Søk lån med lav rente

Når man skal ta opp et lån så er renta på lånet selvsagt en stor faktor på hvor dyrt lånet kommer til å bli. Å få til en lav rente er viktig for at lånet skal bli så billig som mulig. Det finnes flere måter å få til en god avtale med banker og disse skal vi se litt nærmere på her. Det er også viktig å bemerke seg at nedbetalingstiden er vel så viktig som kostnaden på lånet. Et lån med veldig kort nedbetalingstid vil naturligvis gi lavere rente, men hele målet her er å få lån med lav rente på vanlig nedbetalingstid.

Kunnskap om hvordan man kan søke om lån til lav rente og til og med få renten ned etter man har fått lån eller om man har lån fra før, vil hjelpe deg med å redusere kostnadene.

ferratum bank

Lånebeløp: 1 000 – 50 000 kr
Løpetid: 3 – 58 måneder
Aldersgrense: 20 – 70 år
Betalingsanmerkning: Ikke

SØK LÅN NÅ💰

✓ Folkets favoritt

✓ Lån uten sikkerhet

✓ Gratis å søke

 Les mer ➜

Annonselenke

Låne eksempel: Ferratum Fleksikreditt: 48,17% effektiv rente, 30.000,-, o/12 mnd, 39,97% nominell rente, kostnad 6.494,72 kr. Total: 36.494,72 kr. Ingen minimum tilbakebetalingstid. Minste månedsavdrag 500,- eller 8% av lånebeløpet, hva enn som er størst.

klikklån

Lånebeløp: 10 000 – 70 000 kr
Nedbetaling 24 – 60 måneder
Aldersgrense: 21 år
Hvor populær: De siste 5 dagene har 298 personer valgt dette lånet

SØK SMÅLÅN NÅ💰

Svar på skjermen

Du kan bruke pengene som du vil

Hos KlikkLån kan du låne på den måten som passer deg best

Les mer ➜

Annonselenke

Representativt eksempel: eff. rente 27,20%, 25 000,-, o/5 år, kostnad 18 389,-, totalt 43 389,-.
Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

paymark finans

Lånebeløp: 10 000 – 70 000 kr
Nedbetaling: 24 – 60 måneder
Aldersgrense: 21 år
Hvor populær: De siste 5 dagene har 381 personer valgt dette lånet

SØK OM PRIVATLÅN💰

✓ Betal ned lånet når som helst

✓ Du bestemmer selv hva du vil bruke pengene til

✓ Privatlån uten sikkerhet

Les mer ➜

Annonselenke

Representativt eksempel: eff. rente 25,51%, 35 000,-, o/5 år, kostnad 24 104,-, totalt 59 104,-.
Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

ViiGA lån

Lånebeløp: 10 000 – 70 000 kr
Nedbetaling: 24 – 60 måneder
Aldersgrense: 21 år
Hvor populær: De siste 5 dagene har 303 personer valgt dette lånet

SØK OM MIKROLÅN💰

Fast månedlig ytelse

✓ Bruk pengene til hva du vil

Det kreves ikke sikkerhet for lånet

Les mer ➜

Annonselenke

Representativt eksempel: eff. rente 26,90%, 25 000,-, o/5 år, kostnad 18 160,-, totalt 43 160,-.
Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

uno score

 

✓ Sjekk din kredittscore fra 0-1000

 

Sjekk Din Kredittscore

Annonselenke

Les mer ➜

Forbrukslån med lav rente

lån med lav renteForbrukslån er ikke akkurat den typen lån som forbindes med lav rente. Ofte er renten på denne type lån betraktelig høyere enn lån som låses til et spesifikt objekt, som billån, boliglån eller oppussingslån.

Forbrukslån er penger som kan brukes må hva som helst og banken vil derfor ikke ha noe sikkerhet på lånesummen dersom noen ikke betaler. På grunn av dette er vanligvis renten mye høyere, med mindre man benytter seg av tipsene nedenfor.

Når man skal ta opp et forbrukslån så er det viktig å ikke ta forhastede avgjørelser. Søk forbrukslån med lav rente ved å søke i mange forskjellige banker. Deretter kan man se på alle tilbudene som kommer tilbake og velge den banken som tilbyr lavest rente.

For å gjøre hele denne prosessen enklere, anbefales det å bruke en låneagent som gjør denne jobben for deg. Låneagenter koster ingenting, da de får pengene sine av banken de referer deg til.

Slik får du lavere rente på forbrukslån

Her er flere tips som kan hjelpe deg med å få lavere rente på forbrukslån. Det første og viktigste er at man søker i mange banker eller benytter seg av en låneagent som prøver å skaffe en god avtale til deg. Men det er ikke alltid man får en god avtale tilbake uansett. Dette kan være på grunn av lånesum, lav inntekt, høy gjeld eller andre ting.

Søk sammen med noen

En medlåntaker gjør at banken tar betraktelig mye mindre risiko, da det står en person til som kan dekke lånet om det ikke blir betalt. Til gjengjeld for dette får man også lavere rente.

  • Større sjans for å få lånet innvilget.
  • Kan låne høyere sum enn om man er alene.
  • Mulighet til å få lavere rente.

Høyere lånesum kan gi lavere rente

Man burde aldri låne mer enn man trenger, for dette kommer alltid til å bli dyrere. Men, i noen tilfeller kan det lønne seg å låne mer for å få lavere rente. Dette kan være f.eks. når

  • Man har forbrukslån fra før – her kan det være lurt å låne det man trenger, i tillegg til summen som trengs for å innfri det gamle lånet. Det lønner seg alltid å ha mindre antall lån, så et lån er mye bedre enn to. Dette gjør også at man kan få lavere rente på det nye lånet, enn hvis man skal ha et nytt lån samtidig som man har en gammelt liggende.
  • Hvis både du og partneren trenger penger – dersom du og partneren din trenger 50 000 kr, så lån heller 100 000 kr sammen og del pengene. Om begge skal låne 50 000 kr hver så vil dette øke kostnadene ekstremt mye i motsetning til å ha et lån på 100 000 kr sammen. En høyere lånesum har vanligvis lavere rente, i tillegg til at dere kan få en lavere rente ved å være to.

Søk lån med sikkerhet

Selv om man kan klare å få lån uten sikkerhet med lav rente, så vil det alltid lønne seg å stille noe til sikkerhet. Dette kan f.eks være egen bolig, kausjonist eller egenkapital. Når banken får mye sikkerhet så vil de til gjengjeld tilby billige lån med lav rente.

Belåningsgraden man har fra før spiller også en stor rolle. Det er viktig å ikke bli overbelånt så man ikke klarer å betjene kostnadene. Om man har stilt egen bolig til sikkerhet og ikke betaler, kan banken tvangsselge boligen din for å få tilbake pengene du skylder.

Ofte stilte spørsmål og svar

Hvordan få kreditt lån med lav rente?

Kredittlån har ofte veldig høye renter. Det beste man kan gjøre her er å sammenligne mange forskjellige kredittkort fra ulike banker. Deretter velge det med laveste rente og mest gunstig avtale. Det er viktig å bemerke seg at det kan ligge andre skjulte gebyrer og avgifter på avtaler som virker for gode til å være sant.

Undersøk nøye hva avtalene innebærer og velg det beste. Det må også sies at kredittkort ikke burde stå ubetalt over lengre tid. I verste fall må man betale minimumsgrensen pr. måned, men det smarteste er å bruke kredittkort som en sikkerhet og betale tilbake før det påløper renter.

Hvordan få lån 50000 lav rente?

Om man vil ta et forbrukslån på 50 000 kr så er det gode sjanser for å få til en bra rente. Søk i mange ulike banker eller benytt deg av en låneagent som finner en god avtale for deg. Hvis avtalen ikke er god nok så kan man ha en medlåntaker, stille sikkerhet eller slette andre lån før man søker på nytt. Alle disse tingene vil hjelpe deg med å få en lavere rente.

Burde jeg refinansiere lån med lav rente?

Det kommer an på størrelsen på lånet og hvor mange lån man har. Om man har veldig mange små lån med lav rente så vil det beste være å prøve å innfri alle disse uten refinansiering lav rente. Det kan også være lurt å samle smålån i et større lån med lavere rente. Om man kun har ett stort lån med lav rente, så trenger man ingen refinansiering med mindre man klarer å få en enda bedre rente.

Er det mulig å få lån uten sikkerhet lav rente?

Ja, her er det mange faktorer som spiller inn. Inntekt, formue, betjeningsevne og gjeld er noen av tingene banker ser på når de skal vurdere først om lånet skal bli innvilget, så hvilket rente du skal få.

Om man ikke har noe gjeld fra før, har god inntekt, god kreditt og har betalt alle regninger i tide så vil det være store sjanser til å få billig lån med lav rente. Det er også viktig å søke i mange ulike banker og ikke bare ta det første og beste man ser om man har lyst til å få lån med lav rente.