Easybank ASA (3 bedre alternativer)

Easybank har eksistert på det norske markedet siden 2003, og tilbyr sine kunder ulike tjenester innenfor lån og sparing. De jobber ikke kun mot privatmarkedet, men har også organisasjoner og bedrifter som kunder. Easybank har som formål å gjøre bank så enkelt som mulig. Det betyr at de har en informativ nettside, der du finner alle opplysningene du trenger samt søknadsskjemaer for de enkelte produktene.

Tjenestetorget_logo

Lånebeløp: 50 000 – 500 000 kr
Nedbetalingstiden: 1 – 15 år
Aldersgrense: 18 år

 

Forbrukslån Tjenestetorget💰

Folkets favoritt

✓ Du bestemmer selv hva du vil bruke pengene til

✓ Forbrukslån uten sikkerhet

Les mer ➜

Annonselenke

Eksempel: eff. rente 11,9 %, 150 000 o/5 år, kostnad: 46 000, totalt: 196 600 kr

ViiGA lån

Lånebeløp: 10 000 – 70 000 kr
Nedbetaling: 24 – 60 måneder
Aldersgrense: 21 år
Hvor populær: De siste 5 dagene har 303 personer valgt dette lånet

SØK OM MIKROLÅN💰

Fast månedlig ytelse

✓ Bruk pengene til hva du vil

Det kreves ikke sikkerhet for lånet

Les mer ➜

Annonselenke

Representativt eksempel: eff. rente 26,90%, 25 000,-, o/5 år, kostnad 18 160,-, totalt 43 160,-.
Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

thorn lån

Lånebeløp: 10 000 – 70 000 kr
Løpetid: 24 – 60 måneder
Aldersgrense: 21 år
Betalingsanmerkning: Ikke

SØK PrivatLån💰

✓ Ikke krav om sikkerhet for lånet

✓ Du får pengene på kontoen din samme dag

✓ Individuell kredittvurdering basert på søknaden din

Les mer ➜

Annonselenke

Representativt eksempel: eff. rente 23,59%, 70 000,-, o/5 år, kostnad 44 478,-, totalt 114 478,-.
Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

Forbrukslån hos Easybank

Easybank ASA

Hos Easybank er det mulig å søke om et forbrukslån fra 10 000 til inntil 500 000 kr. Renten kan komme så langt ned som 7,49 %, men hvilken rente du får tilbud om avgjøres etter at du har sendt inn søknaden din og den har blitt vurdert av banken. Du kan ikke bruke mer enn totalt 5 år på å nedbetale lånet ditt, og du er velkommen til å løse det inn på kortere tid enn avtalt.

Fordelen med et forbrukslån fra Easybank er at du kan disponere pengene slik du ønsker. Skulle behovet ditt endre seg etter at du har fått lånet innvilget har du alltid mulighet til å kontakte banken og øke lånebeløpet.

For å kunne søke om et slikt lån uten sikkerhet, uansett hvor mye eller lite du ønsker å søke om, må du ha fylt 23 år og være i besittelse av et norsk fødselsnummer. Du må ha mottatt fast inntekt i minst 3 år, og du kan ikke ha noen anmerkninger som dårlig betaler. Det er dessverre slik at mange banker mener at personer som allerede har vist seg som dårlig betalere, uansett årsak til dette, er en for stor risiko å ta.

Lån til bil

I Norge er det ikke så uvanlig at man har behov for å kjøpe en bil. Ønsket om egen bil dukker opp allerede når vi har tatt sertifikatet som 18-åringer. Da kan det være fint å vite at Easybank kan hjelpe til med finansieringen. Her kan du velge mellom lån med sikkerhet i bilen eller et billån uten kasko. Du har mulighet til å låne fra 50 000 kr og oppover, og du kan bruke inntil 15 år på tilbakebetalingen.

Renten på denne typen lån starter på 3,75 % for lån med sikkerhet i bilen, og 8,75 % for lån til bil uten kasko. Igjen er det viktig å huske på at din endelige rente vil være avhengig av hvordan banken vurderer din økonomiske situasjon. Ved siden av den nominelle renten må du også betale termingebyr og etableringsgebyr.

Sparing med Easybank

Easybank har faktisk mange tilbud når det kommer til sparing. Det skal dermed virkelig godt gjøres å ikke finne en variant som passer deg. Easybank er medlem av det som heter Bankenes sikringsfond. Der gis det garanti for innskudd opptil to millioner kroner per kundeforhold. Det betyr at sparepengene dine er sikre dersom noe skulle skje med banken. Vi skal her ta en liten gjennomgang av de ulike tilbudene:

  • EasySpar – her får du 1,95 % rente på pengene du setter inn. Du kan ta ut pengene dine så mange ganger du bare vil, og det tilkommer ingen gebyrer. Denne formen for sparekonto har heller ingen bindingstid.
  • EasySpar Pluss – her får du 2,05 % rente, og ønsker du å ta ut penger må du varsle banken om dette minst 35 dager i forveien. Du kan dog ta ut så mange ganger du vil, og det blir ikke lagt til noen gebyrer.
  • EasySpar fast 3 år – renten ligger på 2,30 % og pengene dine er bundet i 3 år fra da du satte dem inn. Du kan sette inn fra 1 kr til 2 000 000 kr. Du bestemmer altså selv hvor mye du vil sette av til sparing.
  • EasySpar fast 5 år – denne varianten gir deg 2,50 % rente på sparepengene dine, og bindingstiden er som du forstår hele 5 år. Det er fremdeles ingen krav til hvor mye du skal sette av til sparing, og du kan dermed sette inn alt fra 1 kr til hele 2 000 000 kr.

Sparetjenestene til Easybank gir deg altså flere fine måter å spare på. Siden du kan velge mellom konto der pengene dine er sperret over et visst antall år og konto der du kan ta ut pengene så ofte du vil er det fullt mulig å opprette flere sparekontoer for å dekke ulike behov.

Brukskonto

Vi må alle ha en brukskonto, der vi får inn inntektene våre og kan håndtere utgiftene. Det kan du få hos Easybank, der de tilbyr en brukskonto med 1,50 % rente og null gebyrer. I tillegg kan du benytte deg av mobilbank, og du slipper gebyr selv om du bruker kortet i utlandet. Dersom du ønsker brukskonto med kort, vil banken foreta en kredittvurdering før de aksepterer søknaden og oppretter en konto til deg. Banken har også brukskonto og andre tjenester for deg som driver bedrift.

Kredittvurdering er den vurderingen alle banker foretar når det søkes om, for eksempel, lån. Dette gjøres for å sjekke lånsøkerens betalingshistorikk og økonomiske situasjon. De fleste banker ønsker å kun forholde seg til mennesker som har vist at de ikke har for store problemer med å betale tilbake lånte midler. Enkelte banker, som Easybank, velger også å kredittvurdere kunder før de får opprette brukskonto, uavhengig av om de skal låne penger eller ikke.

Kundeservice hos Easybank

Slik vi allerede har nevnt har Easybank en oversiktlig og informativ nettside. Der finner du også en egen blogg full av artikler om personlig økonomi. Søknadskjemaer og kalkulatorer finner du også på nett, og dersom du lurer på noe har de samlet sammen en oversikt over de mest vanlige spørsmålene og svarene på disse. Det er med andre ord veldig mye å finne på bankens innholdsrike nettside.

Skulle dette ikke hjelpe kan du kontakte dem per telefon eller e-post. De svarer alle hverdager mellom klokken 8.30 og 17.00. Dersom du er eksisterende kunde kan du benytte deg av en særskilt e-postadresse. Da får du raske svar på det du lurer på om din inngåtte avtale.

Relaterte banker

Besøkendes vurdering