Bank Norwegian

 

  • Låne 5000 – 600 000bank norwegian
  • Nedbetalingstid opp til 15 år
  • Fra 8,99% flytende rente

   

  Bank Norwegian har fokusert på det private markedet, og tilbyr kun tjenester på nettet. Banken har tre produkter i sin portefølje – usikrede lån, kredittkort og sparekontoer. De viktigste kjennetegn ved Bank Norwegian er at de tilbyr personlige lån opp til 600.000kr. Det er et par andre operatører som tilbyr et så høyt beløp, men det er unntaket heller enn regelen at banker tilbyr denne mengden av personlige lån. Bankens styrke er dermed i store lånebeløp og lang nedbetalingstid.


  Størrelse og tilbakebetaling

  På Bank Norwegian til personlige lån tatt ut mellom 5000 og 600.000kr. Den står ute nå på to punkter. Først ved å tilby lån helt ned til 5000kr som de absolutt ikke er alene, men antallet banker som gjør dette er fortsatt ganske begrenset. For det andre, de tilbyr lån på inntil 600 000 som er 100.000kr mer enn de fleste andre aktører i markedet. Når det gjelder lånestørrelse, de er dermed svært fleksibel.

  Nedbetalingstid er valgbar fra låntaker, og kan bli opp til 15 år som er også en sjenerøs nivå i forhold til andre.

  Som med alle lån kan (ikke-boliglån) lån alltid bli tilbakebetalt tidlig uten å gi opphav til noen ekstra kostnader.


  Rentesats

  Rentene er satt individuelt på hver låntaker og begynner på 8,99%. På det meste, de tilbyr rente på 22,49%. På det laveste nivået, kan dette være en forbigående interesse. Men på høyere beløp, renter for høyt for gode karakterer for å bli gitt. En person som låner 300-500.000kr bør slippe å betale nesten 10% i renter.

  En ulempe er at den april ikke er presentert med klarhet.

  Registreringsavgift vil bli lagt til 399kr. Det er noen ganger kalt ETABLISSEMENT avgift, men da det samme. Lånet beløpet til 10 000, derimot, bare avgift på 99 NOK. (Merkelig, det koster mer for banken å starte opp et større lån enn en mindre …)

  I tillegg vil det være en månedlig kostnad på 19kr. (Bør være administrasjonsgebyr de mener). Det skaper høye kostnader, spesielt for små lånebeløp

  Men med høye minimumsnivå av renter og gebyrer på det er ikke en spesielt billige lån.

  Det kan sammenlignes med ICA Bank, som samtidig tilbudt rente på 3,7 til 10,95% og uten kostnader. Norsk laveste nivå er derfor i tråd med ICA Bankens høyeste … til tross for at de låner større beløp for en lengre tid.

  Ifølge deres egen nettside, maksimal effektiv rente på 40,5%. Det er rett og slett så høy takket være disse kostnadene. Da er det enda billigere å låne via såkalte paydayloan …


  Ta lån i Bank Norwegian

  Det første trinnet at låntakeren tar et lån vil bli gjort i banken norsk er å fylle inn lånebeløpet, skal lånet tas for å løse andre lån og personlige data. I tillegg bør det også være merket på lånet bør tas med en annen person, og deretter også personlige data på personen.

  Hva mangler i dette første trinnet er en beregning av hvor mye lånet vil koste, avhengig av lånebeløpet, nedbetalingstid og renten. Nå riktignok banken en individuell interesse som betyr at du ikke kjenner den renten som vil bli gitt. Men hvis kunden var i stand til å prøve ut ting, et klarere bilde som skal presenteres om lånets kostnad. Dette er noe som blir tilbudt på mange andre banker. Nå synes faktisk at senere i prosessen, men som allerede har personlig informasjon offentliggjort. Hvorfor ikke sette dette tidligere i prosessen? De fleste långivere har slått på produktet som gir personopplysninger skal være blant de siste til å finne sted. Det bør være en fordel for den som låner er ikke nødvendig å gi personlig legitimasjon for å kunne se den månedlige kostnaden for lånet og så videre.

  De som har fylt ut informasjonen ovenfor kommer til trinn to som omfatter amortisering rapportert. Deretter signerte låne magreste gjennom BankID.

  Månedlig betaling på lånet vil deretter bli gjort av den 28. i hver måned.


  Krav

  Bank Norwegian har tre krav for et lån skal gis.

  • Ikke noen kreditt historie kan være den som låner
  • Aldersgrense er 23 år. Det var siste 18 årene med banken har dermed hevet aldersgrensen.
  • Personen må ha vært registrert i Norge i 36 måneder før lånesøknad innsendt

  Dette er de tre genene alle kravene, men banken gjør alltid en individuell vurdering blant annet basert på en vurdering som foregår på alle låntakere. Men ingen informasjon om lavest inntekt. Dette er tydelig i de aller fleste andre kreditorer. Så er det en klar avgjørende faktor om du kan låne eller ikke å trekke den ned karakteren.


  Oppsummering

  Bank Norwegian opplevd både fleksibel og “nummen” til kundene. Lån Mengde 5000-600.000 er et uvanlig bredt spekter, og åpner opp mange låntakere. Individuell interesse er svært vanlig, men å ha den laveste renten på 8,99% er ikke strålende. Ikke minst gitt at man kan låne flere hundre tusen i 15 år. Da bør du senke renten kan bli gitt.

  I tillegg trakk vurdering ned en av tvetydighet rundt kapitalkrav låntaker og siden har ikke en lånekalkulator.

  Bank Norwegian tendens til å være den spilleren som gir en maksimal mengde personlige lån. Når de tilbød maksimalt 500 000 var de fleste norske banker 350-400 000. Nå er det flere som har 500 000, men når norske har økt til 600 000 NOK. Dette er bankens styrke – så det er synd at ratingen må trekkes ned i slike enkle faktorer som mangel på informasjon.