BN Bank

BN Bank ASA driver med bankvirksomhet i hele Norge. Det som skiller BN Bank fra alle andre norske banker er at de har som mål å ikke bare være en superenkel bank for sine private kunder, men også for sine bedriftskunder. Hovedkontoret til BN Bank sitt finner du i Trondheim, og de har også et mindre arbeidskontor i hovedstaden.

Det er Sparebank1 som formelt er eier av BN Bank. For å oppnå sin visjon om å være en enkel og lett tilgjengelig bank har BN Bank ingen filialer. Tanken er at kundene deres skal kunne gjøre alt de må over internettnett eller per mobiltelefon.

BN Bank var den aller første banken i verden som tilbød både sine eksisterende kunder og nye kunder muligheten til å opprette nettbank og et kundeforhold med BankID. Dette begynte BN Bank med allerede i 2009. Det flotte med BankID er at du kan gjøre unna ting i banken din på få minutter. Det tok ikke lange stunden før resten av bank-Norge fulgte etter.

BN Bank har vært en pådriver for å utvikle nye løsninger som gjør hverdagen til kundene lettere og bedre. I 2014 tok BN Bank i bruk såkalt mCash. En løsning som tillater deg å betale ved hjelp av mobilen din. Året etter var BN Bank en av de aller første bankene som testet ut bruken av roboter for håndtering av kundenes lånesøknader. Dette resulterer i at BN Bank er en pionerbank.

bn bank

Disse banktjenestene tilbyr BN Bank

BN Bank er også på mange måter en tradisjonell norsk bank, og de tilbyr kundene sine kjente banktjenester som bruk, sparing, lånemuligheter, eiendomsmegling og pensjon – også kalt Super60.

Her skal vi gi mer informasjon om de forskjellige tjenestene som BN Bank tilbyr sine private bankkunder.

BN Bank og Super60

Super60 er en spesiell tjeneste for alle de av BN Bank sine kunder som er over 60 år gamle. Formålet med denne tjenesten er at pensjonstilværelsen skal kunne nytes og by på nye livsmuligheter. Ditt daglige forbruk er, for eksempel, helt gebyrfritt og BN Bank spanderer den første årsavgiften på kortet ditt. Det betyr at du kan bruke nettbank, brevgiro, telefonbank og mobilbank uten ekstra kostnader.

Ønsker du å flytte til en ny bolig som det er lettere å ivareta kan du søke om tilpassede lån. En av disse lånetypene kalles seniorlån, og dette er en god løsning for deg som ikke har mye gjeld igjen eller er gjeldfri på din tidligere bolig. Nedbetalingslånet egner seg for deg som planlegger å bli gjeldfri, og boligkreditt er tiltenkt for deg som sitter igjen med mye pensjon eller inntekt i forhold til boligverdien.

Er du usikker på hvilke løsninger som egner seg for deg og din livssituasjon? Hos BN Bank får du personlig service hele veien av bankens kunnskapsrike ansatte. De hjelper deg med å sette sammen riktige løsninger. BN Bank er først og fremst en trygg og fleksibel bank.

Lånemuligheter hos BN Bank

Hos BN Bank kan du låne penger til å kjøpe bolig og bil, du kan også få hjelp med å refinansiere lånene dine.

Boliglån hos BN Bank er ikke som andre boliglån, det kommer nemlig med en fornøydgaranti. Det betyr at hvis du ikke er fornøyd får du pengene tilbake. Du kan enkelt flytte over boliglånet ditt fra andre banker, og med gode renter sparer du mye penger hver eneste måned.

Hos BN Bank kan du søke om boligkreditt. Boligkreditt gir deg fleksibilitet i hverdagen, og det gjør at du har penger i reserve om du skulle ha bruk for det. Lånet står du fritt til å disponere som du ønsker selv, og du bestemmer helt selv når og hvor mye du ønsker å betale ned. Opplåning er en mulighet for deg som allerede har tatt opp et lån via BN Bank. Opplåning fungerer slik at du bare søker om mer lån eller refinansiering når du trenger mer penger å rutte med.

Billån

Drømmer du om ny bil, eller trenger du en ekstra bil? BN Bank tilbyr kundene sine lån til kjøp av både brukte og nye biler, du kan også flytte over tidligere billån. Du kan låne opptil 100 % av kjøpesummen, og alt til en gunstig rente og fleksibel nedbetalingstid. Skal du låne penger for å kjøpe en bruktbil stilles det ingen krav om tinglysning, egenkapital eller kasko. Kasko er et lånekrav hvis du skal låne penger til å kjøpe en ny bil.

Forbrukslån

Når det gjelder forbrukslån kan du søke om refinansiering av tidligere forbrukslån. Det gunstige med en refinansiering er at du får samlet alle dine dyre smålån til bare et lån. Dette kan bidra til at du får en bedre hverdag økonomisk. Et godt råd BN Bank gir sine kunder er at de ikke bør bestille en ny ferie før de har betalt for den fra i fjor. Du kan søke om å låne inntil 400 000 kr, og du har inntil 10 år på å nedbetale lånet. Fordelen med å benytte deg av BN Bank til refinansiering er at du får god hjelp og raske svar, en fast betalingsplan og konkurransedyktige priser.

Eiendomsmegler fra BN Bank

En eiendomsmegler fra BN Bank er alltid tilgjengelig når du trenger det, og alt går som avtalt. Hovedmålet er at det skal være stressfritt og enkelt for deg å selge boligen din. Du søker enkelt om å få snakke med en eiendomsmegler via hjemmesiden, og du kan også kontakte dem om du har ting du lurer på.

Daglig bruk

Du kan velge mellom et gebyrfritt, standard bankkort eller et kredittkort som gjør at du alltid har penger tilgjengelig. Bankkort fra BN Bank kan benyttes over hele verden uten at det dukker opp uforutsette gebyrer. Du kan også bestille bankkort for barn mellom 8 og 17 år. Disse er også gebyrfrie, men de har en beløpsgrense og en ekstra sikkerhet som du bestemmer.

Som kunde har du også gode sparemuligheter gjennom sparekontoer, eller gjennom spareappen Spiff. Dette er en form for morsom og sosial sparing som gjør at du kan spare penger enten alene eller sammen med venner.

Relaterte banker

Besøkendes vurdering