Gjensidige

Gjensidige har i løpet av sine 200 år på markedet blitt et ledende skadeforsikringsselskap i Norden. Selskapet har forsikringstjenester som sin hovedvirksomhet, men de tilbyr også kundene tjenester innenfor pensjon, bank og eiendomsmegling. Det er den allsidige tilpasningen etter markedet som forklarer noe av Gjensidiges stabile, historiske røtter.

Dette er noen av forretningsområdene til Gjensidige:

 • Skadeforsikring for private kunder
 • Skadeforsikring for næringslivet
 • Pensjonsordninger
 • Skadeforsikring Danmark
 • Skadeforsikring Sverige
 • Skadeforsikring Baltikum

Gjensidige har nærmere 4 000 ansatte, og de er den eneste forsikringsvirksomheten i Norge som gir utbytte og deler overskuddet med alle sine kunder. Kundeutbytte er en ekstra fordel for alle kundene til Gjensidige, og det deles ut på grunn av selskapets unike eiermodell.

gjensidige

Disse tjenestene får du hos Gjensidige

Som kunde hos Gjensidige har du tilgang på en rekke forskjellige tjenester. Du kan velge mellom utallige forsikringspakker som dekker alt innen helse, reise, bolig og bil. Gjennom Gjensidiges bankvirksomhet har du mulighet til å ta opp lån, spare og utøve kontroll over ditt daglig bruk. Med Gjensidiges eiendomsmegling kan du selge boligen din og med pensjonsordningene kan du sikre deg på dine eldre dager. Pensjon, bank og eiendomsmegling er tjenester som selskapet kun tilbyr sine norske kunder.

Forsikringspakkene fra Gjensidige

Hos Gjensidige kan du ha bilforsikring, MC-forsikring og forsikring på andre kjøretøy, båtforsikring, bolig og innboforsikring, hytte og innboforsikring, reiseforsikring, dyreforsikring, helse – og livsforsikring, barneforsikring, spedbarnsforsikring og forsikring UNG. Mulighetene er mange for en kunde hos Gjensidige.

 • Helse – og livsforsikring byr på en ekstra trygghet i hverdagen for deg og dine nærmeste. Med en slik forsikringspakke tar du godt vare på deg selv dersom det skulle inntreffe uforutsette hendelser. Forsikringen dekker opprettholdelsen av levestandarden om du skulle bli ufør. Den gir økonomisk sikkerhet ved alvorlige sykdommer, rask hjelp ved sykdom og økonomisk hjelp til dine gjenværende om du skulle falle bort.
 • Bolig, hytte og innbo forsikringen sikrer boligen, hytten og verdiene dine mot eventuelle skader og ulykker. Hvis du for eksempel velger en plussforsikring vil du få dekket skader på baderommet i hele 10 år!
 • Med Gjensidiges bilforsikring får du alltid veihjelp når du trenger det, og mister maks 10 % i bonus ved eventuelle ulykker. Du får også leiebil dersom det skjer noe med bilen din som gjør at du ikke kan bruke den på en stund. Av bilforsikringene er det ansvarsforsikringen som er obligatorisk. Den heter Bil Ansvar. Deretter finnes Bil Delkasko, Bil Kasko og Bil Pluss som dekker alt.
 • Reiseforsikring er praktisk å ha når du er ute og ferierer. Gjennom denne kan du få kontakt og hjelp av norsktalende helsepersonell dersom du har vært utsatt for en ulykke. Forsikringen fritar deg også for egenandelen ved skader. Som kunde får du også kompensasjon dersom det oppstår avbestillinger.
 • Barne- og spedbarnsforsikringene gir deg som forelder og barnet ditt økonomisk trygghet ved alvorlige sykdommer og ulykker. En slik forsikring dekker mer enn offentlige tilbud. Barneforsikringene har flere ganger vunnet utmerkelser for å være blant de beste i Norge.
 • Dyreforsikringen dekker både små og store firbente venner ved ulykker. Forsikringene er fleksible og kommer med tilleggsdekninger slik at du som kjæledyreier kan sette sammen den forsikringen som egner seg best for deg.
 • Forsikring UNG er tilpasset deg som er mellom 18 og 34 år. Innenfor forsikring UNG finner du reise ung og innbo ung. Forsikringen er rimelig og gir ungdom den nødvendige dekningen.

Pensjon hos Gjensidige

Hos Gjensidige har du muligheten til å spare til din egen pensjon gjennom individuell pensjonssparing.  Dette er noe alle burde vurdere for å sikre økonomien sin etter at man har sluttet å jobbe. Du kan samle alle dine pensjonsavtaler, og du har full oversikt over din opptjente pensjon. Gjensidiges medarbeidere tilbyr råd og hjelp, og svarer på alle de spørsmålene du måtte ha om pensjonssparing. Som privat kunde kan du også spare til pensjonen din gjennom fond. Det er en viss risiko knyttet til fondskonto, men til gjengjeld kan du få store avkastninger på sparingen din.

La Gjensidige bistå deg med boligsalg

Gjensidige bistår og hjelper deg når du skal selge boligen din. Du kan selv velge om du ønsker hjelp med hele salgsprosessen, eller om du kun finner det nyttig med hjelp til oppgjør og kontrakter.

Lånemuligheter

Hos Gjensidige kan du låne til bil, bolig og forbruk. Du kan søke om finansieringsbevis til du skal ut på boligjakt, og du kan velge mellom ulike boliglån. Har du i tillegg mer enn 50 % i egenkapital får du ekstra fordeler med boliglånene. Boligstart og Boliglån Ung er boliglån som er spesielt egnet for alle under 34 år, eller til de som ser etter sin aller første bolig. Hos Gjensidige kan du med boligen din som sikkerhet også søke om boligkreditt. Dette er en løsning som gjør at du har pengene lett tilgjengelig.

Gjensidige tilbyr deg billån til kampanjerenter. Hva du har i egenkapital og hvor mye bilen koster er med på å avgjøre hvor mye penger du kan låne.

Typisk for forbrukslån er at den er uten sikkerhet. Sliter du med høy kredittkortgjeld eller mange kostbare smålån vil du spare mye penger og få en bedre oversikt hvis du samler det til et forbrukslån hos Gjensidige. Gjensidige stiller imidlertid krav til deg som vurderer å ta et forbrukslån. Kravene er at du må være over 21 år gammel, ha en årsinntekt på over 200 000 kr og ikke ha tidligere betalingsanmerkninger. Oppfyller du alle kravene kan du låne inntil 500 000 kr.

Bankkunde hos Gjensidige

Som bankkunde hos Gjensidige har du mange muligheter. Gjensidiges daglige bank fungerer akkurat som hos alle andre banker, og du har full oversikt over ditt daglige forbruk og regninger. Du kan opprette sparekontoer og spare til bolig, bil, ferie eller legge av penger til andre drømmer. Gjensidige tilbyr også boligsparing for unge, bedre kjent som BSU som gir inntil 5000 kr i skattefradrag, og barnekontoer om du ønsker å spare til barnet ditt med en gunstig rente.

Småsparing er effektiv sparing for deg som synes det er vanskelig å spare, men er glad i å bruke penger. Med småsparing sparer du penger hver gang du trekker kortet.

Relaterte banker

Besøkendes vurdering