bør passe på for å unngå unødvendige kostnader.

  • Nominell rente kan være lavere enn den faktiske kostnaden på lånet. Sørg derfor alltid for å sammenligne effektiv rente på eventuelle lån for å finne det billigste alternativet.
  • Unngå unødvendige gebyrer. Mange banker legger på en rekke gebyrer som gjør at lånet raskt blir dyrere enn først antatt. Dette kan være termingebyr, etableringsgebyr, fakturagebyr og lignende. Når du sammenligner kostnader husk å ta høyde for alle gebyrer og løpende kostnader. 
  • I gjeldsbrevet skal alle opplysninger om lånet være oppgitt. Pass derfor på at det er mulig å betale ned lånet før nedbetalingsplanen og at banken tilbyr avdragsfrihet dersom du skulle trenge dette. 
  • Om du søker refinansiering med betalingsanmerkninger kan du ofte få et dyrere tilbud enn om du ikke hadde hatt anmerkninger. Det kan derfor lønne seg å finne en løsning for å først løse ut eventuelle betalingsanmerkninger og deretter søke om refinansiering. På denne måten vil du oppnå gunstigere vilkår på lånet. 

Kontakt Tjenestetorget Finans for et uforpliktende tilbud i dag!

Har du spørsmål om tilbudet fra Tjenestetorget Finans? Ta kontakt så får du raskt bistand av en erfaren kunderådgiver slik at du finner det beste alternativet for deg.

E-Post[email protected]
Telefon66 77 01 01
PostadresseBillingstadsletta 17, 1396 Billingstad

Brukervilkår 

Tjenestetorgets rolle

Tjenestetorgets rolle i eventuelle transaksjoner kun finansagent på vegne av finansforetak og selvstendige banker. Rollen inkluderer innsamling og utveksling av opplysninger for å bistå brukeren med i søknadsprosessen. Tjenestetorget har ingen kontroll på avgjørelser tatt i forbindelse med lånesøknader og finansieringstjenester. Selskapet får godtgjørelse fra samarbeidende banker som låneagent. Dette påvirker ikke dine kostnader som bruker av plattformen eller resultatet av søknaden. 

Plikter og rettigheter for bruk av tjenesten

Tjenesten tilbudt av Tjenestetorget Finans er gratis, men det finnes fortsatt noen krav for bruk av tjenesten. Det er ikke mulig å benytte tjenesten om du er under 18 år. Ved å fylle ut en søknad gjennom tjenesten samtykker du til at det blir foretatt en automatisk kredittsjekk av deg. Når søknaden er sendt ut er du selv ansvarlig for å følge opp eventuelle tilbud mottatt. Du plikter å oppgi så korrekte opplysninger som mulig om din situasjon og unngå å oppgi falsk eller misvisende informasjon i søknaden. 

Undersøkelsesplikt og ansvar

Tjenestetorget Finans er et videreformidler av tredjeparts tjenester og er derfor ikke ansvarlig for eventuelle endringer i disse tjenestene. Du er selv pliktig til å undersøke lånevilkår, garantier og annen informasjon knyttet til eventuelle tilbud du mottar gjennom Tjenestorget Finans. Forbrukslån og andre ytelser er utstedt av samarbeidspartnere som når som helst kan endre sine vilkår uten at tjenesten har innvirkningskraft på dette. 

Brudd på brukervilkårene

Skulle det bli bevisst at du har brutt en eller flere brukervilkår, eller det oppstår mistanke om brudd kan Tjenestetorget Finans midlertidig nekte deg adgang til tjenesten. Blir mistanken bevisst kan det ende i en permanent utestengelse fra plattformen og fremtidig bruk av tjenesten.

Sammendrag

Tjenestetorget Finans er en norsk låneagent som tilbyr en rekke alternativer for finansiering og lån. Når du sender inn din søknad om forbrukslån Norge, omstartslån, boliglån eller refinansiering via Tjenestetorget blir søknaden sendt ut til 17 forskjellige norske banker.

På denne måten kan du raskt og enkelt hente inn tilbud fra en rekke banker uten at du trenger sende inn søknad hos hver enkelt bank. Du mottar raskt helt uforpliktende tilbud og kan selv velge det lånet som passer din finansielle situasjon best.

Ofte stilte spørsmål og svar

Hva er forskjellen mellom nominell og effektiv rente?

Når du søker om lån vil du få oppgitt både nominell og effektiv rente. Nominell rente på forbrukslån Norge og andre former for finansiering er renten långiver tar før omkostninger og gebyrer legges til.

Effektiv rente er den endelige kostnaden på lånet når termingebyr, etableringsgebyr,rentekostnad og andre kostnader er regnet med. Det er Effektiv rente som avgjør den endelige kostnaden på lånet ditt.

Hvilken rente får jeg på lånet mitt?

Endelig rente på ditt lån avhenger av flere faktorer. Først kommer det ann på lånebeløp og din mulighet til å stille sikkerhet for lånet. Det vil også foretas en individuell vurdering av inntekter og utgifter for å vurdere din betalingsevne.

Verdien av sikkerhet og hvilken belåningsgrad har også utsalgsverdi på renten du tilbys. Til slutt vil det være eventuelle funn gjort i din kredittsjekk. Har du inkasso, betalingsanmerkninger eller lignende vil du få færre tilbud eller høyere rente enn ellers på grunn av økt risiko for mislighold. 

Hvor mye kan jeg låne?

Gjennom Tjenestetorget Finans kan du søke om lån fra 10,000 – 15,000,000 kr, men det gjøres individuelle vurderinger for å avgjøre betalingsevne. Det vil derfor være avgjørende hvor mye du har i lån fra tidligere, egenkapitalen du stiller, sikkerhet, inntekt og utgifter. Betalingsanmerkninger, inkasso og tidligere mislighold kan også ha en påvirkningskraft på din søknad. 

Hvordan foregår søknadsprosessen hos Tjenestetorget Finans?

Når du søker om lån gjennom plattformen fyller du raskt og enkelt ut et søknadsskjema som Tjenestetorget formidler videre til sine samarbeidspartnere. Du oppgir ønsket lånebeløp, fyller inn personalia og legger ved nødvendig dokumentasjon.

Denne informasjonen blir deretter sendt videre til aktuelle banker som deretter kommer med et tilbud basert på dine opplysninger. Når du har mottatt ett eller flere tilbud og valgt det du ønsker gå videre med vil banken utstede et gjeldsbrev. Dette signerer du enkelt med BankID før lånet blir utbetalt til oppgitt konto samtidig som du får utstedt en betalingsplan og lånet trer i kraft. 

Kan jeg søke lån om jeg har betalingsanmerkninger eller inkasso?

Som en låneagent har Tjenestetorget Finans en lang rekke samarbeidspartnere. Plattformen er knyttet opp mot 17 forskjellige banker i Norge med en bred portefølje av produkter. Det kan være noe vanskeligere å søke om lån dersom du har betalingsanmerkninger, men flere av bankene tilbyr både omstartslån og refinansiering av forbrukslån i Norge.

Dette er alternativer for deg som kan stille sikkerhet i bolig selv om du har betalingsanmerkninger og annen belastning på kreditthistorikken. Fordelen med slik refinansiering er at betalingsanmerkninger slettes i det ditt nye lån trer i kraft.