Kredittlån i Norge

Kredittlån er nok den enkleste type lån og det som er hyppigst brukt blant nordmenn. Siden man faktisk har et kort tilknyttet kredittbeløpet, er det veldig lett å bruke det når som helst. Kredittbeløpet ligger der tilgjengelig hele tiden, uten at man trenger å betale renter før man bruker det. Man betaler kun renter på det beløpet man bruker og dessuten så slipper man å betale renter om man innbetaler før første frist.

ferratum bank

Lånebeløp: 1 000 – 50 000 kr
Løpetid: 3 – 58 måneder
Aldersgrense: 20 – 70 år
Betalingsanmerkning: Ikke

SØK LÅN NÅ💰

✓ Folkets favoritt

✓ Lån uten sikkerhet

✓ Gratis å søke

 Les mer ➜

Annonselenke

Låne eksempel: Ferratum Fleksikreditt: 48,17% effektiv rente, 30.000,-, o/12 mnd, 39,97% nominell rente, kostnad 6.494,72 kr. Total: 36.494,72 kr. Ingen minimum tilbakebetalingstid. Minste månedsavdrag 500,- eller 8% av lånebeløpet, hva enn som er størst.

klikklån

Lånebeløp: 10 000 – 70 000 kr
Nedbetaling 24 – 60 måneder
Aldersgrense: 21 år
Hvor populær: De siste 5 dagene har 298 personer valgt dette lånet

SØK SMÅLÅN NÅ💰

Svar på skjermen

Du kan bruke pengene som du vil

Hos KlikkLån kan du låne på den måten som passer deg best

Les mer ➜

Annonselenke

Representativt eksempel: eff. rente 27,20%, 25 000,-, o/5 år, kostnad 18 389,-, totalt 43 389,-.
Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

paymark finans

Lånebeløp: 10 000 – 70 000 kr
Nedbetaling: 24 – 60 måneder
Aldersgrense: 21 år
Hvor populær: De siste 5 dagene har 381 personer valgt dette lånet

SØK OM PRIVATLÅN💰

✓ Betal ned lånet når som helst

✓ Du bestemmer selv hva du vil bruke pengene til

✓ Privatlån uten sikkerhet

Les mer ➜

Annonselenke

Representativt eksempel: eff. rente 25,51%, 35 000,-, o/5 år, kostnad 24 104,-, totalt 59 104,-.
Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

ViiGA lån

Lånebeløp: 10 000 – 70 000 kr
Nedbetaling: 24 – 60 måneder
Aldersgrense: 21 år
Hvor populær: De siste 5 dagene har 303 personer valgt dette lånet

SØK OM MIKROLÅN💰

Fast månedlig ytelse

✓ Bruk pengene til hva du vil

Det kreves ikke sikkerhet for lånet

Les mer ➜

Annonselenke

Representativt eksempel: eff. rente 26,90%, 25 000,-, o/5 år, kostnad 18 160,-, totalt 43 160,-.
Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

thorn lån

Lånebeløp: 10 000 – 70 000 kr
Løpetid: 24 – 60 måneder
Aldersgrense: 21 år
Betalingsanmerkning: Ikke

SØK PrivatLån💰

✓ Ikke krav om sikkerhet for lånet

✓ Du får pengene på kontoen din samme dag

✓ Individuell kredittvurdering basert på søknaden din

Les mer ➜

Annonselenke

Representativt eksempel: eff. rente 23,59%, 70 000,-, o/5 år, kostnad 44 478,-, totalt 114 478,-.
Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

Slik fungerer et kredittlån

kredittlånNår man har få et kredittlån så er dette beløpet disponibelt hele tiden. Man kan enten bruke pengene med kredittkortet som medfølger kontoen eller overføre til andre brukskontoer. Når man først har brukt de første kronene eller overført det første beløpet, vil det påløpe renter om man ikke betaler dette inn igjen før fristen.

Det følger med veldig mange fordeler ved å bruke kredittkort. Det gjelder altså å bruke kredittkortet rentefritt ved å betale det inn igjen før renter påløper.

Fordeler

 • Forsikret mot svindel ved netthandel.
 • Cashback eller bonuspoeng.
 • Sikkerhet med alltid penger tilgjengelig.
 • Ingen renter før man bruker.
 • Slipper renter ved innbetaling før betalingsfrist.
 • Reklamasjonsrett.
 • Gunstige rabatter.
 • Reiseforsikring og andre forsikringer.

Beste kredittlån

Det finnes ekstremt mange banker som tilbyr kreditt og mange har veldig gunstige avtaler på kredittkortene deres. Mange kredittkort har et poengsystem hvor man opparbeider seg poeng ved å bruke det. Disse poengene kan deretter byttes i gratis fly, hotell, rabatter og annet. I tillegg er det mulig hos mange å oppgradere kortet til mer eksklusive kort som gir enda lavere rente, bonus og poeng.

Før man skal søke kredittlån kan det være lurt å undersøke rundt alle disse tingene for å finne det som er mest gunstig for deg. Om man for eksempel er ute å reiser veldig mye så kan et kredittkort med flybonus være smart. Her er det mulig å tjene opp poeng og bruke disse til gratis fly og hotell, noe som går rimelig raskt om man flyr mye.

Kredittlån uten sikkerhet

Hvor mye man kan få i kreditt avhenger av personlig informasjon som blir innhentet som avgjør betalingsevnen og kredittverdigheten, hovedfaktorene her er inntekt og gjeld. Det stilles dermed ingen krav til sikkerhet når man skal søke om kredittlån. Det er mulig å stille sikkerhet, men det er som regel aldri nødvendig.

Alle banker og andre lånetilbydere i Norge er pålagt å utføre en kredittsjekk av alle som skal ta opp hvilken som helst lån. Men, et kredittlån er ikke et lån med en nedbetalingsplan og påløpende renter. Det er rett og slett et lån som man får tilgjengelig til å disponere når man vil. Dette gjør at om man først har fått et kredittlån så trenger man ikke ytterligere kredittsjekker før man bruker det. Om man ikke bruker av lånet, vil det heller ikke koste noe å ha det.

Billigste kredittlån med lav rente

Når man skal ha kredittlån så er det faktisk ikke rentene som har mest å si. De aller fleste bruker kredittkort på grunn av alle fordelene som medfører og betaler alltid inn brukt kreditt før betalingsfrist for å slippe renter. Det man heller burde se på er fordelene kredittkortet har, som cashback prosent, bonuspoeng, forsikringer osv.

Kredittkort er ikke ment for å utføre store betalinger for å så få en nedbetalingsplan på dette. Det foreligger ofte høye renter på kredittlån, noe som varierer fra 6-30%, med de fleste rundt 20%. Så det fungerer dårlig til større kjøp som bil, oppussing og båt, med mindre man betaler også dette tilbake før betalingsfrist.

Samle kredittlån

Dersom man har mange ubetalte kredittlån som har gått helt til en nedbetalingsplan, kan det være lurt å refinansiere disse. Det gjør man ved å ta opp et større lån for å innfri alle smålånene. Å refinansiere kredittlån er veldig lurt siden renten er veldig høy og nedbetalingstiden er kort. Om man skal ha et større lån med nedbetalingstid burde man velge andre lån som billån, oppussingslån eller andre forbrukslån.

Ofte stilte spørsmål og svar

Hva er kredittlån?

Et kredittlån er et lån man kan søke om som har et kredittkort tilknyttet. Denne typen lån koster ingenting å ha før man faktisk bruker av kreditt saldoen. Man slipper dessuten renter om man innbetaler den brukte kreditten før betalingsfristen. Kredittlån er veldig populære på grunn av alle fordelene et kredittkort har, som blant annet cashback, bonuspoeng og forsikringer.

Er det lurt å ha kredittkort?

Om man er flink til å betale inn på kredittlånet før det påløper renter så kan det være veldig gunstig å ha kredittkort. Ved å bruke et kredittkort så forsikrer man seg mot svindel, man får reklamasjonsrett på varer eller tjenester som ikke blir levert eller er ødelagt, reiseforsikring og andre forsikringer, cashback, bonuspoeng og sikkerhet ved å alltid ha låne penger tilgjengelig.

Hvilke kredittkort er best?

Dette kommer helt ann på personlig bruk. Om man er ute å reiser mye så kan det være lurt med et kredittkort med bonuspoeng som gir gratis fly. Det samme kan sies om hotell, om man er ofte på hotell så vil disse bonuspoengene bygges opp raskt og man kan dermed få gratis overnatting ved bruk av disse poengene.

Er det noen ulemper med kredittlån?

Ja det er flere ulemper ved å ha kredittlån. Ulemper med kreditt:

 • Vanskelig å begrense forbruker med tilgjengelig kreditt.
 • Dyrt i lengden om man ikke innbetaler innen betalingsfrist.
 • Lånet blir regnet med som gjeld selv om man ikke har brukt av kreditten, noe som gjør at man kan få mindre boliglån eller andre lån.