Hvordan få hurtiglån uten kredittsjekk

Man kan komme i mange ulike situasjoner hvor man trenger raske penger. Det er mye som kan skje og ikke alle har en stor buffer til å kunne punge ut for uforutsette regninger. Da kan det være til stor hjelp å ha muligheten til å ta hurtiglån på dagen.

Mange banker tilbyr også hurtiglån uten kredittsjekk, men bankene som tilbyr dette er ofte svenske banker eller andre utenlandske banker. I Norge er det ikke mulig å få lån uten at banken tar en kredittsjekk, dette er fordi banken tar en viss risiko når de låner ut penger og vil med sikkerhet vite at kunden har betalingsevne. Dessuten så har det blitt lovfestet at alle norske banker skal foreta en kredittsjekk av alle kunder som søker lån.

ferratum bank

Lånebeløp: 1 000 – 50 000 kr
Løpetid: 3 – 58 måneder
Aldersgrense: 20 – 70 år
Betalingsanmerkning: Ikke

SØK LÅN NÅ💰

✓ Folkets favoritt

✓ Lån uten sikkerhet

✓ Gratis å søke

 Les mer ➜

Annonselenke

Låne eksempel: Ferratum Fleksikreditt: 48,17% effektiv rente, 30.000,-, o/12 mnd, 39,97% nominell rente, kostnad 6.494,72 kr. Total: 36.494,72 kr. Ingen minimum tilbakebetalingstid. Minste månedsavdrag 500,- eller 8% av lånebeløpet, hva enn som er størst.

klikklån

Lånebeløp: 10 000 – 70 000 kr
Nedbetaling 24 – 60 måneder
Aldersgrense: 21 år
Hvor populær: De siste 5 dagene har 298 personer valgt dette lånet

SØK SMÅLÅN NÅ💰

Svar på skjermen

Du kan bruke pengene som du vil

Hos KlikkLån kan du låne på den måten som passer deg best

Les mer ➜

Annonselenke

Representativt eksempel: eff. rente 27,20%, 25 000,-, o/5 år, kostnad 18 389,-, totalt 43 389,-.
Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

thorn lån

Lånebeløp: 10 000 – 70 000 kr
Løpetid: 24 – 60 måneder
Aldersgrense: 21 år
Betalingsanmerkning: Ikke

SØK PrivatLån💰

✓ Ikke krav om sikkerhet for lånet

✓ Du får pengene på kontoen din samme dag

✓ Individuell kredittvurdering basert på søknaden din

Les mer ➜

Annonselenke

Representativt eksempel: eff. rente 23,59%, 70 000,-, o/5 år, kostnad 44 478,-, totalt 114 478,-.
Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

Hva er hurtiglån?

hurtiglån uten kredittsjekkEt hurtiglån er ikke en egen type lån, men heller en betegnelse på et forbrukslån som blir raskt utbetalt. Det er ikke alle banker som tilbyr hurtiglån, eller hvertfall ikke markedsfører det som hurtiglån. De fleste banker tilbyr forbrukslån og det kan være lurt å sjekke opp i hvor lang tid disse bruker, fordi noen ganger er det rask utbetaling uten at lånet heter hurtiglån.

Hurtiglån kan variere fra alt mellom 5 000 kr til 500 000 kr. Når pengene har blitt utbetalt så er det ingen begrensing på hva pengene kan brukes til. Forbrukslån kan brukes til hva som helst, det kan være regninger, reise, bil, mat etc. Det kan likevel være lurt å være fornuftig og ikke ta opp et forbrukslån for å kjøpe bil, dette har man billån til. Ta heller aldri opp lån man vet man ikke klarer å betjene, dette kan føre til en ond sirkel man aller helst aldri vil havne i.

Hurtiglån med lav rente

Det å ta et hurtiglån kan sammenlignes med å ta hvilket som helst annet lån, forskjellen er at hurtiglån ofte er lavere summer og blir utbetalt raskt. Når man skal prøve å få en lav rente på et lån så er det flere ting man burde gjøre. I første omgang burde man sjekke med mange banker om akkurat det samme lånet. På denne måten kan man sammenligne renten på lånet, samt betingelser og vilkår.

Når man har funnet en bank som tilbyr et gunstig lån med forholdsvis lav rente og gode betingelser, så må man forsikre banken for å få ned renten ytterligere. Det som menes med å forsikre banken er å vise til en god kreditt, betjeningsevne og eventuelt stille mer sikkerhet. Ved å stille sikkerhet i form av bolig, medlåntaker eller annen formue vil ofte gi stor forskjell på renten. Nedbetalingstid kan også utgjøre en viss forskjell, så lek gjerne rundt med en lånekalkulator for å se hva som blir mest gunstig.

Hvem kan få hurtiglån på dagen?

Det er en grunn til at det heter hurtiglån, nemlig fordi lånet blir utbetalt raskt. Det er heller ingen garanti for at man får et hurtiglån utbetalt på dagen, men det er mulig. Om det er veldig viktig å få lånet samme dag så anbefales det å søke veldig tidlig på dagen. Banker har vanlige åpningstider på dagen, som vil si at lånesøknader blir behandlet kun på dagtid. Om man er heldig med at det er lite trafikk og henvendelser i banken, så kan en lånesøknad bli ferdigbehandlet samme dagen som en kunde søker.

Det kommer også veldig an på hvor stor lånesummen er, mindre summer har vanligvis kortere behandlingstid. Det man selv kan gjøre på forhånd er å ha alle papirer klare og ringe sin egen rådgiver for å få fortgang i saken. Om man forklarer situasjonen så er ofte banken veldig behjelpelig og fremskynder kanskje saken din så du kan få kontroll på det økonomiske.

Hurtiglån 5 000 – 500 000 kr

Siden hurtiglån har rask behandlingstid og utbetales til kunden raskt, så er den vanlige lånesummen på hurtiglån mellom 5 000 kr og 500 000 kr. Om man skal ta en hurtiglån på øverste grense så vil nok også dette ta litt lenger tid enn om man kun skal låne småsummer. Dette er fordi banken tar en større risiko ved å låne ut større summer og må derfor bruke litt lenger tid med saksbehandlinger for å vurdere om kunden har tilstrekkelig med inntekt, sikkerhet og kredittscore.

Ofte stilte spørsmål og svar

Hva er det billigste hurtiglån?

For å få til et hurtiglån med lav rente så burde man søke i mange banker for å så sammenligne prisene. Det er også viktig å ha en god kreditt og eventuelt stille ekstra sikkerhet så renten går ned ytterligere.

Kan man få hurtiglån Norge?

Ja det er mange norske banker som tilbyr hurtiglån. Det man ikke kan få i Norge er lån uten kredittsjekk. Alle norske banker må foreta en kredittvurdering av alle kunder som søker lån, dette er fordi det er en lovfestet regulering som banker er pålagt å følge.

Kan jeg få hurtiglån med betalingsanmerkning?

Når man søker lån så vil banken foreta en kredittsjekk av deg. På denne kredittsjekken vil de se at du har en betalingsanmerkning og vil deretter vurdere saken ut i fra alvorlighetsgraden av anmerkningen eller om du klarer å få slettet den. Noen banker er veldig strenge og vurderer ingen lånesøknader hvor kunden har betalingsanmerkninger. Det man kan gjøre som kunde er å prøve å få slettet anmerkningene ved å innfri det man skylder, eller ved å refinansiere.

Kan man ta hurtiglån og få penger samme dag?

Et hurtiglån utbetales vanligvis veldig raskt, men det kan ta noen dager i verste fall. Om man søker tidlig på dagen og har alle opplysninger klare så kan man være heldig å få pengene utbetalt samme dag. For å få fortgang i saken kan man også ringe sin egen rådgiver og gi opplysningene direkte over telefonen.