Digifinans

Digifinans opererer i hele Norden med låneformidlingstjenester. Bedriften ble opprettet fordi det var et marked for å betjene lånesøkere i de nordiske landene. Digifinans er først og fremst en samlingstjeneste som hjelper akkurat deg med å finne fram til det beste lånetilbudet. Dette er altså mulig fordi en rekke ulike banker og ulike långivere konkurrerer seg imellom om å få flest kunder.

Digifinans hjelper deg med å navigere i en jungel av forbrukslån. Visjonen til selskapet er å hjelpe deg med å realisere drømmene dine ved å samle de beste lånetilbudene som passer perfekt til din økonomi.

Digifinans har en rekke ulike samarbeidspartnere, men felles for alle samarbeidspartnerne er at de er anerkjente i bank- og finansverdenen. Dette er en ekstra sikkerhet for deg som kunde. I tillegg er samarbeidspartnerne godkjente av Finanstilsynet og gransket av relevante myndigheter.

Hos Digifinans møter du serviceinnstilte og kunnskapsrike medarbeidere som hjelper deg med å finne lånetilbud, og skreddersy lån for deg. Du kan også ta kontakt med supportavdelingen om du trenger hjelp med søknadsprosessen, har generelle spørsmål eller trenger videre oppfølging. Du kan ta kontakt gjennom telefon, chat og e-post.

Det er helt gratis og kostnadsfritt å benytte seg av tjenestene til Digifinans.

Slik søker du om lån gjennom Digifinans

Du søker om lån direkte gjennom Digifinans, men før du sender inn en lånesøknad må du først kontrollere at du innfrir kravene selskapet stiller. Disse går ut på at du må være mellom 20 og 75 år gammel, at du mottar faste inntekter enten fra arbeid eller pensjon, og det ikke er noen betalingsanmerkninger knyttet til navnet ditt.

Hos Digifinans kan du søke om å låne inntil 600 000 kr. Du velger selv hvor lang avdragsperioden din skal være, og den kan være fra 1 til 15 år. Hva du bør velge avhenger av hvor mye du får låne. Deretter må du oppgi fødselsnummer, e-post, mobilnummer, type arbeidsforhold, månedlig inntekt før skatt og månedlig inntekt etter skatt. Du må også oppgi om det skal være en medsøker på lånet, og om du har andre inntektskilder. I tillegg må du oppgi hva lånets formål er. Skal du benytte lånepengene til bryllup, ta førerkortet, kjøpe hvitevarer? Etter at all informasjonen er fylt inn kan du trykke deg videre i søknaden.

Søknadsprosessen trinn for trinn

På trinn 2 i søknaden må du oppgi sivilstand, om du bor sammen med personer under 18 år, spesifisere yrket ditt nærmere, hvilken utdannelse du har og hvilke statsborgerskap du har. Har du en samboer eller er du gift må du også oppgi hvor mye partneren din tjener.

I trinn 3 må du oppgi hva slags boligforhold du har, om du eier egen bolig eller om du leier. Videre må du fylle inn hvor mye du har i boliggjeld eller hva du betaler i månedlig leie.

Trinn 4 er det aller siste trinnet før du kan sende inn lånesøknaden din. I trinn 4 må du fylle inn mer om dine økonomiske opplysninger som nåværende arbeidsgiver, hvilket år og måned du begynte i jobben din og hvilket bankkontonummer du vil ha lånet innpå. Har du og/eller partneren andre lån samt kredittkortgjeld må dette oppgis i søknaden. Du må føre nøyaktige opplysninger om hvor mye gjeld du har fra før av, hvilke renter dine eldre lån har og hva du betaler på gjelden hver måned.

Når du har fylt inn og gått gjennom alle opplysningene kan du sende inn søknaden og la Digifinans ta seg av resten. Det siste du må gjøre er å vurdere hvilke lånetilbud som egner seg best for deg, og skrive under en eventuell låneavtale. Husk at det er helt uforpliktende å sende inn en søknad.

Tips og råd fra Digifinans

På hjemmesiden til Digifinans finner du tips og råd til blant annet forberedelser til søknadsprosessen, og hvordan du øker sjansen med å få innfridd lånet du søker om. Det aller viktigste du som lånesøker kan gjøre for å unngå ubehagelige skuffelser er å sørge for at alle opplysningene dine er nøyaktige og korrekte. Bankene vil foreta grundige vurderinger og kredittsjekk av enhver lånesøker. Det er opplysningene dine samt bankens kalkyler som danner grunnlag for den aktuelle bankens vurdering av deg som eventuell tilbakebetaler, og hvor mye du vil klare å betale på lånet hver måned.

Det er alltid lurt å refinansiere lån, altså at du slår sammen flere lån til et lån. Ikke bare blir du kvitt dyre renteavdrag på mange smålån, det blir også enklere for deg å kunne ta opp nye lån. Men. Hvis du tar rasjonelle valg angående økonomien din, trenger du kanskje ikke å ta opp flere lån i fremtiden. At du klarer deg med det ene, bedre lånet som du har fått gjennom refinansiering.

Lettere å få lån med medsøker

Det kan være veldig smart å ha med en medsøker, da tar dere opp et lån sammen og deler kostnadene likt mellom dere. Å ha med en medsøker kan i tillegg fungere som en positiv lånebeslutning hos banken du ønsker lån fra. Det er ikke uvanlig at du og din medsøker får tilbud om et større lån, men med lavere rente og med bedre betingelser enn hva du ville fått om du tok opp lånet alene. Det er samboere, ektefelle eller andre partnere som er det tradisjonelle valget som medsøker. Barn som er myndige kan ha foreldrene sine som medsøkere.

Andre nyttige tips er å oppgi all nødvendig informasjon, ha nødvendige og gyldige dokumenter klare, bruke offisielle papirer hvor inntekt og annen nødvendig informasjon om din økonomi står oppført, og være tilgjengelig om banken skulle ta kontakt deg med i forbindelse med søknadsprosessen. Hvis du driver din egen virksomhet er det lurt å forberede seg på at du da kan bli bedt om å sende inn ytterligere informasjon om blant annet bedriftens årsregnskap.

Fordeler med Digifinans

Fordelen med Digifinans er at det er en stor sammenligningstjeneste med flere samarbeidspartnere, hvor du raskt kan få hjelp og tilbud om de beste lånemulighetene fra flere forskjellige banker og andre långivere. Digifinans følger aktuelle lover og er godkjent av flere myndigheter, og dette gjør at du som lånesøker kan føle deg trygg på at prosessen og tilbudene du får er legitime.

Populære alternativer til långivere som tilbyr forbrukslån:

Besøkendes vurdering