Paymark Finans NO

Paymark Finans NO er en aktør på det norske markedet som tilbyr privatlån innenfor trygge rammer og vilkår. Målet til Paymark er å tilbyr opptil 70.000, – uten sikkerhet, men på en trygg og tillitsfull måte. Dette er årsaken til at Paymark tilbyr lån med fastrente så lav som 12% og fungerer utmerket dersom du trenger litt ekstra fleksibilitet i økonomien din. Fordelen med å søke lån hos Paymark Finans er at du enkelt gjennomfører søknadsprosessen via hjemmesiden og står fritt til å velge ønsket lånebeløp samt tilbakebetalingstid.

Du står derfor helt fritt til å søke om finansiering hos Paymark og kan benytte lånet til det du måtte ønske uten krav om sikkerhet. Søk om privatlån gjennom hjemmesiden til Paymark Finans og fyll ut det enkle søknadsskjemaet for å komme i gang. Søknaden er helt uforpliktende, og du kan enkelt sammenligne tilbudet med flere aktører.

paymark finans

Lånebeløp: 10 000 – 70 000 kr
Nedbetaling: 24 – 60 måneder
Aldersgrense: 21 år
Hvor populær: De siste 5 dagene har 381 personer valgt dette lånet

SØK OM PRIVATLÅN💰

✓ Betal ned lånet når som helst

✓ Du bestemmer selv hva du vil bruke pengene til

✓ Privatlån uten sikkerhet

Annonselenke

Representativt eksempel: eff. rente 25,51%, 35 000,-, o/5 år, kostnad 24 104,-, totalt 59 104,-.
Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

Lån opptil 70.000, – med Paymark Finans NO

Du kan enkelt søke om lån opptil 70 000 kr med Paymark Finans NO. Du sender enkelt inn en søknad om privatlån via hjemmesiden og står helt fritt til å sende inn en uforpliktende søknad uten noen krav om at du etterpå må binde deg til finansieringen. Fordelen med å benytte Paymark Finans er at du enkelt kan søke lån til alle formål og det stilles ingen krav til sikkerhet eller pant for at du skal få innvilget søknaden.

Du kan derfor enkelt søke om lån og deretter benytte pengene til det du måtte ønske, for å gi bedre fleksibilitet tilbyr Paymark Finans valgfri tilbakebetaling periode opptil 60 måneder. Dette gir rom for å spre nedbetalingene over en lengre periode og ikke bli en belastning på din finansielle situasjon i dag. Skulle behovet for finansiering forsvinne underveis i søknadsprosessen står du helt fritt til å takke nei til tilbudet uten at det påløper noen gebyrer eller avgifter. Dette er fordi din søknad er helt uforpliktende, samtidig som du kan forvente svar innen få timer. 

Det er fleksibiliteten som Paymark Finans tilbyr med sine privatlån kombinert med uforpliktende søknadsprosesser som gjør at denne typen privatlån er svært populære. Du kan raskt og enkelt søke om finansiering og ettersom det ikke stilles krav til sikkerhet kan du forvente rask utbetaling av lånet når det blir innvilget. Nedenfor har vi samlet noen av de vanligste årsakene til at man velger søke om lån uten sikkerhet og hva denne typen finansiering er best egnet til. 

 • Du opplever et midlertidig fall i inntekt og det oppstår et behov for finansiering frem til neste lønn. 
 • Du har behov for å gå til anskaffelse av nødvendig elektronikk eller utstyr som krever kontant betaling slik som mobiltelefon, eller treningsutstyr. 
 • Du blir presentert et tilbud som er for godt til å takke nei, og har behov for rask finansiering for å ikke gå glipp av tilbudet. 
 • Du har behov for finansiering, men har ikke mulighet til å stille sikkerhet i bolig eller andre private eiendeler av høy nok verdi. 
 • Man har behov for midlertidig finansiering for å dekke uforutsette kostnader som skade på bilen eller hvitevarer som må erstattes på kort varsel. 
 • Du er nødt til å dekke utgifter med krav om at de forhåndsbetaltes f.eks. depositum eller delbetaling av en feriereise. 
 • Andre årsaker som kan gjøre det nødvendig med midlertidig finansiering eller rask tilgang til kontanter uten at man har mulighet til å forlenge kreditt i banken eller stille sikkerhet for beløpet. 

Årsaken til at privatlån uten sikkerhet er et populært alternativ hos mange er at det ikke stilles noen krav om hvordan du har tenkt å bruke pengene og det stilles ingen krav om at det stilles sikkerhet for lånet slik som tradisjonelle banker gjerne krever. Eneste kravet for at man skal ha mulighet til å låne uten sikkerhet er at man består en generell kredittsjekk.

Renter og avgifter

Når du sender inn søknaden via lånekalkulator på hjemmesiden vil du etter gjennomføring av en kredittsjekk, få tilsendt et gjeldsbrev som skal signeres og returneres. Det er i dette brevet de endelige vilkårene for ditt lån står oppført og det er derfor viktig at du leser dette nøye. Med lån hos Paymark Finans kan du oppnå nominell rente på 12% – 26,4% mens effektiv rente hos Paymark varierer fra 23,59% til 37,86%.

De endelige kostnadene er basert på lånebeløp, løpetid, og resultatet av din kredittverdighet. Det gjøres en personlig vurdering av alle søknader og det er derfor du ikke får oppgitt endelige kostnader før den faktiske søknaden er behandlet og gjeldsbrevet sendt ut. Når du har lest gjennom brevet som oppgir renter og gebyrer skal dette signeres og sendes tilbake slik at lånet kan betales ut. 

Finansiering fra Paymark Finans tilbys gjennom et samarbeid med Thorn Privat finans og du finner derfor alltid den siste oppdaterte informasjonen om vilkår og kostnader på www.thorn.no til enhver tid. Thorn kan fritt oppdatere opplysninger på denne siden uten forvarsel så lenge det ikke har negativ påvirkning for kundene til Paymark, Fokuslån og andre tilbydere.

Negativ effekt på kundene kan inkludere økte kostnader, kortere tilbakebetaling eller andre hendelser som påvirker kundes lån. Det er derfor viktig at du setter deg godt inn i gjeldende renter og gebyrer og tar deg tiden til å sammenligne disse med de oppgitt i ditt gjeldsbrev før du signerer avtalen. Nedenfor har vi fremstilt et eksempel på kostnader ved å ta opp et privatlån hos Paymark Finans NO.

10.000 over 12 månederNominell rente 6,96% -23,4%Effektiv rente 26,45% -39.90%Kredittkostnader 328 – 939,-
150.000 over 60 månederNominell rente 6,96% – 23,4%Effektiv rente 8,69% – 28.06%Kredittkostnader 34,027 – 114,062,-
Eksemplet ovenfor er kun for informative formål og basert på at avtalt nedbetalingsplan overholdes uten forsinkelser og gebyrer

Utover rentekostnader vil også følgende gebyrer være gjeldende i henhold til vilkår stilt av Thorn

 1. Etableringsgebyr Kontantlån 2,8% av lånebeløp, minimum 150,- 
 2. Termingebyr papirfaktura 59,-
 3. Termingebyr e-faktura 45,-
 4. Termingebyr Avtale Giro 19.-
 5. Purregebyr 35,

Hvordan søke om lån hos Paymark Finans NO

Du søker enkelt som privatlån hos Paymark ved å fylle ut søknadsskjemaet på hjemmesiden. Her oppgir du alt av nødvendig personalia og hvor mye du ønsker å søke om i privatlån. Søknaden du sender inn er helt uforpliktende og du kan når som helst trekke deg fra søknadsprosessen.

Takket være rask og enkelt påføring av personalia er det lite tidkrevende å søke om privatlån hos Paymark Finans. Det eneste du trenger sørge for er betal regningene dine tidsnok for best mulig lånevilkår. 

 1. Du fullfører søknadsskjemaet på nett med grunnleggende informasjon og legger ved nødvendig dokumentasjon, ønsket lånebeløp og hvor lang nedbetalingsplan du ønsker. 
 2. Paymark Finans mottar søknaden din og det blir innhentet kredittvurdering fra kredittregisteret. Dersom du sender inn søknaden din innen åpningstid hos kundesenteret kan du forvente raskt svar samme virkedag. 
 3. Søknaden din vil deretter bli innvilget eller avslått basert på opplysningene som er oppgitt kombinert med informasjonen du har sendt inn. 
 4. Dersom du får innvilget søknaden om lån vil det bli utstedt et gjeldsbrev som du må lese nøye gjennom ettersom det er her de endelige vilkårene for lånet ditt er oppgitt. Du signerer deretter raskt med BankID og signert avtale sendes tilbake til Paymark Finans.
 5. Når signert avtale er mottatt vil pengene bli utbetalt til oppgitt konto. Dette skjer gjerne samme dag som avtalen mottas, eller neste virkedag dersom du signerer etter kl 14. 
 6. Så snart lånet blir utbetalt vil løpetiden starte og din nedbetalingsplan vil begynne. 

Takket være skjemaet på nett er det rask og enkel påføring av opplysning som kreves for at du skal kunne sende inn søknaden din. Du vil raskt få et helt uforpliktende tilbud om lån dersom du oppfyller vilkårene for lån. Det er dermed viktig at du setter deg godt inn i vilkårene som presenteres i gjeldsbrevet ettersom det er disse satsene som vil være gjeldene for ditt privatlån.

Når du har gått gjennom opplysningene kan du enkelt avgjøre om dette er et lån som passer din finansielle situasjon eller om det vil være en belastning på din økonomi. Dette gir god fleksibilitet til å planlegge din økonomi fremover og ta høyde for at du har økonomisk fleksibilitet nok til å betal regningene dine tidsnok for å unngå gebyrer og unødvendige kostnader. Alle kostnader skal fremkomme i gjeldsbrevet for å sikre trygghet både hos långiver og låntaker. 

Fordeler og ulemper med lån uten sikkerhet

Paymark Finans NO er en aktør som tilbyr økonomisk trygghet gjennom fleksibel finansiering uten krav om sikkerhet for ønsket lånebeløp. Privatlån har både fordeler og ulemper og vi skal derfor ta en nærmere titt på både positive og negative aspekter ved inngåelse av lån uten sikkerhet.

Som med alle andre lån i Norge er det viktig at man tar utgangspunkt i egen finansiell situasjon før man inngår en avtale om å låne penger uansett aktør eller beløp. Det kan fort bli kostbart dersom man inngår en avtale man ikke evner å opprettholde nedbetalingsplanen på.

Fordeler

 • Det er få krav til dokumentasjon – En av fordelene med lån uten sikkerhet er at det krever få eller ingen krav om dokumentasjon utover lønnsslipper eller eventuelle andre inntektsmeldinger. Dette er en av de største forskjellene mellom lån uten sikkerhet og mer tradisjonelle lån som billån og boliglån. Årsaken til dette er den automatiserte prosessen hvor det hentes inn en kredittvurdering og du søker lån basert på din personlige kredittverdighet heller enn opp mot eventuelle panteobjekter. 
 • Det stilles ingen krav til hva pengene kan brukes til – Långiver stiller ingen spørsmål eller krav til hva du kan benytte pengene til. Du står derfor helt fritt til å benytte lånet til de formål du måtte ønske uten at dette påvirker vilkårene for lånet ditt. 
 • Rask behandling av søknad – Ofte kan du forvente å få svar på søknaden øyeblikkelig eller senest neste virkedag takket være den automatiserte søknadsprosessen. 
 • Fleksibel nedbetalingsplan – Lån uten sikkerhet tilbyr ofte svært gunstige løsninger med fleksibel tilbakebetaling. Du kan selv velge om du ønsker å innfri lånet raskt eller spre det over en lengre periode slik at de faste avdragene blir så må små som mulig. Dette gir deg bedre økonomisk fleksibilitet til å betale ned i takt med din finansielle situasjon. 
 • Praktisk som mellomfinansiering – Lån uten sikkerhet tilbyr ofte rask utbetaling og kan derfor fungere godt som en midlertidig løsning for finansiering. Du får raskt tilgang på pengene slik at du får økonomisk fleksibilitet, og du kan enkelt innfri lånet når du har fått på plass mer langsiktig finansiering uten at det oppstår ekstra kostnader på lånet for tidlig innfrielse.

Ulemper

 • Strenge krav om kredittverdighet – Når du ikke stiller sikkerhet for lånet oppstår det høyere risiko for långiver. Det stilles derfor strenge krav om kredittverdighet for å sikre långiver at du faktisk evner å tilbakebetale beløpet du har lånt. Du kan derfor oppleve det som vanskelig å få innvilget lån dersom du har anmerkninger eller dårlig kreditthistorie fra før når du søker om lån.
 • Dyrere enn tradisjonelle lån – Lån uten sikkerhet kommer med høyere rentenivåer enn tradisjonelle lån grunnet den økte risikoprofilen som denne typen finansiering har. Du kan derfor forvente høyere kostnader forbundet med lånet enn f.eks. et boliglån eller billån. Forbrukslån er derimot fortsatt en attraktiv måte å finansiere på ettersom de ofte har langt bedre vilkår enn f.eks. kredittkort og produktfinansiering/delbetalings alternativer.

Kontakt Paymark Finans NO

Telefon 21 61 00 25
E-post[email protected]

Vilkår og betingelser

For å få innvilget privatlån hos Paymark Finans NO er det gjeldende lånevilkår stilt av Thorn Finans som gjelder;

 • Du er minst 21 år gammel.
 • Ingen aktive betalingsanmerkninger i din kreditthistorie.
 • Du er norsk statsborger.
 • Du har norsk folkeregistret adresse.
 • Du har en norsk bankkonto.

Selv om du oppfyller de ovenfor nevnte kravene er dette ingen garanti for at du får innvilget din søknad om privatlån. Det vil tas utgangspunkt i opplysningene som fremkommer av en kredittvurdering før det tas en helhetlig vurdering som avgjør søknaden.

Du får raskt svar på søknaden din dersom du oppfyller alle kravene for innvilgelse og du vil bli kontaktet av en kundebehandler dersom det er manglende opplysninger som hindrer en godkjenning av søknad. Skulle du ha ytterligere spørsmål om hva som kreves for at søknaden skal bli godkjent kan du enkelt ta kontakt med Paymark Finans sitt kundesenter med kontaktopplysningene oppgitt ovenfor eller via deres hjemmeside. 

Ofte stilte spørsmål og svar

Hvordan vet jeg hvilken rente lånet mitt får?

Når søknaden din er sendt inn vil det gjennomføres en individuell kredittvurdering. Det er basert på disse opplysningene det vil bli godt en helhetlig vurdering som avgjør hvilke rente og vilkår lånet ditt vil ha. Du kan enkelt få et innblikk i hvilke kostnader og rente lånet ditt vil få via lånekalkulatoren til Paymark Finans, men det er de opplyste vilkårene gitt i gjeldsbrevet som vil bli avgjørende for ditt privatlån. 

Hvor mye kan jeg låne?

Hos Paymark Finans NO står du fritt til å søke om lånebeløp fra 10.000, – opptil 70.000, – helt uten krav om sikkerhet. Du oppgir enkelt hvor mye du ønsker å søke om gjennom søknadsskjemaet på hjemmesiden til Paymark når du sender inn søknaden. 

Hvor raskt blir pengene utbetalt?

Når du har fått innvilget søknaden og signert ditt gjeldsbrev vil pengene bli utbetalt samme dag eller senest neste virkedag. Pengene vil utbetales til den kontoen du oppgir i din søknad og det er derfor viktig at du påser at disse opplysningene er korrekt før du sender inn din søknad. 

Hvordan søker jeg privatlån hos Paymark Finans?

Du kan enkelt søke om lån fra Paymark ved å fylle ut søknadsskjemaet på hjemmesiden. Dette vil sette i gang en automatisk søknadsprosess hvor det også hentes inn en kredittvurdering. Dersom du oppfyller alle kravene til innvilgelse av søknaden vil du raskt få tilsendt et gjeldsbrev som signeres med BankID og returneres til Paymark slik at lånet kan utbetales. 

Hvordan blir lånet utbetalt?

Så snart gjeldsbrevet er signert kan du forvente å få pengene utbetalt til oppgitt konto. Det stilles ingen krav utover signert avtale og du vil derfor raskt få pengene tilgjengelig på din konto. Det anbefales derfor at du benytter BankID for signering slik at lånet kan betales ut så raskt som mulig, dersom du velger å få tilsendt kontrakten per post vil det påløpe ytterligere behandlingstid. 

Oppsummering – Paymark Finans NO

Du låner enkelt valgfritt beløp mellom 10.00 og 70.000, – hos Paymark Finans NO uten krav om sikkerhet. Med rask utbetaling og fleksible vilkår vil du raskt få tilgang til kontanter og en fleksibel finansieringsløsning dersom utforutsette kostnader skulle dukke opp. Alt foregår digitalt, og du kan enkelt søke om lån via hjemmesiden til Paymark. 

Det vil bli foretatt en kredittvurdering før du eventuelt får innvilget og utbetalt lånet til din konto. Når gjeldsbrevet er signert og returnert får du lånet utbetalt til din konto og står helt fritt til å benytte pengene slike du måtte ønske. Du kan derfor søke om finansiering uten at det stilles krav til sikkerhet i bolig eller betingelser for hva pengene skal brukes til.

Populære långivere som tilbyr lån uten kredittverdighet:

Du kan også lære deg mer om lån gjennom bloggen vår.