Aros Finans

Aros Finans gir ut private lån til kunder i Norge og Sverige. Det er Axo Finans som markedsfører tjenesten Aros finans, og alle lånesøknader sendt gjennom Aros Finans vil bli behandlet og vurdert av Axo Finans. Aros Finans er først og fremst en sammenligningstjeneste som vurderer hvilke lån du kan få fra 15 ulike banker i ditt hjemland. Aros Finans hjelper deg rett og slett med å finne det aller beste lånet for deg til de beste vilkårene, og en ekstra bonus er at du ikke trenger å gjøre timevis med research.

Ved å sende inn en lånesøknad gjennom Aros Finans lar du långiverne konkurrere om deg, og det setter deg som kunde i en posisjon hvor du kan velge forbrukslån fra øverste hylle. Aros Finans hjelper deg med å oppfylle dine største drømmer, uansett om det er en oppgradert bolig eller en reise jorden rundt.

Søker du om lån i løpet av en arbeidsdag vil du motta svar på søknaden nærmest med en gang. Det er helt gratis og uforpliktende å søke om et forbrukslån gjennom Aros Finans. Du trenger ikke å være bekymret for skjulte gebyrer og ekstra kostnader, og du forplikter deg ikke til noe før du har signert på en låneavtale.

Slik søker du lån gjennom Aros Finans

Det er en relativt enkel og effektiv prosess å søke om et forbrukerlån gjennom Aros Finans. Når du kommer inn på hjemmesiden deres velger du først om du skal søke om lån fra norske eller svenske bank- og finansinstitusjoner. Du kan søke om å få låne inntil 500 000 kr, som er den høyeste summen du kan ta opp som forbrukslån.

Det aller første du gjør er å fylle inn hvor mye du ønsker å låne, det kan være en lånesum fra 10 000 kr opptil 500 000 kr. Deretter må du oppgi hvor lang tid du anser at du trenger for å få nedbetalt lånet du søker om. Nedbetalingsperioden kan være fra 1 til 15 år. Basert på informasjonen du oppgir vil du få et prisestimat på hva du må betale som månedlige avdrag på lånet. Deretter må du fylle inn personlig informasjon som er fullt navn, mobilnummer og e-post. Så er det bare å sende inn søknaden!

Her er et låneeksempel fra Aros finans: Nominell rente fra 6,39% til 21,95%. Effektiv rente fra 6,81% til 24,4%. Effektiv rente 13,2%, 150 000 o/10 år, kostnad: 112 573, Totalt: 262 573.

Når du har mottatt svar på lånesøknaden din, gått gjennom tilbudene dine og vurdert hvilket lånetilbud som er best for deg, kan du signere under låneavtalen elektronisk med din personlige BankID.

For å kunne søke om et forbrukslån gjennom Aros Finans må du tilfredsstille kravene som sammenligningstjenesten stiller. Du som lånsøker må minst være fylt 23 år, ha en årlig inntekt på 200 000 kr eller mer og det må ikke være noen betalingsanmerkninger registrert i ditt navn. Betalingsanmerkninger er et symbol på at du er en usikker tilbakebetaler.

Når du har signert under på en låneavtale vil banken du har valgt å få lån fra overføre lånepengene direkte til din konto.

Om Axo Finans

Axo Finans markedsfører sammenligningstjenesten Aros Finans, og alle lånesøknader som sendes gjennom dette selskapet vil bli mottatt og behandlet av Axo Finans. Axo Finans fungerer som en finansagent for en rekke ulike banker og finansinstitusjoner i Norge og Sverige.

Formålet til Axo Finans er å hjelpe kunder med lånesøknadene deres, og vurdere ulike lånetilbud fra flere banker. Visjonen til selskapet er å hjelpe sine kunder med å finne det aller beste lånetilbudet som er perfekt egnet til kundens økonomiske hverdag, og som bidrar til å gjøre den hverdagen enda bedre og økonomisk romsligere.

Det er flere årsaker til at det er lurt å sammenligne lånetilbud hos ulike banker. Den viktigste årsaken er at renten på et forbrukslån varierer fra bank til bank. Renten du får på et lån er også individuell og blir fastsatt etter vurdering av din kredittvurdering. I det øyeblikket hvor bankene har vurdert ferdig din søknad, vil de kunne tilby deg sitt beste lånetilbud med den beste renten. Du sparer både mye tid og penger ved å la bankene konkurrere om deg og ikke motsatt. Axo Finans fungerer som et slags mellomledd som gjør søknadsprosessen lettere for deg som forbruker.

Vurderinger av Aros finans

Fordelene med å søke om forbrukslån gjennom Aros Finans er at du får tilbud fra så mange som 15 norske banker, de opererer med en veldig effektiv behandlingstid og du får svar nærmest med en gang. I tillegg kan du signere avtalen elektronisk, noe som gjør behandlingstiden enda raskere og du har pengene innpå kontoen i løpet av 3 virkedager.

For deg som forbruker er det også en ekstra gunstig fordel at det er helt kostnadsfritt, fritt for gebyrer samt uforpliktende å sende inn en søknad om forbrukslån. Det koster deg ingenting skulle du ombestemme deg. Når du signerer under en låneavtale må du heller ikke betale inn noen avgifter til Aros Finans.

Dersom det er første gang du ønsker og trenger å ta opp et forbrukslån, du er usikker på hvor du skal begynne, eller ikke har hatt tid til å sette deg inn i alle mulighetene, er Aros Finans et praktisk og tidsbesparende sted å begynne. Hjemmesiden er oversiktlig, og du kommer nærmest direkte til nettsøknaden. Selve søkeprosessen er svært oversiktlig og den er unnagjort på et par minutter. Din eneste jobb er å fylle ut søknaden og godkjenne en avtale om du ønsker det, resten tar Aros Finans seg av.

Hvorfor tar nordmenn opp forbrukslån?

Nordmenn tar stadig opp mer og mer i forbrukslån. Undersøkelser viser at 1 av 5 nordmenn vurderer å ta opp en eller annen form for et forbrukslån. Hva bruker nordmenn forbrukslånene til?  Videre undersøkelser og kartlegginger viser at oppussing og opplevelser er de to største postene. Det er også blitt mer og mer vanlig at nordmenn tar opp forbrukslån for å finansiere en ny bil. I tillegg blir forbrukslån brukt til å dekke opp uforutsette utgifter, som for eksempel at bilen må på verksted.

Besøkendes vurdering