MyBank (3 bedre alternativer)

Drømmer du om å pusse opp badet, eller dra på en riktig drømmeferie? Trenger du en ny bil, eller ønsker du kun å oppgradere den gamle? Eller trenger du rett og slett bare en ny start på livet? Da er MyBank banken for nettopp deg. MyBank er en enkel bank hvor du kan søke om å få låne penger til bil, omstartslån og forbrukslån. Banken tilbyr også gode sparetjenester.

MyBank ASA er på mange måter ingen ordinær norsk bankaktør. Dette er en ren nettbank som har noen kontorer i Norges hovedstad. Denne rene nettbanken spesialiserer seg på å tilby tjenester som egner seg for folk flest. Visjonen til banken er at det skal være enkelt og lett å være bankkunde. For at MyBank skal kunne tilby deg best mulig betingelser er kostnadene deres så lave som overhodet mulig.

Velger du å bli kunde i denne banken slipper du unna selgere som bare er ute etter å selge deg tjenester og sparemuligheter, som ikke nødvendigvis er skreddersydd for ditt behov. I stedet for tilbyr MyBank uavhengige agenter som er tilgjengelig og gir deg råd når du føler at du trenger det.

Tjenestetorget_logo

Lånebeløp: 50 000 – 500 000 kr
Nedbetalingstiden: 1 – 15 år
Aldersgrense: 18 år

 

Forbrukslån Tjenestetorget💰

Folkets favoritt

✓ Du bestemmer selv hva du vil bruke pengene til

✓ Forbrukslån uten sikkerhet

Les mer ➜

Annonselenke

Eksempel: eff. rente 11,9 %, 150 000 o/5 år, kostnad: 46 000, totalt: 196 600 kr

paymark finans

Lånebeløp: 10 000 – 70 000 kr
Nedbetaling: 24 – 60 måneder
Aldersgrense: 21 år
Hvor populær: De siste 5 dagene har 381 personer valgt dette lånet

SØK OM PRIVATLÅN💰

✓ Betal ned lånet når som helst

✓ Du bestemmer selv hva du vil bruke pengene til

✓ Privatlån uten sikkerhet

Les mer ➜

Annonselenke

Representativt eksempel: eff. rente 25,51%, 35 000,-, o/5 år, kostnad 24 104,-, totalt 59 104,-.
Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

thorn lån

Lånebeløp: 10 000 – 70 000 kr
Løpetid: 24 – 60 måneder
Aldersgrense: 21 år
Betalingsanmerkning: Ikke

SØK PrivatLån💰

✓ Ikke krav om sikkerhet for lånet

✓ Du får pengene på kontoen din samme dag

✓ Individuell kredittvurdering basert på søknaden din

Les mer ➜

Annonselenke

Representativt eksempel: eff. rente 23,59%, 70 000,-, o/5 år, kostnad 44 478,-, totalt 114 478,-.
Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

mybank

Banktjenestene til MyBank

Som kunde hos MyBank har du muligheter til å søke om å få låne penger til å kjøpe en ny bil, omstartslån og forbrukslån. Du har også tilgang på ulike sparetjenester. Vi skal gå nærmere inn på disse banktjenestene her.

Billån gjennom MyBank

Det er ingen hemmelighet at bil er en stor utgiftspost i månedsbudsjettet, og at det kan dukke opp uforutsette utgifter i form av, for eksempel, verkstedreperasjoner. Det er av disse årsakene at MyBank spesialiserer seg på å låne ut enkle og oversiktlige billån helt fritt for skjulte kostnader.

Du søker enkelt om billån ved å sende inn en søknad gjennom nettbanken. Når du søker om billån vil agentene til MyBank hjelpe deg med å sette sammen en løsning som er overkommelig for din økonomi – helt uten ekstra kostnader. Det må ikke nødvendigvis være bil du søker om lån til. MyBank hjelder deg også med å finansiere båt, motorsykkel, caravan og snøscooter.

Her er noen fordeler med å ta opp billån hos MyBank:

  • Renten er svært lav og ligger på 3,45 %.
  • Det er lagt til rette for at en medsøker også kan ta opp lån.
  • Nedbetalingstiden kan være opptil 10 år.
  • Du kan signere på søknaden med BankID.

MyBank stiller noen lånebetingelser. Den nominelle renten er fra 3,45 %. Du må også dekke opp månedlige termingebyrer som er på litt under 100 kr, etableringsgebyr på 2250 kr og en tinglysning på 1473 kr.

Omstartslån

Omstartslån er rett og slett en form for boliglån som egner seg for deg som trenger å få samlet alle lånene dine. Hensikten med dette er at du skal få en lettere økonomisk hverdag ved å betale færre månedsgebyrer. MyBank hjelper deg i tillegg med inkasso og betalingsanmerkninger, om du sliter med det.

Kravet for å få et slikt lån er at du kan stille med sikkerhet i egen bolig. Hvor mye du kan få låne avhenger av hvor mye boligen din er verdt og hvilken økonomisk situasjon du har. Du søker om omstartslån gjennom nettbanken.

Dette er kravene som MyBank stiller for at du skal kunne kvalifisere deg for omstartslån:

  • Du må kunne stille inntil 85 % av boligens verdi, inkludert eventuell fellesgjeld, som pant.
  • Du kan ikke låne mer enn 5 ganger årsinntekt.
  • Det er en autorisert eiendomsmegler som skal sette eiendomstaksten.
  • Du må kunne gi en fullstendig oversikt over all gjelden din.
  • MyBank må få tilgang til dine 3 siste lønnsslipper og skattemeldinger.

Trenger du hjelp med å sende inn en søknad om omstartslån kan du ta kontakt med en av bankens mange dyktige agenter.

Forbrukslån

Forbrukslån er som kjent et lån som du kan ta opp uten noen former for sikkerhet, og hos MyBank får du forbrukslån til svært lave renter. Har du en medlåntaker får du også bedre lånebetingelser. Du søker om forbrukslån via nettbanken og etter at du har søkt vil MyBank sende deg et forslag på hva som er lurt at du låner basert på din økonomi og hverdag.

Det vanligste er at mennesker søker om forbrukslån for å få pusset opp huset eller hytten sin. Eller de bruker pengene til å betale ned uforutsette utgifter. Hensikten med et forbrukslån er at du raskt og enkelt skal få realisert målene dine.

Hos MyBank kan du låne fra 20 000 til 500 000 kr, og banken tilbyr inntil 15 års nedbetalingstid slik at du får en fleksibel hverdag innenfor disse rammevilkårene. Dette er et priseksempel på et forbrukslån. Eksempelet er hentet fra nettsiden til banken.

65.000 over 5 år med nominell rente 11,75 % og etableringsgebyr kr 950, termingebyr kr 0, gir effektiv rente 13,12 %, totalt kr 87 524.

Før du søker om forbrukslån er det lurt at du ser på lånekalkulatoren til MyBank. Den gir deg et prisestimat. Du legger inn hva du ønsker å ta opp i lån, og lånekalkulatoren viser hva du rentene vil bli og hvor mye du ca. må nedbetale hver måned.

Som med andre lån hos MyBank, søker du raskt og enkelt om forbrukslån via nettbanken din.

Sparemuligheter hos MyBank

Det er alltid lurt å sette av litt penger til sparing enten det er til bolig, bil, ferie eller pensjon. Vi vet aldri hva fremtiden vil bringe og da er det veldig lurt å ha litt penger til overs som kan gi deg en sikrere økonomisk hverdag.

Fordelen med å opprette en sparekonto hos MyBank er at du får dine opptjente renter hver måned, og renten ligger på 1,92 %. Dette er til forskjell fra andre banker hvor du kun får renter tilbake en gang i året. Sparekontoene har ingen gebyrer og det er heller ingen begrensinger på hvor mye du kan spare på. Du oppretter enkelt en sparekonto ved å sende inn en nettsøknad.

Pengene du sparer er 100 % trygge på kontoen din. MyBank er medlem av Bankenes Sikringsfond, noe som betyr at innskuddene til hver kunde er sikret med inntil 2 millioner kr.

Besøkendes vurdering