SMS lån på minuttet

Få SMS lån på minuttet i Norge

Det kan være flere årsaker til at man trenger raskt tilgang på kontanter. Uforutsette kostnader, fristende tilbud eller en investering som man bare må slå til på. Dessverre tar det ofte noen dager fra man søker til pengene står på konto dersom du søker om forbrukslån. Da kan et SMS lån på minuttet være tingen. Dette er små lån på mellom 1.000,- og 40.000,- som kan betales ut på dagen selv om du skulle hatt betalingsanmerkninger. 

De fleste aktørene som tilbyr SMS lån på minuttet i Norge betaler ut pengene samme dag som du sender inn søknaden. Hos noen banker kan du få pengene så raskt som 1 time etter at søknaden har blitt behandlet. Dette betyr at du raskt får den kjøpekraften du trenger og kan slå til når det trengs. 

Hva er SMS lån på minuttet?

SMS lån er en form for usikret gjeld med svært lave krav for innvilget søknad. Dette betyr at mange kan oppnå et SMS lån når andre banker har gitt avslag på søknaden din. Dersom du har betalingsanmerkninger som har stått i veien for en lånesøknad, kan SMS lån på minuttet være det du trenger. Lånet vil gi deg pengene du trenger for å innfri betalingsanmerkninger, før du deretter kan søke om det aktuelle lånet på nytt..

Det viktigste å huske med SMS lån og andre smålån er at det er tiltenkt som kortsiktig finansiering. Av den grunn har lånene svært høy effektiv rente, men passer du på å innfri lånet tidsnok kan det være et nyttig verktøy. I Norge har SMS lån et svært dårlig rykte og vi hører stort sett bare om det på Luksusfellen. Årsaken til dette er nettopp det at man kan ta opp et SMS lån selv om man har betalingsanmerkninger. Mange som har en utfordrende privatøkonomi har derfor valgt SMS lån, men ikke fulgt anbefalingene om å betale det ned raskest mulig. Vi skal derfor se nærmere på noen viktige huskeregler for deg som skal søke SMS lån på minuttet. 

5 Tips før du søker SMS lån

  1. Ikke søk om mer enn nødvendig – SMS lån som all annen usikret gjeld er svært kostbart. Du bør derfor ikke søke om mer enn nødvendig. Har du et bevisst formål med lånet så søk om akkurat det beløpet du trenger. 
  2. Refinansier SMS lånet om mulig – Dersom du ser at du ikke klarer betale ned hele lånet så raskt som planlagt, forsøk å refinansiere gjelden. På denne måten vil gi få langt bedre vilkår, samt et lån som er bedre egnet for langsiktig nedbetaling. 
  3. Vær kritisk til SMS lån på minuttet – Selv om SMS lån kan være et nyttig verktøy, bør du være kritisk til hvem du låner fra. Det finnes nemlig en lang rekke useriøse aktører som tilbyr rask utbetaling, men som deretter tar langt over snittet i renter og gebyrer. Sammenlign derfor flere aktører og gjør de nødvendige undersøkelsene før du inngår en låneavtale. 
  4. Gjennomfør en vurdering av privatøkonomien din – Noe av det viktigste man kan gjøre før man tar opp noen form for gjeld, er å vurdere egen økonomi. Forsikre deg om at du har en økonomi som kan håndtere den nye gjelden før du tar opp lån.
  5. Sammenlign effektiv rente, ikke nominell rente – Når du skal finne det billigste lånet er det viktig å sammenligne på riktig grunnlag. Du bør alltid ta høyde for å sammenligne effektiv rente, ikke nominell rente. Grunnen til dette er at mange banker legger på en del kostnader utenom nominell rente og grunnlaget blir derfor feil. 

Hvordan finne det beste lånet

Når du skal søke om SMS lån på minuttet, eller annen usikret gjeld er det viktig å ta seg tiden til å undersøke markedet. Mange har en hensikt med lånet og lar seg derfor fort rive med av rask utbetaling. Dette kan føre til at du blir sittende igjen med et unødvendig dyrt lån som du etterhvert må refinansiere. 

Du bør derfor innhente tilbud fra flere banker, eller i det minste sammenligne vilkår. I vår oversikt over mikrolån kan du raskt og enkelt se hva forskjellige aktører tilbyr sine kunder. Dette gjør at du enklere kan ta et godt valg og finne det lånet som passer din privatøkonomi best. 

Søke lån med betalingsanmerkning

Dersom du har forsøkt å søke om lån med betalingsanmerkning vil du raskt oppleve at dette er svært vanskelig. De aller fleste banker gir automatisk avslag etter at de oppdager en betalingsanmerkning i en kredittsjekk. Det er nettopp i slike situasjoner at et SMS lån på minuttet kan være et godt alternativ. Aktører som tilbyr smålån stiller gjerne mindre strenge krav for å få innvilget en søknad. Vi skal derfor se litt nærmere på hvorfor et SMS lån på minuttet kan være en god løsning. 

Bli kvitt betalingsanmerkning med SMS lån

Har du søkt om lån med betalingsanmerkninger vil du mest sannsynlig oppleve å få et avslag. Da kan et SMS lån på minuttet være et nyttig verktøy. Her kan du søke om det lånet du trenger for å innfri betalingsanmerkninger, før du deretter søker om det opprinnelige lånet på nytt. Du kan bake SMS lånet inn i det nye lånet slik at du får lavere effektiv rente og bare trenger betale ned på et lån. 

Hvorfor kan man få SMS lån med betalingsanmerkning?

Fordelen med et SMS lån er at det er små beløp du søker om. Dette gjør at bankene stiller lavere krav for å innvilge en søknad og du har derfor økt sannsynlighet for å få godkjent en søknad. Tilbydere av SMS lån på minuttet kan ha raskere utbetaling ettersom de benytter seg av maskinell behandling. I tillegg har de langt mindre bruk av kredittvurderinger. Så lenge du kan vise til fast inntekt og oppfyller kravene for å ta lån i Norge vil du kunne forvente at lånet betales ut samme dagen. 

Prøv SMS Lån på minuttet om banken sier nei

De færreste av oss søker om lån uten at vi har et behov for ekstra penger eller finansiering. Det kan derfor være svært frustrerende når banken gir avslag på en søknad. Da kan det være godt å vite at det finnes noen alternativer som innvilger lån selv etter at vanlige banker sier nei. Dette er gjerne aktører som tilbyr smålån, eller SMS lån. 

Uansett om du har behov for å bli kvitt en betalingsanmerkning, øke egenkapitalen eller søke om et tilleggslån kan SMS lån være løsningen. Fordelen er at du kan få SMS lån på minuttet. Dette gjør at du raskt kan rette opp i privatøkonomien din og få den fleksibiliteten du trenger. Som vi nevnte ovenfor er SMS lån et utmerket verktøy til å bli kvitt betalingsanmerkninger, før du deretter søker om refinansiering. 

Smålån som en del av refinansiering

Dersom du skal samle dyre lån i en refinansiering vil du være avhengig av å få innvilget et nytt lån. Dersom du har betalingsanmerkninger kan det være utfordrende å finne en bank som er villig til å innvilge et nytt lån. Derfor velger mange å først ta opp et SMS lån før de søker om refinansiering. Da kan de innfri eventuelle betalingsanmerkninger før de inkluderer SMS lånet i refinansieringen etterpå. På denne måten sikrer du bedre vilkår og et lån som er mer egnet for langsiktig nedbetaling.