Komplett Bank: Beste alternativene her

Komplett Bank ASA er en moderne bank som kun har en virtuell filial, altså en hjemmeside. Det er her du finner opplysninger om hvilke tjenester de tilbyr, og det er også her du søker. All kommunikasjon foregår elektronisk. På hjemmesiden finner du en hendig oversikt over ofte stilte spørsmål og svar, og om du ikke finner det du lurer på der kan du kontakte kundeservice. Bankens medarbeidere er tilgjengelig alle hverdager fra klokken 09.00 til 16.00, og du kan nå dem per telefon eller e-post.

Komplett Bank ble opprettet i 2014, og har fått konsesjon fra Finanstilsynet. I tillegg er de, i likhet med alle andre norske banker, medlem av Banksikringsfondet. Det betyr at sparepengene dine, inntil 2 millioner kroner, er sikret dersom banken skulle gå konkurs.

Tjenestetorget_logo

Lånebeløp: 50 000 – 500 000 kr
Nedbetalingstiden: 1 – 15 år
Aldersgrense: 18 år

 

Forbrukslån Tjenestetorget💰

Folkets favoritt

✓ Du bestemmer selv hva du vil bruke pengene til

✓ Forbrukslån uten sikkerhet

Les mer ➜

Annonselenke

Eksempel: eff. rente 11,9 %, 150 000 o/5 år, kostnad: 46 000, totalt: 196 600 kr

komplett bank

Tjenester og tilbud Komplett Bank

Den norske banken jobber sammen med et større selskap som heter Komplett Group. Denne gruppen er ansvarlig for flere nettbutikker i hele Skandinavia, blant annet Komplett.no, Blush.no og Bildeler.no. I 2017 ekspanderte banken til det finske markedet, og i 2018 etablerte de tilbudet sitt i Sverige.

Hos Komplett Bank ASA tilbyr de nye og eksisterende kunder følgende tjenester:

Kredittkort fra Komplett Bank ASA

Det følger med mange fordeler for deg som velger et kredittkort fra Komplett Bank. Kortet er et Mastercard, og kommer uten årsavgift. Du kan bruke kortet i minibanken uten ekstra gebyr og får inntil 50 rentefrie dager.

Det Komplett Bank er mest fornøyd med er det flotte bonusprogrammet. Du får rett og slett bonus på alt du handler, og bruker du kortet på Komplett.no får du enda mer bonus. 1 bonuspoeng er ganske enkelt 1 krone. Programmet er lagt opp slik at du totalt kan få 500 bonuspoeng per måned. Sammen med kredittkortet kommer det en nominell rente på 21,40 %, og noen gode forsikringer:

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • ID-tyveriforsikring
  • Kjøpsforsikring

Komplett Bank oppgir ikke hvor mye du kan få i kreditt på kortet, men dette er antagelig noe som blir avgjort etter at søknaden din har vært gjennom kredittvurderingen.

Forbrukslån

Hos Komplett Bank tilbyr de noe som de kaller for Fleksibelt lån. Dette er fremdeles et forbrukslån (ikke på dagen og minuttet), et lån uten sikkerhet, men du har fleksibilitet innenfor den gitte lånerammen. Du kan søke om å få et lån på mellom 10 000 og 500 000 kr. Hvor mye av lånerammen du benytter deg av og når er altså helt opp til deg.

Nedbetalingen er også fleksibel, men banken opererer med et obligatorisk minstebeløp. Hvor stort det månedlige minstebeløpet er vil avhenge av hvor mye av kreditten du har benyttet deg av. Du betaler kun rente for benyttet beløp, og den laveste nominelle renten er på 7,9 %. I likhet med alle andre banker på det norske markedet, fastsetter også Komplett Bank din endelige rente etter at de har kredittvurdert søknaden din. Videre må du betale et etableringsgebyr på mellom 490 og 1950 kr og et termingebyr på 35 kr. Nedbetalingstiden kan maksimalt være 5 år.

Pengene du låner kan du bruke til det du måtte ønske. De fleste av kundene hos Komplett Bank bruker det fleksible lånet til refinansiering, oppussing, kjøp av bil eller som en buffer i tilfelle det uforutsette skjer og skaper ekstra utgifter.

Selv om Komplett Bank tilbyr fleksible finansieringstilbud har den økte fleksibiliteten også medført høyere kostnader. Det påløper blant annet høye gebyrer og den laveste nominelle renten du kan oppnå er 7,9%. Det kan derfor lønne seg å søke finansiering gjennom Tjenestetorget Finans NO hvor din lånesøknad sendes ut til en rekke banker slik at du oppnår de gunstigste betingelsene. På den måten er det bankene som må konkurrere om å tilby det beste lånet fremfor at du betaler unødvendig mye for fleksibilitet.

Tjenestetorget_logo

Lånebeløp: 50 000 – 500 000 kr
Nedbetalingstiden: 1 – 15 år
Aldersgrense: 18 år

 

Forbrukslån Tjenestetorget💰

Folkets favoritt

✓ Du bestemmer selv hva du vil bruke pengene til

✓ Forbrukslån uten sikkerhet

Les mer ➜

Annonselenke

Eksempel: eff. rente 11,9 %, 150 000 o/5 år, kostnad: 46 000, totalt: 196 600 kr

Betalingsforsikring

Dersom du tar opp et lån hos Komplett Bank, har du også mulighet til å tegne en betalingsforsikring. Denne kan du tegne samtidig som du takker ja til lånet eller på et senere tidspunkt. Det finnes en del kriterier for denne forsikringen, som at du må ha fylt 18 år men ikke 66. Forsikringen hjelper deg med lånet ditt dersom det oppstår sykdom, arbeidsledighet eller du skulle falle fra.

Handlekonto hos Komplett Bank ASA

Det tredje tilbudet Komplett Bank har å tilby er en handlekonto. Her kan du rett og slett handle, og få utsettelse på betalingen i hele 14 dager. Du mottar varene før du har betalt for dem, og får en faktura hver måned. Tilbakebetalingen skjer i ditt eget tempo. Du velger selv om du vil betale hele fakturaen eller kun deler av den. Resten blir da overført til din handlekonto, og så betaler du altså litt hver måned. Den nominelle renten er fra 22 %.

Dette tilbudet gjelder foreløpig kun når du handler hos komplett.no, men det jobbes med å få flere samarbeidspartnere. Hos komplett.no har de dog et enormt utvalg av elektronikk og hvitevarer, og de er også kjente for sine mange gode tilbud.

Sparing på høyrentekonto

Alt handler ikke bare om å bruke penger, noe ganger må de også spares. Har du mye sparepenger kan du sette dem inn på en høyrentekonto hos Komplett Bank. Du får hele 2 % rente fra første krone, men det minste innskuddet er på 50 000 kr. Høyrentekontoen kan ikke inneholde mer enn 2 millioner kroner, som tilsvarer sikringsbeløpet. Alle norske banker er med i bankenes eget sikringsfond. Der sikres hver eneste kundes innskudd inntil et beløp på to millioner kroner. Går banken du har sparepengene i konkurs, får du tilbake sparepengene dine.

Du kan ta ut og sette inn penger så ofte du vil, og det følger ingen gebyrer med dette. Dersom du ønsker å spare penger med Komplett Bank søker du om en konto ved å bruke skjemaet du finner på hjemmesiden deres.

Kundeservice og nettside

Komplett Bank har en oversiktlig og brukervennlig nettside. Det er her du også finner søknadskjemaene, dersom du har lyst til å søke om lån, handlekonto eller kredittkort. Videre finner du et lite arkiv med artikler om personlig økonomi. På den måten kan du få mer kunnskap om bruk av både kredittkort og forbrukslån.

Det trekker litt ned at banken ikke er synlig med hvilke krav de stiller til deg som søker, og det er også litt negativt at kundeservice har korte åpningstider. Bortsett fra det opererer Komplett Bank innenfor gitte norske regler, og er en trygg bank å låne penger i. Du signerer på alle avtaler med din BankID, noe som gjør det hele trygt og sikkert.

Relaterte banker