Klikklån

Selskapet Klikklån samarbeider med Thorn Norge Finans AS, og har spesialisert seg på å låne ut penger til nye og gamle kunder. Klikklån tilbyr først og fremst såkalte kontantlån, og visjonen deres er at lånene skal deles ut under ansvarlige forhold. Et kontantlån var opprinnelig et lån du fikk utdelt i form av kontanter, men i dag er det ikke uvanlig å få kontantlånet som digitale penger direkte inn på kontoen din.

Låner du penger fra Klikklån får du en fast rente, valgfri avdragsperiode på opptil 60 måneder, du trenger ikke å stille noen form for sikkerhet og du trenger heller ikke å komme med noen begrunnelser eller forklaringer på hvorfor du trenger lånet. Det er ingen som stiller deg spørsmål.

klikklån

Lånebeløp: 10 000 – 70 000 kr
Nedbetaling 24 – 60 måneder
Aldersgrense: 21 år
Hvor populær: De siste 5 dagene har 298 personer valgt dette lånet

SØK SMÅLÅN NÅ💰

Svar på skjermen

Du kan bruke pengene som du vil

Hos KlikkLån kan du låne på den måten som passer deg best

Annonselenke

Representativt eksempel: eff. rente 27,20%, 25 000,-, o/5 år, kostnad 18 389,-, totalt 43 389,-.
Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

Vilkårene til Klikklån

Visjonen til Klikklån er å dele ut lån under ansvarlige forhold. Det som legges i «ansvarlige forhold» er at de ansatte i Klikklån kontrollerer at du ikke befinner deg i en dårlig økonomisk situasjon før du tar opp lån, eller at et eventuelt lån vil sette deg i en tung økonomisk gjeld du ikke vil klare å nedbetale.

Standardvilkårene som Klikklån stiller overfor deg som ønsker å låne penger er at du må ha fylt eller være over 21 år gammel, kan vise til en fast inntekt, ha vært registrert i det norske folkeregistret i minst to år og du må ikke ha noen betalingsanmerkninger knyttet til navnet ditt.

Ved siden av at låntakeren tar på seg betalingsforpliktelser, som innebærer at man må nedbetale det lånet man tar opp, har også låntakeren et ansvar for å melde fra om eventuelle adresseendringer ved flytting.

Slik søker du om lån hos Klikklån

Å søke om lån hos Klikklån er en gjennomgående behagelig prosess. Det tar bare bokstavelig talt et par klikk. Når du har gått inn på Klikklån sin hjemmeside ser du med en gang en søkemonitor. Du oppgir først hvor mye du vil låne, og dette kan være mellom 10 000 og 70 000 kr, deretter oppgir du hvor lang avdragsperiode du ønsker. Du vil få et prisestimat på hva du må betale hver måned. Så er det bare å fylle inn mer informasjon om deg selv, som navn, telefon, e-post og personnummer, godta betingelsene og sende inn søknaden.

Den nominelle renten på et lån ligger på mellom 12 og 26,40 %. I tillegg kommer det et månedsgebyr på 19 kr og dermed blir den effektive renten på et sted mellom 24,18 og 38 %.

Etter at du har sendt inn lånesøknaden din vil det bli foretatt en automatisk kredittvurdering av deg. Når du har fått svar på søknaden din signerer du på avtalen elektronisk med din BankID.  Hvis du ikke ønsker å signere under avtalen elektronisk får du den tilsendt i papirversjon, som du så må returnere etter at du har signert den. Pengene får du inn på kontoen din så fort Klikklån har mottatt en signert avtale og behandlet transaksjonen.

Vurdering av Klikklån

Lånetypene til Klikklån faller inn under kategorien smålån, siden du kun kan ta opp mellom 10 000 og 70 000 kr. Dette er perfekt for deg som ikke ønsker å binde deg til store summer, og som trenger pengene for å kunne realisere en drøm eller et prosjekt, som oppussing av badet eller nye hvitevarer til kjøkkenet.

Fordelen med Klikklån er at du kan låne penger uten å måtte stille med noen form for sikkerhet. Du trenger, for eksempel, ikke å stille med sikkerhet i bolig eller bil. Den andre fordelen er at du står 100 % fritt til å disponere pengene du låner akkurat slik du selv ønsker. Det er ingen som stiller spørsmål eller krever noen begrunnelser fra deg om hva pengene skal gå til.

Om Thorn Norge Finans AS

Selskapet Klikklån samarbeider med Thorn Norge Finans AS, Thorn har eksistert på det norske markedet siden 1975. De er Norges desidert største markedsleverandør av utleie av hvitevarer og finansiering av generell forbrukselektronikk. Samtidig har de spesialisert seg på å dele ut ulike typer lån og økonomisk rådgivning.

Kundesenteret til Thorn befinner seg i den norske hovedstaden Oslo, og der finner du over 40 medarbeidere som hver dag arbeider med lånefinansiering, rådgivning og å gjøre din hverdag økonomisk lettere og bedre.

Thorn Norge Finans AS har først og fremst spesialisert seg på privatøkonomi, og derfor kan de tilby deg ulike lån etter dine skiftende behov. Det vil si større valgfrihet og mer fleksibilitet for deg. Et eksempel på dette er at du kan sette lånet ditt på pause når du trenger det, helt gebyrfritt.

Hvorfor bør du ta opp smålån?

Lån til under 50 000 kr havner i kategorien smålån. Hvorfor bør du ta opp smålån, hva er fordelen med smålån og når lønner det seg å ta opp slike smålån?

Fordelen med smålån er åpenbart at du kan låne en mindre sum med penger for å kunne realisere drømmer og prosjekter, typisk oppussing av bolig, hytte eller bestilling av drømmeferien. Smålån egner seg også når du, for eksempel, må kjøpe nye hvitevarer eller annen elektronikk, men der og da ikke har penger til å bruke på en ny vaskemaskin eller tørketrommel.

Smålån er i tillegg fleksible, søknadsprosessen er ukomplisert og långiverne stiller sjeldent krav til sikkerhet eller ber om noen begrunnelse for pengebruken. Avdragsperioden er ofte lang, men du kan selv bestemme og justere rammen for nedbetaling av lånet ditt.

Smålån kan også benyttes til å betale for artige ting som matlagingskurs eller surfetimer, når du ikke har spart opp nok midler fra før av til å kunne være med.

Smålån og andre lånetyper uten sikkerhet har eksplodert i Norge de siste årene, og det er ingen tvil om at de fleste nordmenn en eller annen gang vil ta opp en form for forbrukslån. Slike lån har nærmest blitt like vanlige å ta opp som boliglån. Årsaken til den økte hyppigheten av blant annet smålån finner vi blant annet i at kravene som stilles for å få innvilget et slikt lån ikke er veldig strenge, og det er derfor lettere for flere å kunne ta opp et lån når de har behov for det.

Besøkendes vurdering