Spargo Finans NO

Spargo Finans No er en tilbyder av privatlån uten sikkerhet. Her kan du enkelt låne opptil 150.000,- uten at det stilles krav til sikkerhet. Fordelen med dette er at du enkelt kan gjennomføre et søk om privatlån og få pengene utbetalt til det formålet du selv måtte ønske bruke pengene på. Spargo Finans har et samarbeid med Thorn Finans som også tilbyr Klikklån og er en av de eldste aktørene på det norske markedet for privatlån uten sikkerhet. Du søker enkelt om privatlån via hjemmesiden og får raskt svar takket være den automatiserte søknadsprosessen de tilbyr.

 

Privatlån opptil 150.000,- med Spargo Finans NO

Med Spargo Finans står du helt fritt til å sende inn en søknad om privatlån til alle formål og få raskt svar. Fordelen med å søke om lån opptil 150 000 kr med Spargo Finans NO er at det ikke stilles noen krav til hvordan du bruker pengene og du får rom for fleksibel tilbakebetaling på opptil 60 måneder. Dette gir godt rom for å spre nedbetalingene over en lengre periode og ikke slite for mye på din finansielle situasjon i dag. Du sender enkelt inn søknaden via hjemmesiden og ettersom din søknad er helt uforpliktende står du helt fritt til å søke om privatlån og deretter takke nei om behovet for finansiering skulle opphøre eller du skulle oppnå bedre vilkår hos andre aktører. 

Fleksibiliteten som Spargo Finans tilbyr gjennom privatlån kombinert med mulighet til å sende inn en helt uforpliktende søknad gjør at du raskt og enkelt kan utforske mulighetene dine for finansiering. Nedenfor har vi samlet noen vanlige årsaker til at man velger å søke om lån uten sikkerhet og hva denne typen finansiering passer utmerket til.

 • Man har behov for midlertidig finansiering for å dekke uforutsette kostnader som f.eks. reparasjon av bil eller ødelagte hvitevarer man trenger i hverdagen. 
 • Du har behov for et lån, men har ikke mulighet til å stille sikkerhet i bolig eller andre private eiendeler av verdi. 
 • Det oppstår et krav som må forhåndsbetaltes som depositum på en feriereise eller lignende. 
 • Du får et tilbud som krever rask handling, men du har ikke fått på plass formel finansiering enda. 
 • Diverse småkjøp som krever kontant utbetaling som kjøp av elektronikk eller sportsutstyr. 
 • Du opplever et midlertidig all i inntekt og har behov for finansiering frem til du oppnår optimal inntekt igjen.
 • Andre årsaker som kan gjøre det nødvendig med kontant utbetaling eller finansiering uten at man trenger stille sikkerhet for en kort eller lengre periode. 

Den klart største fordelen med lån uten sikkerhet er at du kan bruke pengene slik du ønsker og så lenge du kan bestå en kredittsjekk stilles det ingen krav fra långiver om hva pengene skal brukes til. Lån uten sikkerhet fungerer derfor godt som en løsning for midlertidig finansiering, utlegg av forskuddsbetaling eller oppussing. 

Renter og avgifter

Renten oppgitt i ditt gjeldsbrev er basert på opplysningene du sender inn når du søker kombinert med resultatet av din kredittsjekk. Du kan oppnå en nominell rente på 9.48 – 21.6% mens effektiv rente hos Spargo Finans varierer fra 12.9 – 27.15% og varierer fra lånebeløp, løpetid og kredittverdighet. Din endelige rente og eventuelle kostnader vil fremkomme i lånebrevet som du må signere og sende tilbake før lånet blir utbetalt. Det er derfor viktig at du setter deg godt inn i opplysningene oppgitt i gjeldsbrevet. 

Finansiering fra Spargo Finans er stilt i samarbeid med Thorn Privat Finans og du finner derfor oppdaterte vilkår til renter og gebyrer på www.thorn.no til enhver tid. Opplysninger på denne siden kan endres uten forvarsel så lenge den ikke har negativ påvirkning for kunder. Negativ effekt inkluderer f.eks. økte kostnader eller andre finansielle aspekter som påvirker ditt privatlån. Du bør uansett alltid sette deg godt inn i gjeldende renter og avgifter og sammenligne disse med ditt gjeldsbrev før signering. Nedenfor finner du et sammendrag av kostnader assosiert med lån fra Spargo Finans NO. 

10.000 over 12 månederNominell rente 9.48% -23.4%Effektiv rente 29.70% -39.90%Kredittkostnader 1480-1939,-
150.000 over 60 månederNominell rente 9.48% -23.4%Effektiv rente 29.70% -39.90%Kredittkostnader 45.359 – 114.062,-

Eksemplet ovenfor er kun for informative formål og er basert på at avtalt nedbetalingsplan overholdes uten forsinkelsesrenter. 

Utover renter vil også de følgende gebyrer være gjeldene;

 1. Etableringsgebyr Kontantlån 2,8% av lånebeløp, minimum 150,- 
 2. Termingebyr papirfaktura 59,-
 3. Termingebyr e-faktura 45,-
 4. Termingebyr Avtale Giro 19.-
 5. Purregebyr 35,-

Hvordan søke om privatlån med Spargo Finans NO

Du søker raskt og enkelt lån hos Spargo Finans ved å fylle ut søknadsskjemaet funnet på deres hjemmeside. Her velger du hvor mye du ønsker å låne, hvor lang løpetid lånet skal ha før du fyller inn personlig informasjon som lønn og personalia. Søknaden går deretter gjennom en automatisert søknadsprosess før den går videre til en kundebehandler som godkjenner søknaden. Dersom du oppfyller kravene for lånet du søker om vil du få raskt svar oftest innen en time og senest neste virkedag. Årsaken til at det først går gjennom en automatisert søknad før det blir behandlet av kundebehandler er at hver søknad vurderes på et individuelt nivå for å tilby deg best mulig vilkår på lånet ditt. Det vil deretter gjennomføres en kredittvurdering som blir avgjørende for hvilken rente og vilkår som kan tilbys for ditt privatlån. 

Nedenfor ser du en steg-for-steg-anvising for hvordan søknadsprosessen foregår hos Spargo Finans NO.

 1. Du fyller ut søknadsskjemaet på nett med grunnleggende informasjon og legger ved nødvendig dokumentasjon, ønsket lånebeløp og aktuell nedbetalingstid. 
 2. Spargo Finans mottar din søknad og det blir gjennomført en individuell kredittsjekk mot offentlige register. Sender du inn din søknad innenfor åpningstid av kundesenteret kan du forvente svar samme dag. 
 3. Søknaden blir deretter innvilget eller avslått. Du vil få begrunnelse for avgjørelsen tilsendt på e-post. 
 4. Dersom søknaden om privatlån innvilges vil det sendes ut et gjeldsbrev som du må lese gjennom nøye før det signeres med BankID og sendes tilbake til Spargo Finans. 
 5. Så snart signert gjeldsbrev er mottatt av Spargo Finans vil du få pengene utbetalt samme dag eller senest neste virkedag til bankkontoen du oppga i din søknad.
 6. Løpetiden på lånet starter og du vil starte nedbetaling i henhold til avbetalingsplan.

privatlån-spargo-mac

Søknadsskjemaet er raskt og enkelt å fylle ut og du får raskt et helt uforpliktende svar på din søknad. Fordelen med Spargo Finans er at du kan motta et helt uforpliktende tilbud og deretter avgjøre om du ønsker å inngå lånet eller ei når alle opplysninger er presentert. Det er viktig at du setter deg godt inn i betingelser og vilkår som presenteres i gjeldsbrevet ettersom disse er satsene som vil bli gjeldene for ditt privatlån frem til innfrielse. Når du har mottatt avbetalingsplan og vilkår for lånet kan du enkelt planlegge din økonomiske situasjon i henhold til plan og forsikre at du har rom for å ta opp lånet med alle kostnader oppgitt. Det er ingen skjulte kostnader utover det som er oppgitt i gjeldsbrevet noe som sikrer trygghet både for långiver og låntaker.

Fordeler og ulemper med privatlån

Spargo Finans tilbyr en rask og enkel måte å få tilbud om finansiering ettersom de ikke stilles krav som at det skal stilles sikkerhet for lånet. Det er derfor en rask og fordelaktig måte å oppnå finansiering dersom behovet skulle melde seg uforutsett eller man trenger litt ekstra kapital for en periode. Privatlån som alle andre typer finansiering har både fordeler og ulemper og vi skal se litt nærmere på de mest opplagte positive og negative sidene ved å inngå et lån uten sikkerhet. Det viktigste er at man tar utgangspunkt i egen økonomisk situasjon og ikke inngår kortsiktige låneavtaler man ikke evner å betale tilbake i henhold til planen. Dette kan skape store finansielle problemer eller forverre en situasjon ytterligere. Det kan derfor være et godt alternativ å søke om fleksibel finansiering fra Spargo Finans dersom behovet for kapital skulle oppstå der forutsigbarhet er nødvendig.

Fordeler med privatlån

 • Det stilles ingen krav til hva pengene skal brukes til – Långiver stiller ingen krav eller spørsmål til hva hensikten med lånet er. Det stilles ingen krav om sikkerhet for lånet og det er derfor heller ingen krav eller begrensninger til hvordan lånet kan benyttes. 
 • Det kreves lite dokumentasjon – Lån uten sikkerhet krever lite dokumentasjon sammenlignet med f.eks. boliglån eller billån. Årsaken til dette er at du gjennomgår en automatisk søkeprosess når du søker på nett og det blir i samme prosess hentet inn en kredittvurdering. Det er personlig egnethet som legges til grunne når du søkner forbrukslån og det er derfor kredittvurderingen som blir avgjørende for innvilgelse. 
 • Rask behandling av søknad – Ofte kan du forvente å få svar på din søknad øyeblikkelig eller innen en time etter at søknaden er sendt inn til långiver takket være automatiserte prosesser. 
 • Fleksibel tilbakebetaling – Forbrukslån kommer ofte med svært fleksible og gunstige løsninger for tilbakebetaling av lånet. Du kan gjerne velge mellom rask tilbakebetaling av hele beløpet eller kun dekke minstebeløpet hver måned. Du står også fritt til å innfri lånet tidligere enn betalingsplanen tilsier dersom du skulle få en bedring i din økonomiske situasjon før tidligere antatt
 • Praktisk løsning for mellomfinansiering – Forbrukslån passer godt som en midlertidig løsning dersom du får et uforutsett behov for midler til å dette en kostnad eller et utlegg. Du kan da velge kort tilbakebetalingstid og raskt innfri lånet når midler blir tilgjengelig uten å måtte betale ekstra gebyrer for tidlig innfrielse. 

Ulemper med privatlån

 • Høyere rente enn lån med sikkerhet – Du kan oftest forvente å måtte betale høyere rente for et privatlån enn f.eks. et tradisjonelt boliglån. Årsaken til dette er at det ikke stilles andre krav enn kredittverdighet og långiver påtar seg derfor høyere risiko enn det bankene gjør når de låner ut til kjøp av bolig eller bil. Det er derimot fortsatt attraktivt å ta opp forbrukslån ettersom disse ofte har lavere rente enn f.eks. kredittkort og produktfinansiering/Delbetalings alternativer. 
 • Strenge krav om kredittverdighet – Det er langt høyere risiko for långiver når de tilbyr lån uten sikkerhet sammenlignet med en bank som kan ta pant i f.eks. bolig eller bil. Det stilles derfor strenge krav til kreditthistorikk og det innvilges ikke lån dersom du har betalingsanmerkninger eller dårlig kredittverdighet etter gjennomført kredittvurdering. 

Kontakt Spargo Finans NO

Telefon mandag til torsdag 9-1721610010
Telefon fredag 8-1621610010
E-post[email protected]

Vilkår og betingelser

Det stilles flere krav for at du skal kunne få innvilget lån hos Spargo Finans og disse er som følger;

 • Du er minst 25 år gammel
 • Ingen aktive betalingsanmerkninger i din kreditthistorie
 • Du er norsk statsborger
 • Du har norsk folkeregistret adresse
 • Du har en norsk bankkonto

Selv om du oppfyller disse kravene er det ikke en garanti for at du får innvilget søknad om lån. Det stilles fortsatt krav til kredittvurdering og det tas en helhetlig vurdering basert på innsendt informasjon samt resultatet av kredittvurderingen før du får innvilget lånet ditt. Du får raskt svar på søknaden så lenge alle kravene oppfylles og du vil bli kontaktet av en kundebehandler dersom det er nødvendig med ytterligere informasjon før lånet kan innvilges. Skulle du ha ytterligere spørsmål om hva som kreves for å få innvilget et lån kan du enkelt ta kontakt med Spargo Finans sitt kundesenter gjennom kontaktopplysningene oppgitt ovenfor i denne artikkelen eller via deres hjemmeside. 

Ofte stilte spørsmål og svar

Hvordan vet jeg hvilken rente jeg ender opp med?

Når søknaden din er sendt inn vil det foretas en individuell kredittvurdering. Det vil hentes inn en kredittsjekk fra eksterne kredittbyråer som blir målt opp mot informasjonen du har sendt inn i din søknad. Basert på disse faktorene vil det bli gjort en grundig vurdering før det fastsettes et innvilget lånebeløp og hvilket rente nivå du vil få tilbud om. Renten hos Spargo Finans ligger fra 9,48 til 21,60 % og du vil få oppgitt nøyaktig rente og lånebeløp i låneavtalen som sendes deg etter innvilget søknad. Les derfor denne nøye før du signerer og sender den tilbake til Spargo Finans.

Hvor mye kan jeg låne?

Hos Spargo Finans kan du låne beløp fra 10.000 opptil 150.000,- og du velger selv enkelt hvor mye du ønsker søke om når du fyller ut søknadskjemaet på hjemmesiden. Hvor mye du får innvilget å låne vil bli oppgitt i den endelige låneavtalen sendt til signering før du får lånet utbetalt og vil basere seg på kredittvurdering og innsendt informasjon.

Hvor raskt kan jeg få pengene på konto?

Lån søknaden innvilges og du sender tilbake signert låneavtale kan du forvente å få pengene utbetalt samme dag eller neste virkedag senest. Pengene blir utbetalt direkte til den bankkontoen du har oppgitt i din søknad og kan ikke endres etter at søknad er sendt inn. Spargo Finans sørger for rask tilgang til kontanter og vil derfor alltid forsøke å behandle samt utbetale lånet så raskt som mulig så lenge alle kravene oppfylles ved søknadstidspunkt.

Hvordan søker jeg lån hos Spargo Finans?

Du søker enkelt om lån hos Spargo Finans ved å fylle ut søknadsskjemaet på hjemmesiden. Det vil deretter gjennomføres en automatisk vurdering av din søknad og hentes inn en kredittvurdering fra ekstern aktør. Dersom disse oppfyller kravene om lån vil du få tilsendt en låneavtale på epost som raskt kan signeres ved hjelp av BankID før du vil få lånet utbetalt til din konto. Vi anbefaler alltid at du søker på nett for raskest mulig behandling og leser nøye gjennom låneavtalen for å ikke gå glipp av viktige opplysninger

Hvordan blir lånet utbetalt?

Det eneste du trenger gjøre etter at lånet har blitt innvilget er å signere låneavtalen som sendes til deg fra Spargo Finans. Denne signerer du enkelt med BankID på mobil eller nett. Når denne er signert vil Spargo Finans sørge for at pengene blir utbetalt i henhold til avtalen og du kan forvente å ha pengene på konto senest neste virkedag. Det er også mulig å få en fysisk kontrakt tilsendt i posten, men det må da påregnes ytterligere behandlingstid før lånet kan utbetales.

Oppsummering 

Forbrukslån fra Spargo Finans er et attraktivt tilbud med rask utbetaling og fleksible vilkår når du ønsker låne penger uten sikkerhet eller trenger kontanter for å dekke uforutsette kostnader. Du søker raskt og enkelt gjennom hjemmesiden ved å sende inn et søknadsskjema hvor du samtidig samtykker til at det hentes inn en kredittvurdering av din økonomiske situasjon. Basert på disse opplysningene vil raskt Spargo Finans kunne gi et svar på om lånet blir innvilget eller avslått og du får gjerne svar innen en time etter at søknaden sendes inn. De fleksible vilkårene lar deg velge hvor lang tilbakebetaling du ønsker at lånet skal ha og hvor stort beløp du har behov for å låne. Avtalen signeres enkelt med BankID og du kan forvente pengene utbetalt senest neste virkedag. Dette er derfor både en rask og enkel måte å få tilgang til penger dersom du har uforutsett behov for finansiering eller ikke har mulighet til å stille sikkerhet i bolig.