Uno Finans – bedre alternativer med tilfredse kunder

Uno Finans er en norsk låneagent som tilbyr formidling av blant annet forbrukslån, boliglån, refinansiering, mellomfinansiering og skreddersydde boliglån. Som en låneagent tilbyr ikke Uno Finans finansiering selv, men promoterer produkter på vegne av banker. Dette er årsaken til at selskapet kan tilby en lang rekke tjenester fra mange av de største bankene i Norge. Er du derimot på jakt etter forbrukslån på dagen finnes det bedre alternativer enn Uno Finans. Vi skal derfor se nærmere på to aktuelle aktører som har høy kundetilfredshet og et bredt utvalg av tjenester i denne artikkelen. 

uno finans

Fordelen med å bruke en låneagent når du skal søke om forbrukslån er at du innhenter tilbud fra flere banker samtidig og kan oppnå gunstigere vilkår. Dette gjelder også for Uno Finans. Dog har vi funnet et par kandidater som leverer et like godt utvalg, men har bedre løsninger og høyere kundetilfredshet. Dette sikrer deg som kunde en mest mulig effektiv opplevelse og et lån som passer din økonomiske situasjon. La oss ta en nærmere titt på hvorfor vi mener disse to er blant de beste tilbudene å benytte seg av om du søker forbrukslån på dagen.

Tjenester og tilbud

Det første punktet vi må se nærmere på er hvilke tilbud og tjenester de forskjellige låneagentene tilbyr. Her har Unifinans et helt standard tilbud, de tilbyr videreformidling av lånetjenester, men ingenting spesielt utover dette. Du får rett og slett et rimelig forbrukslån, men ikke noe mer. Der Unifinans tilbyr et helt vanlig utvalg av lånetjenester, har DigiFinans og Tjenestetorget Finans spesialisert seg på krevende situasjoner.

Både DigiFinans og TjenesteTorget finans tilbyr sine kunder omstartslån, eller refinansiering som det strengt tatt er. Det som gjør at mange foretrekker nettopp disse to skal vi se nærmere på. De har ingen hemmelig formel eller sjokkerende lav rente, men rett og slett god kundeservice. Begge aktørene har satset tungt på deg som har en utfordrende økonomi og tar seg god tid til å finne det tilbudet som passer nettopp deg. Uansett om du bare trenger et raskt forbrukslån på dagen, eller restrukturere din privatøkonomi kan de derfor finne en utmerket løsning.

Finn et forbrukslån på dagen som passer din situasjon

Når du skal søke om forbrukslån på dagen vil de fleste formidlerne sende ut søknaden til flest mulig banker. Hensikten med dette er at de skal ha best mulig sjans for at du som kunde får innvilget et lån og de motta sin provisjon. Her har TjenesteTorget tatt en helt annen rute. Selskapet er nemlig svært selektiv når de sender ut din søknad. Med andre ord er det ikke kvantitet, men heller kvalitet som sikrer TjenesteTorget sin rolle som låneagent. 

De tar seg tiden til å sette seg godt inn i din økonomiske situasjon fremfor å pøse ut forbrukslån på dagen. Dette fokuset på detaljer sørger for best mulig match mellom deg som låntaker og banken du mottar tilbud fra. Nå som vi vet hva hemmeligheten er, la oss bli litt bedre kjent med de to aktørene. 

TjenesteTorget Finans lån opptil 500 000 kr

TjenesteTorget finans er en norsk låneagent med lang erfaring. Selskapet har spesialisert seg på utradisjonelle økonomier og passer derfor utmerket for deg som ikke har en helt A4 økonomi. Uansett om du er på jakt etter boliglån, billån, forbrukslån eller et omstartslån har Tjenestetorget Finans sitt omfattende nettverk noe for alle. Ikke bare kan du få svar på din søknad om forbrukslån på dagen, men du kan også få svært konkurransedyktige vilkår. 

Velger du å søke gjennom TjenesteTorget vil lånesøknaden din sendes til 17 forskjellige banker. På denne måten kan du raskt og enkelt få flere forskjellige lånetilbud og velge det som passer best for deg. Skulle du være heldig å motta mange søknader kan du benytte muligheten til å sette banken opp mot hverandre. Dette er en utmerket måte å bli kvitt f.eks. etableringsgebyrer og lignende omkostninger. For å kunne søke forbrukslån på dagen gjennom TjenesteTorget finans stilles det krav til:

 • Du må være fylt 18 år.
 • Være skattemessig bosatt i Norge
 • Ikke ha betalingsanmerkninger eller pågående inkasso. 

Tjenestetorget_logo

Lånebeløp: 50 000 – 500 000 kr
Nedbetalingstiden: 1 – 15 år
Aldersgrense: 18 år

 

Forbrukslån Tjenestetorget💰

Folkets favoritt

✓ Du bestemmer selv hva du vil bruke pengene til

✓ Forbrukslån uten sikkerhet

Les mer ➜

Annonselenke

Eksempel: eff. rente 11,9 %, 150 000 o/5 år, kostnad: 46 000, totalt: 196 600 kr

Digifinans Norge fleksible lån opptil 500 000 kr

Digifinans er en låneagent som tilbyr forbrukslån på dagen i store deler av skandinavia og baltikum. Selskapet har hovedkontor i Helsinki, Finland. Gjennom sine sider tilbyr Digifinans lån uten sikkerhet og refinansiering fra 10.000 opptil 500.000,- for mange kan dette sørge for store besparelser om man samler alt i ett nytt lån. Det er derfor ingen overraskelse om at nettopp refinansiering er det mest populære produktet til Digifinans. 

Fordelen med refinansiering er at du raskt og enkelt kan spare flere tusen i året på renter og gebyrer. Måten du gjør dette på er å ta opp et nytt lån hos Digifinans, men istedet for å bruke pengene slik man vanligvis gjør, vil pengene benyttes til å innfri gammel gjeld. Når du samler dyre smålån, forbrukslån og kredittkort i et nytt lån, vil både omkostninger og den effektive renten bli lavere. Ikke bare dette, men du vil også oppnå bedre oversikt over egen situasjon ved at du kun trenger forholde deg til en bank. Maskinell søknadsprosess sørger for at både forbrukslån på dagen og refinansiering blir raskt håndtert hos Digifinans. For å søke om lån gjennom Digifinans stilles det krav om:

 • Du må ha fylt 18 år når du søker. 
 • Kunne vise til minst 100.000 i fast inntekt
 • Ha norsk bostedsadresse
 • Være skattemessig bosatt i Norge siste 3 årene.

Selv om du oppfyller minstekravene for å søke forbrukslån på dagen betyr ikke dette at du er garantert et lån. Hver bank vil gjøre en individuell vurdering som avgjør om du får innvilget et forbrukslån på dagen og hvilke vilkår som vil stilles fra banken sin side. 

Flest fornøyde kunder

Vi har sammenlignet en lang rekke låneaktører, men det er få som kan vise til så høy kundetilfredshet som TjenesteTorget finans. Når du sender inn en søknad gjennom TjenesteTorget vil du få tildelt din egen kunderådgiver som følger deg gjennom hele søknadsprosessen. Ikke bare sikrer dette at du har en rådgiver som er kjent med saken din, men du kan også få innspill underveis. Da kan du som låntaker være trygg på at en profesjonell rådgiver bistår deg gjennom låneprosessen slik at du finner det beste tilbudet, uten skjulte kostnader. 

For mange er det å søke om lån en omfattende avgjørelse. Uansett om du søker forbrukslån på dagen eller et omstartslån gir det en ekstra trygghet å vite at noen med kjennskap til saken din gir råd. Ikke minst hjelper dette med å få all informasjon på bordet, unngå skjulte kostnader og lokketilbud fra forskjellige aktører. Du får rett og slett et bedre lån.

Dette må du huske når du søker om forbrukslån

Lån uten sikkerhet kommer ofte med svært høy effektiv rente. Det er derfor viktig at du setter deg godt inn vilkårene for ditt lån. Ikke la deg friste til å godta et forbrukslån på dagen bare fordi de lover rask utbetaling. Ta deg tiden til å sammenligne flere tilbud og velg det du føler deg mest komfortabel med. Nedenfor har vi samlet noen av de viktigste punktene du må huske på når du søker om forbrukslån.

 • Sammenlign effektiv rente, ikke nominell rente. 
 • Sørg for at du kan innfri lånet raskere enn nedbetalingsplanen om ønskelig. 
 • Sammenlign gebyrene på lånet med andre lignende tilbud.
 • Sørg for at ikke lånet har unødvendig dyre gebyrer i form av etableringsgebyr, fakturagebyr og andre omkostninger. 
 • Når du mottar et gjeldsbrev fra banken, ta deg tid til å lese dette nøye. Dette sikrer deg mot skjulte kostnader senere i låneperioden. 

Befinner du deg i økonomiske utfordringer – søk om omstartslån

Der Tjenestetorget Finans virkelig skiller seg fra sine konkurrenter er deres tilbud om omstartslån. Dette er et låneprodukt hvor du som har vært uheldig og havnet i en finansiell skvis kan “restarte” økonomien og starte med blanke ark. Forbeholdet er at du kan stille med sikkerhet i bolig, men skulle du ikke kunne dette kan de erfarne rådgiverne fortsatt hjelpe. 

TjenesteTorget Finans tilbyr nemlig rådgivning for deg som befinner deg i en økonomisk utfordrende situasjon. Ta derfor kontakt med en rådgiver i dag eller søk om omstartslån gjennom nettsiden til Tjenestetorget. Søknaden blir blant annet sendt videre til Bank2, Nordax og Balanse Bank som er blant de ledende bankene i Norge på refinansiering. 

Tjenestetorget_logo

Lånebeløp: 500 000 – 15 000 000 kr
Nedbetalingstiden: 1 – 30 år
Aldersgrense: 18 år

 

Tjenestetorget Omstartslån🔄

Annonselenke

Eksempel: effektiv rente 7,97 %, 2 000 000 kr o/ 25 år, kostnad: 2 298 261, totalt: 4 408 261 kr

Les mer ➜

Oppsummert

Det finnes en lang rekke låneagenter i Norge, men som vi har sett i denne artikkelen er tjenesten de leverer svært forskjellig. Vi tok utgangspunkt i Uno Finans som er en helt vanlig låneagent og målte den opp mot to konkurrenter. Konklusjonen vi får fremmet i dette tilfellet er at det personlige aspektet som disse konkurrentene tilbyr, gjør dem til langt bedre alternativer enn en vanlig låneagent. Du bør derfor ikke bare legge fokus på hvor mange banker en låneagent sender søknaden til, men også hvilken tilleggstjenester denne agenten tilbyr deg som kunde.

Relaterte banker