COVID-19 sette en stopper

Stadig flere nordmenn kjenner effekten av Corona pandemien på lommeboken. Nedstenging, permitteringer og uforutsigbare framtidsutsikter har gjort at mange velger å sette drømmen på vent i påvente av bedre tider. Fordelen vi nyter godt av i Norge er hvor lite vår økonomi er avhengig av andre land. Oljefondet har gjort det mulig for regjeringen å pøse ut støtteordninger, bistand og lån for å holde næringslivet i gang. Nedstengningen kan derfor være en utmerket anledning til å gjennomføre det prosjektet du har tenkt på. Smålån uten sikkerhet kan gjøre det mulig å pusse opp boligen, ta den Norges ferien dere har snakket om eller oppgradere friluftsutstyret. For med vaksinering godt i gang, er det endelig tegn til en vanligere hverdag igjen og du bør være klar. 

covid-cases-norway

COVID-19 saker i Norge fra Google.no

Løsningen som passer deg best

Vi sammenligner en lang rekke smålån uten sikkerhet slik at du kan finne det beste alternativet. 

Forbrukslån

Det mest vanlige når man snakker om smålån uten sikkerhet er forbrukslån. Her kan du fritt søke om smålån uten sikkerhet fra 10.000, – opp til 500.000, – uten at det stilles krav om sikkerhet i bolig. Fordelen med Smålån uten sikkerhet er at du helt fritt kan velge hva pengene skal brukes til og COVID-19 trenger ikke stå i veien for drømmen. Søk om forbrukslån eller smålån uten sikkerhet raskt og enkelt gjennom vår sammenligningstjeneste og sett fart på ditt neste prosjekt allerede i dag. Det er viktig å huske at smålån uten sikkerhet har høyere effektiv rente enn lån med sikkerhet. Gjør derfor alltid en individuell vurdering før du inngår et større lånebeløp. 

Smålån

For deg som kun ønsker å låne et lite beløp for ditt prosjekt kan smålån uten sikkerhet være et utmerket alternativ. Med smålån uten sikkerhet kan du låne fra 1.000, – opp til 40.000, – uten krav om sikkerhet og de aller fleste smålån uten sikkerhet betaler ut pengene innen 1-2 virkedager. Du kan derfor raskt få tilgang til kontanter og slipper å vente på en lang behandlingsperiode. Dette kan komme godt med under COVID-19 om behovet for rask betaling eller uforutsette kostnader skulle dukke opp. Du kan søke om smålån uten sikkerhet raskt og enkelt gjennom nettsiden og få svar innen en time takket være maskinell søknadsprosess. 

Lån uten sikkerhet 

Når du søker lån uten sikkerhet, er det noen grunnleggende krav for å få innvilget søknaden. Du kan ikke ha utestående betalingsanmerkninger, må kunne vise til fast inntekt og i de aller fleste tilfeller ha fylt 20 år før du kan søke. Du bør også ta høyde for at den økte fleksibiliteten som følger med smålån uten sikkerhet utgjør en økt risiko for långiver og derfor har påfølgende høyere kostnader. For å finne det beste tilbudet om smålån uten sikkerhet bør du derfor ta høyde for følgende:

  • Sammenlign effektiv rente, ikke nominell rente. (Effektiv rente er kostnad for lånet inkludert alle gebyrer) 
  • Undersøk muligheten for å tilbakebetale lånet i sin helhet før forfallsdato. 
  • Sammenlign flere aktører slik at du får et godt sammenligningsgrunnlag (Tjenestetorget Finans tilbyr et utmerket sammenligningsverktøy)
  • Se opp for smålån uten sikkerhet som har unødvendig høye gebyrer; Termingebyr, etableringsgebyr, fakturagebyr osv. 

Om du tar høyde for disse vil du i større grad være sikker på å få det beste lånetilbudet, men du bør uansett følge med på markedsrenten slik at du ikke betaler unødvendig mye på ditt nye smålån uten sikkerhet. Det kan ofte være gunstig å følge med på hva gjennomsnittsrenten ligger på slik at du vet om du bør reforhandle dine vilkår til mer konkurransedyktige betingelser. 

Oppfyll drømmen med smålån uten sikkerhet

Mange av oss har en drøm liggende som vi ikke har hatt tilstrekkelig tid eller penger til å iverksette. Nå kan være en utmerket sjanse til å bruke tiden i COVID-19 lockdown til å ta steget videre og realisere drømmen. Søk om et smålån uten sikkerhet og ta fatt på drømmen i dag! 

Når grensene stenges kan du endelig utforske skog og natur i nærmiljøet, men som en ekte nordmann bør du absolutt investere i det nyeste utstyret før du begir deg ut i villmarken. Det er trossalt ingen som vil se en hobby mosjonist uten raskebriller og treningsdrakt i to størrelser for liten. Sammenlign en legge gode alternativer i vårt gratis sammenligningsverktøy slik at du finner det beste alternativet for deg!

Bruk penger på noe annet enn antibac

De færreste av oss hadde trodd at antibac og munnbind skulle bli blant de største utgiftene for året som gikk. Det kan du gjøre noe med takket være smålån uten sikkerhet! Ta fatt i ditt neste oppussingsprosjekt eller kjøp den sykkelen som etterlater den snobbete naboen i støvet! Med fleksibel finansiering i form av et lån uten sikkerhet kan COVID-19 nedstengningen endelig gi mulighet til å gjøre alt du ikke har rukket før!