Ferratum

 

ferratum bank

  • Låne 1000-20.000kr
  • Rentefri første måneden
  • Fleksibel kreditt eller instant lån

 

Ferratum er en av de mer etablerte selskaper som tilbyr raske sms lån til det norske markedet. De startet sin virksomhet i 2005 og var det første selskapet til å tilby mobile lån løsninger. I dag er selskapet i over 20 land og har ca 270 ansatte.

En av grunnene til at Ferratum vokst så sterkt kan være fordi de tilbyr en gratis lån for alle nye kunder. Dette er for å kunne teste sine tjenester, og forhåpentligvis komme tilbake til den dagen du trenger å låne igjen. I dag har de begge en klassisk instant lån og en rask kreditt.

 


Størrelse og amortisering

Credit Ferratum

Ferratum Credit er en fleksibel kreditt som kan sammenlignes med et kredittkort. Du betaler bare for den delen av valgt å bruke kreditt. Du kan søke om kreditt i 1000-1020 000kr

Amortisering Kravet er 10% av lånebeløpet per måned, i tillegg til renter, men minst 300 NOK. Kreditten er da alltid forbli. Hvis du ønsker å bruke kreditt igjen derfor trenger ingen ny søknad gjennomføring.

Minimum nedbetalingstid er 5 måneder og i 377 måneder.

Micro Ferratum

Beløpet som kan lånes er 500-4000kr. Mange kredittkort selskaper tilbyr instant lån tilbyr høyere beløp. Men de som ønsker et større lån enn 5000kr kan alltid velge Ferratum Credit. En form for lån som er bedre på mange måter – ikke minst dagens rentenivå. Tilbakebetaling er alltid gjort i en måned.

Rask lån er ikke veldig fleksible når det kan bare låne 5000 NOK og nedbetalingstid er alltid 30 dager. Men med Ferratum Credit opprettet en mye større fleksibilitet. Således er enda høyere grad gitt.


Rentesats

Credit Ferratum

Renten er 195,52% (månedlig rate på 9,45%). En svært høy årlig rente, noe som betyr at dette er bare en kreditt som skal brukes i små mengder i en svært kort tid. Men selv om kreditten er brukt på denne måten, det er billigere alternativer på markedet.

Eksempelet som gir 6 000 kr og smelle den i en måned betale 1417,50kr. Det er på linje med mange andre selskaper som tilbyr mindre fleksibel kreditt. Men det er langt fra Credway som har månedlig rente på 2,42%. Sammenlignet med andre kreditt få gjennomsnittet. Sammenlignet med renten på lønning lån, de imidlertid svært god score.

Hvis et uttak finner sted på 2000 NOK og dette er tilbakebetalt etter 30 dager, koster det 189kr. Billigere enn den absolutte majoriteten av lønning lån, men dyrere enn mange overtrekk.

Micro Ferratum

Hvis Ferratum Credit er en relativt god service dagens rente kan ikke det samme sies om Micro. Å låne 4000kr en måned koster NOK 1000 i renter som er blant det høyeste i bransjen. Det betyr en månedlig rate på 25%, som er hva du betaler det beløpet. Renten er mye bedre alternativ. Ikke minst sin egen kreditt.

Lån 4000kr i måneden på Micro – betal 1000NOK

Lån 4000kr i måneden Credit – Betal 298kr


Velge Micro eller kreditt?

Ser bare på bekostning, er valget enkelt. Deretter Credit betydelig billigere. Men det finnes også andre aspekter. Personen som vanligvis har problemer med lån og høye lånekostnader bør i hovedsak velge raske lån. Det er et krav at hele beløpet skal betales i måneden. Et krav som faktisk gjør økende vilje til å betale tilbake. På Credit kan velge å betale kun 10% av lånebeløpet, men det betyr at mange er tiltrukket av bare betale den og gjøre nedbetalingstid lengre. Men jo lenger avskrivningsperioden vil snart kreditere dyrere enn Micro.
Uansett hvilken av lån tatt ut, er det viktig å betale innen en / to måneder. Ellers de samlede kostnadene høye.


Ta lån Ferratum

Med to store enkle kontroller du fyller inn det beløpet du ønsker å låne og hvor mange dager du ønsker å betale tilbake lånet. Et stort pluss, selskapet for klarhet i gjeldende rente og fakturering synlig rett under disse kontrollene.

Hvis et lån, for eksempel tatt 5000kr og dette må betales tilbake i løpet av 60 dager, vil APR 767,1%, og du tilbakebetale lånet gjennom to separate regninger, hver er 3250kr. Man må være betalt innen 30 dager, og den andre i løpet av 60 dager.

Dette er eksemplarisk informasjon som virkelig viser kunden hva de skal gjøre.

Deretter fyller navn, e-postadresse og telefonnummer. Kravet er at du må ha en egen linje på telefonen at lånet vil bli betalt.

Påføring og muligens få lån gitt er svært rask og svarene sendes via SMS til låntakeren dersom lånet er gitt. Vanligvis tar ikke mer enn 15 min.


Krav

  • Gjeld Aldo er kanskje ikke den Enforcement Authority
  • sertifikat 21
  • Betalings Merknader kan være greit
  • Du må være registrert i Norge
  • En erklært inntekt må være (Hva?)

I forhold til, for eksempel personlige lån, krav til den som låner mye lavere ved instant lån. Selv om dette betyr en større risiko for långivere, men det kompenseres med høyere rente.


Raske fakta:

Studielånet? Ja. Maksimalt seks kreditt historie er. De må være minst 6 måneder gammel

Lån med kontroll? Ja. Det er Creditsafe brukes

Helgutbetalningar? og

Lån for folk under 20 år? Nei. sertifikat 21


Oppsummering

Å Ferratum er en av de store selskapene i SMS-lån i Norge er ikke bare en tilfeldighet. Å tilby et lån uten renter eller gebyr er et klart pluss. På denne måten kan du unngå lånekostnader for første gang et lite lån må være signert.

De mottar også sterke pluss poeng for sin klarhet mot låntakeren. Det vises hele tiden veldig tydelig hva renten vil bli og hvordan lånet vil bli tilbakebetalt. Alt for å unngå misforståelser eller at folk tar lån egentlig ikke råd.

Ulempen er den høye renter de tilbyr på Micro. Den veier imidlertid noe bedre renter og mer fleksibel løsning på kreditt.