Lån til bil i Norge

Det kan være vanskelig å finne den perfekte bilen, men når det aldri har vært lettere å søke lån penger kan det bli fristende å utvide bilparken eller endelig kjøpe drømmebilen. Så kommer den vanskeligste delen, hvordan bil skal du velge hvis du kan velge helt fritt? I Norge er de mest populære biltypene hos de som søker lån til bil; City car, Super-mini, Compact, Cross over SUV og sports bil. Så finn frem lånekalkulator og gjør deg klar til å velge drømmebilen.

tjenestetorget_logoLånebeløp: 10 000 – 2 500 000 kr
Nedbetalingstiden: 1 – 10 år
Aldersgrense: 18 år

 

Kjøretøylån Tjenestetorget🚘

Annonselenke

Eksempel: nominell rente fra 6,90 %. Eff. rente 8,27 %, 250 000 kr o/ 7 år. Kostnad: 78 976 kr, totalt: 328 976 kr

Les mer ➜

Hvilken bil er best egnet til deg?

Lån til bil

Noen biler er bedre egnet for spesifikke behov enn andre. I denne artikkelen tar vi derfor for oss den ideelle bilen for en rekke forskjellige livssituasjoner. Med et privatlån eller SMS lån står du fritt til å lån penger for din nye drømmebil, men først la oss ta en titt på hvilke biler som passer best til din situasjon. 

City Car – Den unge studenten

For den unge studenten er viktig å ha en bil som er både robust og kostnadseffektiv i drift. Med Fiat sin nye elektriske 500 får du en bil som tilbyr mye mobilitet til en hyggelig pris. Bilen krever lite eller ingen egenandel og du kan enkelt finansiere den med smålån eller et SMS lån. Fordelen med bil er at du kan ta sikkerhet i bilen når du skal søke lån til bil, og skulle det være nødvendig med en liten egenandel kan du enkelt ta opp et SMS lån frem til finansieringen faller på plass. 500 Elektrisk bygger på det siste innen teknologi og du kan kjøre hele 50 km på en 5 minutter lading. Dette er perfekt for deg som skal raskt rundt i byen eller bare kjøre noen raske ærender uten å måtte lade bilen helt opp igjen. 

billigste bil lån

Super mini – Til den single 

Når det kommer til super mini har Ford Fiesta vært en soleklar bestselger siden 2009. Dette er en bil som passer utmerket for deg som ønsker en kvalitetsbil, men ikke har behov for plass til mer enn deg selv og bagasjen din. Bilen bygger på Ford sin tradisjonelle diesel motor og motoren tilbyr hele 84 hestekrefter med en behagelig kjøreopplevelse. Ønsker du lån til bil trenger du ikke trekke din lånekalkulator langt. Ford sin bestselgende super mini tilbyr overlegen komfort til en overkommelig pris og kan lett finansieres med privatlån, SMS lån eller et smålån. Med Ford Fiesta får du en bil med all komfort Ford har å tilby, men med en pris som enkelt kan betales med et lite SMS lån uten behov for et stort lån til bil. 

Compact – Den lille familien

Når du skal velge bil med plass til familien er det viktig med ikke bare plass til passasjer, men også nødvendig plass til bagasje. Med Volvo V40 får du en kompakt familiebil med god komfort og praktiske løsninger perfekt for den lille familien. Bilen har en rekke smarte funksjoner og benytter Volvo sin 116 HK diesel motor. Volvo er kjent for å levere god kvalitet til en fornuftig pris og V40 er ikke noe unntak. Her får du en bil som til tross for sitt kompakte design fremstår romslig og behagelig for hele familien med bagasje. Volvo er kjent for gode løsninger for lån til bil og du kan enkelt lån penger uten behov for SMS lån eller privatlån for å finansiere din neste bil. 

Crossover SUV – Den eventyrlystne familien

Når hele familien skal ut på nye eventyr kommer en aktiv bil med god funksjonalitet godt med. Det er derfor viktig å se på bil som en investering når du søker privatlån eller ønsker lån til bil gjennom lånekalkulator. Det har kommet en rekke spennende Crossover SUV modeller, men det er spesielt en som har skilt seg positivt ut med en rekke smarte funksjoner til en ekstremt hyggelig pris. Kia Niro Hybrid er en Crossover fra Kia Motors som kombinerer den spreke funksjonaliteten en crossover krever med komforten en tradisjonell SUV innehar. Bilen kommer med en kraftig hybridmotor på hele 141 HK og passer like godt ute på landeveien som den gjør i storbyen. Kia Niro kommer i 3 forskjellige utgaver og du finner enkelt din nye favoritt med lånekalkulator. 

Foreldre med voksne barn – Sportsbil

Når din tid med både SUV og småbarn er over kan det være fristende med en litt sprekere bil. Du kan enkelt lån penger til ny bil uten at det trenger gå på kompromiss med behovene til barna. Det er lite som roper sportsbil så høyt som en Porsche 911. Med sikkerhet i bilen kan du enkelt ta opp lån til bil som en form for privatlån gjennom Porsche sin praktiske finansiering. Du kan enkelt benytte en lånekalkulator for å sammenligne kostnadene ved privatlån, lån til bil og SMS Lån for å få den mest kostnadseffektive finansieringen. 

Noen ganger kan finansiering til ny bil være vanskelig

Det kan være vanskelig å få et lån til ny bil dersom du ikke har mulighet til å stille sikkerhet eller legge ned et depositum. Det er her privatlån og SMS lån kommer godt med. Du kan enkelt søke om et smålån og benytte dette som depositum for lån til bil. Med sikkerhet i bilen kan du deretter søke om å lån penger og refinansiere smålån med et mer kostnadseffektivt lån til bil. 

SMS Lån

SMS lån er et raskt og enkelt alternativ for midlertidig finansiering. Dette passer godt for deg som har til hensikt å ta sikkerhet i bilen, men ikke har nok til depositumet som ofte kreves for at denne typen finansiering skal innvilges. Et SMS Lån kan enkelt dekke depositum beløpet og deretter refinansieres i et nytt lån til bil.

ferratum bank

Lånebeløp: 1 000 – 50 000 kr
Løpetid: 3 – 58 måneder
Aldersgrense: 20 – 70 år
Betalingsanmerkning: Ikke

SØK LÅN NÅ💰

✓ Folkets favoritt

✓ Lån uten sikkerhet

✓ Gratis å søke

 Les mer ➜

Annonselenke

Låne eksempel: Ferratum Fleksikreditt: 48,17% effektiv rente, 30.000,-, o/12 mnd, 39,97% nominell rente, kostnad 6.494,72 kr. Total: 36.494,72 kr. Ingen minimum tilbakebetalingstid. Minste månedsavdrag 500,- eller 8% av lånebeløpet, hva enn som er størst.

Smålån

Med Smålån på lik linje som SMS lån kan du låne opptil 40.000 ,- uten at det stilles sikkerhet til verken sikkerhet eller kredittsjekk. Som med SMS lån og privatlån kan et smålån dekke behovet for midlertidig finansiering, men det er en lite egnet finansiering for store kjøp som sportsbiler eller SUV. Det kan derimot være et godt hjelpemiddel for deg som er på jakt etter alternativ finansiering for en super mini eller City car. Her kan du finne flere gode biler innenfor rammen til et smålån uten at du trenger strekke finansieringen din langt. 

Privatlån

Privatlån kan være et verdifullt alternativ for deg som ikke får tradisjonell finansiering. Årsaker til dette kan være at du har tidligere betalingsanmerkninger eller ikke har mulighet til å stille sikkerhet i privet eiendeler. Privatlån stiller på lik linje som SMS lån ingen krav til sikkerhet og kan være et aktuelt alternativ til lån penger raskt.

klikklån

Lånebeløp: 10 000 – 70 000 kr
Nedbetaling 24 – 60 måneder
Aldersgrense: 21 år
Hvor populær: De siste 5 dagene har 298 personer valgt dette lånet

SØK SMÅLÅN NÅ💰

Svar på skjermen

Du kan bruke pengene som du vil

Hos KlikkLån kan du låne på den måten som passer deg best

Les mer ➜

Annonselenke

Representativt eksempel: eff. rente 27,20%, 25 000,-, o/5 år, kostnad 18 389,-, totalt 43 389,-.
Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

Oppsummert

I denne artikkelen har vi sett nærmere på fem forskjellige biler, livssituasjoner og alternative finansieringsmetoder for å oppfylle drømmen om ny bil. Med privatlån, smålån og aktuelle SMS lån kan du raskt og enkelt få på plass depositum eller finansiering for å kjøpe den bilen som passer dine behov best mulig. Fordelen med bil er at så lenge du kan dekke et depositum kan resterende lån til bil ta sikkerhet i bilen. Dette vil gi rom for mer kostnadseffektiv finansiering og gjøre det mulig for langt flere å kjøpe bil.